USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Микола Нікітюк: Що порадити Марті Задорожній??.

  
Прийшлося почути радіопередачу де радіо журналіст допитувався когось із політиків: а що б той порадив робити простим українцям в умовах кризи ??.
Політик чесно сказав: я не знаю, що робити, можу порадити взяти ділянку  землі і посадити побільше огородини.
Згадалися події та реакція на них наших волинських журналістів та ЗМІ , які відбулися в травні минулого року.
Через митницю нашої області імпортерами була завезена чергова партія контрабанди за сірими схемами – оплатою до державної казни якоїсь долі  ввізного мита.  СБУ затримала вантаж і була порушена кримінальна справа. Новий начальник СБУ став на шляху намаганням прокуратури в черговий раз закрити справу, яка  діяла  за власною ініціативою, чи за вказівками з верху.
Прийшлося до справи долучитися мені, як представнику громади нашого міста, бо було зрозуміло, що це веде до підриву економіки держави, протирічить інтересам суспільства. Я до суду оскаржив неправомірні дії прокуратури.
До початку кризи, масових звільнень, кредитних проблем залишалося пів року.
На той час журналіст Марта Задорожна в «Волині» особо виділеним шрифтом запитувала «Кого захищав в суді депутат міськради ?». Вона посилалася на потуги кишенькових громадських організацій, які виступили на захист інтересів «вітчизняних підприємців».  По розумінню журналіста, та представників цих громадських організацій,  вітчизняні підприємці – це ті, що завозять товари шир. потребу із-за границі, а за границю вивозять гроші??
З тих пір, я перестав виписувати  «Волинь».
Думаю, що криза примусить закритися і багатьох ЗМІ. Може ще на виборах , де буде литися маса бруду, Марта Задорожна і знайде собі тимчасову роботу, але «вітчизняні підприємці», які її вже раз використали, викинуть і її, як викинули тисячі  своїх робочих. Свої гроші вони вже давно вложили  в дорогі будинки в Лондоні, вілли на о. Сардинії, як це зробила дочка Кучми з клану Пінчука.
А Марті Задорожній потрібно було б дослухатися до порад невідомого політика, бо  «вітчизняні підприємці» до Лондону її не візьмуть.
 
Ковельські новини:
 
ДЕПУТАТ І ЧЕКІСТ ПРИЧЕТНІ ДО КОНТРАБАНДИ У ЯГОДИНІ
 
Дві «фури», завантажені новітньою електронікою, затримано цими днями на пункті перетину кордону «Ягодин».
Товар прямував з однієї із країн Європейського Союзу через Польщу в Україну і оцінюється в понад 600 тисяч доларів. Вантажівки – з польськими номерними знаками. На кордоні за контрабанду домовлявся особисто депутат Волинської обласної ради від фракції БЮТ (№ 23 у виборчому списку) Володимир Латковський – 54-річний підприємець із Любомля. «Кришував» контрабандистів старший офіцер СБУ (колишній заступник начальника обласного управління) Віктор Уніга, який свого часу працював у Ковелі, а зараз «опікується» Ягодинською митницею, тобто зобов’язаний від Служби безпеки України здійснювати контроль на українсько-польському кордоні.
«Фури» з електронікою повинні були безперешкодно в’їхати на нашу територію. Митники мали «проспати» велику партію товару. Але у ділків трапилась осічка: вони вчасно «не повідомили» про свої наміри наряд Державної прикордонної служби, який чисто випадково й затримав контрабанду.
Петро КРАВЧУК
 
 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Справа лучанки А.Воробей,  а потім  З. і Р. розпочиналася в 2006 році. В цьому році відбувся і суд над циганами…
Другий раз читаю інтерв’ю прокурора області  п. Андрія Гіля і дивуюсь. Поважна посада, генеральські погони. В першому він переконував журналістів…
(або про те, що зрозуміла О.Харів, не зрозуміла  Г.Баран і  можливо вже ніколи не  зрозуміє Г.Федоренко (враховуючи 30-річний стаж журналіста)…
Коментарів: 24
Марта, але не Задорожна Показати IP 5 Березня 2009 09:20
"Прийшлося до справи долучитися мені, як представнику громади нашого міста, бо було зрозуміло, що це веде до підриву економіки держави, протирічить інтересам суспільства" - пише автор.Смішно, їй-же Богу. А де ви були, пане Миколо, коли вас чекали в суді по справі Галини Баран?
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 10:15
Грамотно.
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 10:32
Що ж порадити Миколі Нікітюку..? А нічого йому вже не порадиш. Хай вже буде, як є.
М.Н. Показати IP 5 Березня 2009 10:48
панове. Я все робив, щоб кризи не було.
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 13:20
Марті та на сесії він сидів, кнопку тис, коли просили))
Ірина Показати IP 5 Березня 2009 14:58
Таке враження, що людина на голову кутапультувалася і то кілька разів під час служби у військово-повітряних силах...
Ірина Показати IP 5 Березня 2009 15:47
Соррі, катапультувалася...
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 16:11
То вже ж давно було і Василина за це посадою поплатився, а такої журналістки як Марта Задорожна вочевидь взагалі в природі не існує. Якщо пам"ятаєте тоді під судом таких "задорожних" привезених з Києва цілий натовп стояв))
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 16:19
То вже ж давно було і Василина за це посадою поплатився, а такої журналістки як Марта Задорожна вочевидь взагалі в природі не існує. Якщо пам"ятаєте тоді під судом таких "задорожних" привезених з Києва цілий натовп стояв))
Колега-юрист Показати IP 5 Березня 2009 20:05
Хай мене вибачить новоспечений "правозахисник" та журналістка, але це йому більше імпонувало б прізвище "Баран". Що він заїдається до журналістів? Як не до одного, то до іншого. Бачу, він їх допече, що зберуться - і таких "пілюлей" йому навішають, що мало не покажеться!
Анонім Показати IP 6 Березня 2009 09:39
Ой, тоже мне, поплатился Василина должностью, его очень серьезно наказали: перевели на аналогичное место в другую область
М.Н. Показати IP 6 Березня 2009 09:40
Колезі - юристу. Ви випадково не адвокат?. Бо знаю дуже багато "юристів", які шукають, стрижуть баранів та вішають їм лапшу на вуха. Проблема українців в продажності. Повезуть кого-не будь з наших редакторів до Ізраїлю і він в двох - трьох номерах пише опуси про те, як живуть евреї. А що робиться в нашому українському селі, він не пише. Панове "журналісти" ваша робота дуже часто - пустоцвіт, бо з вашими матеріалами влада не працює. Намагаємося наладнати таку роботу в комісії міської раді. Владі легше від вас відкупитися провівши для вас черговий конкурс на самого люблячого сина України, ніж давати оцінку піднятій вами проблемі. Добиватися її вирішення. А у вас та вашого керівництва не хвата сили заставити владу поважати вашу працю. Тільки деякі громадські організації працюють з вашими матеріалами. Пустоцвітом залишилася б і стаття О.Нагорного "Полювання за квартирами" 2006 р. За клопотанням громадської організації тоді автор був нагороджений годинником і грамотою обласної ради.І сьогодні ще продовжується робота навколо піднятого ним питання. За нашим клопотанням вже три журналісти отримали такі нагороди : два волинські і один з Одеси. Вам би молитися на громадський актив, щоб він в вашій роботі щось корисне побачив. То тоді не будете питати, як Г.Баран хто зверне увагу на її працю ?. Думаю ніхто.
І. Чуб Показати IP 6 Березня 2009 14:12
пане Миколо, скажіть чесно, вам не соромно бути настільки безграмотним?
Ігор:) Показати IP 6 Березня 2009 14:17
Ще жоден пацієнт не мав стількох лікарів:)
Марта Показати IP 6 Березня 2009 15:47
Очевидно, пан Микола має особисту задавнену образу на журналістів. Тому так переймається їхньою творчістю, запустивши прямі обов"язки правозахисника. Головне, що його діяльність цвіте буйним цвітом. А от про плоди такого не скажеш...
Галина Олексіївна Показати IP 6 Березня 2009 17:36
Шановні журналісти! Грамотно чи ні, але Микола доносить до людей те, як не має вчиняти влада, правоохоронні органи, прокуратура. Ви ж цього не робите! А навпаки, своїми такими коментарями наче підтримуєте ті незаконні дії. Хочу навести такий приклад. Я зверталась іх проханням щонайменше до пяти видань, щоб висвітлювали судовий процес за моїм позовом до Генерального прокурора України. Лише "Волинські новини", (до речі, без мого прохання), хоч і коротенько, але двічі інформували читачів про те, як у Волинському адміністративному суді розглядається дана справа. Справа досить цікава, однак, із тих кого я запрошувала -не відгукнувся ніхто! Чому? Бо справа ще й досить серйозна - щоб не наживати собі проблем! Тільки одиниці, як журналіст Борис Штейнберг з Одеси, можуть іти напролом! Не треба висміювати Никитюка за якісь там помилки у тексті. Напишіть без помилок Ви, від його імені по його справах - грамотно! І поставте своє прізвище - журналіст такий-то. Бажаючих нема? Я запрошую Вас до Волинського адміністративного суду на 16 березня на 16 годину на відкрите судове засідання по справі Артюшенко проти Медведька! Якщо Ви прийдете і я зможу у якомусь виданні прочитати Ваші враження із залу суду, то повірю, що на Волинській журналістській ниві ще не все втрачено.
М.Н. Показати IP 7 Березня 2009 00:37
І.Чуб. Скажу чесно. Соромно. Але дуже соромно, коли з нами поводяться як з бидлом, а ми мовчимо. Бачу на горизонті лише одиниці тих, кому також соромно. А більшість робить вигляд, що нічого не розуміє, не бачить, не чує. Хто такий І.Чуб? Не знаю, не чув, не читав, не бачив серед тих, кому також соромно. Скажіть шановний пане : хіба не однаково вовкові яку вівцю дерти?. Грамотну, чи ні. Я бачу, як "грамотні" юристи з вищою юридичною освітою однаково деруть бідного, сироту, інваліда, грамотного і не грамотного. Тільки в бідного інваліда забирають останню квартиру, а в грамотного гроші. Коли неграмотна людина боїться, то її ще можна зрозуміти, бо вона рахує, що хтось для неї щось повинен. А коли боїться і продається грамотна людина, а особливо та, яка при владі, то вона викликає тільки співчуття. Продажність,байдужість, безвідповідальність це наше ментальне. Поверніться до інтерв'ю А.І.Гіля "Волинь" травень 2008 р. Як для юриста з Львівської юридичної школи - ганьба. Але грамотні І.Ч. і М.З. зробили вигляд, що нічого не побачили. Таке враження, що дійсно вівцю посади на трон і будуть грамотні ходити до неї, брати інтерв'ю і умилятися її розуму. Ще раз повторюсь : дурні є і серед інших народів, але тільки мабуть серед нашого є багато кому їх слухати. А слухають їх якраз грамотні і освічені. Марті. Підкреслюю. За нашим клопотанням три журналісти за останніх 2-3 роки отримали грамоти і годинники ОР. Чи знаєте ви подібний приклад?.
Знаючий Показати IP 7 Березня 2009 18:25
Дуже вже чесного вдає з себе цей Нікітюк. А журналісти мовчки спостерігають, і ніхто не скаже правду: НІКІТЮК СТВОРИВ ПІД СЕБЕ "ВОЛИНСЬКУ ПРАВОЗАХИСНУ ГРУПУ", ЩОБ ЗАХИЩАТИ ВЛАСНІ БІЗНЕСОВІ ТА ПОЛІТИЧНІ ІНТЕРЕСИ! Думаю, скоро це всі зрозуміють. Скільки ниточці не витись...
І.Чуб Показати IP 7 Березня 2009 19:30
Давайте тоді, товаришу Нікітюк, скасуємо в школах - загальноосвітніх і вищих - українську філологію? Для чого чесній людині правопис? Чесній людині головне - годинника від Нікітюка отримати. Ви - навіть не Швондер. У голови будинкому Швондера право на освіту, наскільки я пам"ятаю, під сумнів не ставилося. Ви чистої води Шариков. Пес - не найгірше створіння природи. Псів багато є чесних, відданих сторожів добра. Але пам"ятайте: коли йде юрба людей, а пес гавкає на ту людину, котра йому несимпатична, цей гавкіт ріже вуха і іншим людям з юрби. Не гавкатиме собака на юрбу - і юрба не кидатиме уламки каміння та не братиметься до палок. У нашому випадку - словесних палок.
AntiNazi Показати IP 8 Березня 2009 13:27
Хай про свої гаражі розкаже...
Володимир Показати IP 8 Березня 2009 14:40
Хочу сказати Миколі.Ви робите потрібну і важливу справу.Дивує - де берете єнергію і віру в те що правда переможе... І ще одна порада.Не переймайтесь коментарями І.Чуба, Ігоря, колеги-юриста, деяких Анонімів - бо це бездарі і все на що вони здатні хоча і з відзнакою закінчили Волинський університет факультет журналістики... Адресую їх до вашої відповіді Богдані Стельмах.
Володимир Показати IP 8 Березня 2009 21:03
Коли написав попередній коментар- зявились коментарі І.Чуба і Знаючої.Для них цитата М.Булгакова.(Я полагаю что ни в каком учебном заведении образованым человеком стать нельзя...)
І.Чуб Показати IP 9 Березня 2009 10:50
Товаришу Нікітюк, забув додати про всяк випадок (а то раптом вам було не тільки не до правопису, а й не до літератури? Це ж скільