USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25
Микола Нікітюк: Хто мене заказав?

8 березня в читабельний  час на ВДТРК була знову промусолена  інформація про мене. Скажу чесно :  приємно, що говорять. Прості люди приходять і говорять тоді, коли їм вже не може допомогти  ні ВДТРК , ні інші ЗМІ. Впізнають на вулиці, бо кажуть що чули про мою  з моїми друзями роботу. Коли про політика  говорять  і погане,  і добре то це значить, що він живе і працює. Жаль, що ВДТРК опустилася до коментарів п. Г.Федоренко. Це може свідчити одне …… Жаль, що за наші гроші в державній установі  в такий час « козацькі генерали» мають змогу задовольнити свої амбіції.     Рівно 2 місяці тому я ознайомився на «ВН» з інформацією і  направив листа з яким може ознайомитися мій читач. 
Голові Національної спілки журналістів України І.Лубченко.
Шановний пане!
Досвід журналістів Волині заслуговує уваги і розповсюдження не тільки в Україні, але і за її межами. Нехай, наприклад,   німці узнають, як стати кращим сином Німеччини.
В минулому році, в зв’язку з тим, що Президент не контролює призначеного ним Начальника Головного слідчого управління, в області проходить фарс з засудженням трьох молодих людей до тюрми. Посадили 18 річну дівчину, без адвоката на 5 років. Намагаються посадити 2 хлопців на 7 років, намагалися порушити справу проти їх батьків за те, що не дали хабар і захищали своїх дітей. Сьогодні хочуть порушити справу проти журналіста Мороз, яка  подала свій голос в захист закону, мене, як депутата, адвоката, що мішаємо робити чорну справу. Влада області знає і мовчить, як риба на льоду. Мовчать депутати ВР від області. Мовчить  БЮТ. ЗМІ області повинні передавати новини, як з фронту, але вони, як найкращі сини України, люблять її більше всіх. Мовчать. Генерали преси, телебачення мовчать.
По можливості передайте журналістам, що гроші їм дає не влада, а суспільство, щоб ЗМІ в його інтересах контролювало владу, чистило її совість, вимагало відповіді на критичні виступи. А Україна сама розбереться : хто її і за що  більше любить. З повагою. М.Нікітюк
 
 
У Волинській ОДА визначили журналістів, які найдужче люблять Україну
 
За підсумками другого етапу обласного конкурсу «Любіть Україну», приуроченого до Дня Незалежності України, нагороджено редакторів ЗМІ, які стали переможцями цього журналістського змагу. Про це 21 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Голова облдержадміністрації Микола Романюк привітав переможців конкурсу серед ЗМІ «Любіть Україну». Як зазначив начальник головного управління із питань внутрішньої політики та зв\'язків з громадськістю ОДА Юрій Вербич, «конкурс проводився по висвітленню діяльності органів влади». ЗМІ оцінювало компетентне жюрі, яке й підбило підсумки конкурсу, - додав він.
Організаторами конкурсу виступили головне управління із питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА та обласна організація НСЖУ.
Переможці отримали не тільки відзнаки, державні стяги та вітання від Президента України Віктора Ющенка, а й грошові винагороди. Найбільшу із них, сумою у тисячу гривень, отримав колектив Волинської облдержтелерадіокомпанії.
Гендиректор ВОДТРК Святослав Пирожко зауважив, що це уже не перша нагорода, якою удостоюється очолюване ним ЗМІ. Пан Пирожко у відзнаці вбачає «творче заохочення до вдосконалення журналістської роботи». Головний редактор «Вістей Ковельщини» Микола Вельма як передумови отримання нагороди вбачає об’єктивне висвітлення подій. За його словами, 800 гривень премії він витратить на потреби колективу. 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про житлово-комунальні послуги» міські ради та їх виконкоми наділені делегованими…
                   Депутат Луцької міської ради                     Нікітюк Микола Сергійович                                    43024 м. Луцьк, проспект Відродження, 47, кв. 22.                             тел.…
Другий раз читаю інтерв’ю прокурора області  п. Андрія Гіля і дивуюсь. Поважна посада, генеральські погони. В першому він переконував журналістів…
Коментарів: 19
Анонім Показати IP 12 Березня 2009 10:17
Давайте йому скинемся на окремий сайт, бо....
Вінстон Показати IP 12 Березня 2009 10:22
Правда в гоки коле?
Лікар Показати IP 12 Березня 2009 12:46
Тотальна олігофренія ускладнена маніакальним синдромом на фоні гіпертрофованного синдрому величчя.Рекомендується стаціонарне лікування і ізоляція з огляду на те, що пацієнт може кусатись.
Анонім Показати IP 12 Березня 2009 12:58
Не знаю, як на рахунок таланту і здібностей, але своєю фантастичною впертістю пан Микола дотисне не лише суди і прокуратуру, а й всіх журналістів скопом. Проти лома нема прийома!
Андрій Калахан Показати IP 12 Березня 2009 14:17
"Короткий лист Президенту: Вибачте, я помилився", "Запитання міністру МВС", "Що порадити Марті Задорожній??.", "Хто мене заказав?". Цікаво. Дуже цікаво... А що буде далі? Пропоную організувати конкурс на кращий заголовок до наступного запису у блозі Миколи Сергійовича.
Вінстон Калахану Показати IP 12 Березня 2009 14:56
Наступний заголовок буде такий: "Якого біса я це пишу?"
Марта Показати IP 12 Березня 2009 15:48
Миколо! Якщо ви такий фанатичний правозахисник, то чому самовільно понабудовували гаражів? І взагалі, боріться зі своїми колегами, які виносять неправдиві (на вашу думку) вироки, а журналістів залиште у спокої. Це вже набридло, чесне слово.
Мирослав Ватащук Показати IP 12 Березня 2009 17:20
Андрію, а який приз?
Володимир Показати IP 12 Березня 2009 18:53
Все повторюється.Старі обличчя.Ті самі пуки ротом.Абсолютна одностайність в бажанні заклювати Нікітюка... Та невже ви так закоханні у владу.Невже ви сліпі і не бачите що корупціі як сьгодні не було з часів до Данила Галицького.Невже вам не встидно за тупість дурість і продажність окремих журналістів.Чи хочемо ми накінець стати вільними і гідними чи віддамо своє і наших дітей майбутнє на відкуп бандитам.
Собкор Показати IP 12 Березня 2009 20:11
Шо за безграмотність!!! Шо не речення - помилка!!! Миколо, треба найняти якогось журналіста, щоб вититував матеріали блогу. Бо сором хапає за вуха і все інше - заголовок "Хто заказав". Ну заплатіть якихось 20 гривень за вичитику.
Володимир Показати IP 13 Березня 2009 09:09
Собкору-грамотєю і орфею влади. В українському правописі слово "вититувати" прийнято писати "вичитувати".
Знайомий Показати IP 13 Березня 2009 10:15
Та й "собкор" українською буде власкор.... А Микола молодець - розворущує кубло продажних і сц...вих журналюг, які не бачать, що твориться під носом, на Волині і приймають подачки від оберзлодіїв. Пане Миколо, ТАК ТРИМАТИ!
Анонім Показати IP 13 Березня 2009 10:24
Володимиру А ще не "прийнято", а "усталено", "вживано"
Галина Олексіївна. Показати IP 13 Березня 2009 12:55
ДО ЛІКАРЯ. В кого що болить - про те він і говорить. Я так зрозуміла – Ви психіатр! Людина з складним оточенням! Ви вже заочно поставили Миколі діагноз, пропонуєте ізолювати його на лікування до лікарні? Ну, не переймайтеся так міцно за Миколу! Не дивіться на світ очима своїх душевнохворих пацієнтів! Бо коли не лікар впливає на пацієнтів, а пацієнти на лікаря, то поки хвороба не перейшла в хронічну стадію і не стала запущеною – швиденько приєднуйтеся до них і лікуйтеся на здоров’я! Сучасна медицина допоможе Вам вилікуватись, тим більше, як лікарю - на пільгових умовах! А після лікування – змініть професію! Бо за час Вашого лікування відбудуться великі зміни: «собкор», як самий грамотний – відкриє курси по «вититуванні» чи «вичитикуванні» матеріалів блогу, Андрій Калахан – визначиться із переможцем і призом на кращий заголовок до наступного запису у блозі Миколи Сергійовича. На мою думку, переможцем буде Мирослав Ватащук! А вручити йому приз – ну, можливо традиційний іменний годинник - Андрій Калахан доручить власнику блога – Миколі Сергійовичу Нікітюку, як депутату, як людині, чиї інтереси "РОЗІГРУЮТЬСЯ"!!! До того часу «остаточний діагноз» поставить суд! А Ви шановні горе-коментатори і надалі будете плюватись жовчю???
І.Чуб Показати IP 13 Березня 2009 13:00
Пропоную просто ігнорувати цей дибілізм, та й по всьому.
Анонім Показати IP 13 Березня 2009 22:00
Я згідний але , мусово ще раз гавкнути )) М.Н , та кому ви треба щоб вас заказувати , несете всяку ахінею і наїжаєте на журналістів які написали правду про вашу псевдо діяльність ....теж мені правозахисник
Економ Показати IP 13 Березня 2009 22:14
Анонім 12 березня, 12:58 :"своєю фантастичною впертістю пан Микола дотисне не лише суди і прокуратуру, а й всіх журналістів скопом. Проти лома нема прийома!" - ..."окромя другого лома"!
Анонім Показати IP 14 Березня 2009 10:53
Радовался бы, что по телевизиру показали бесплятно, в наше время пиар - это все для категории лоботрясов от власти
Анонім Показати IP 14 Березня 2009 19:05
мнс....тии вже всіх достав...така порада:удейся об стену!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus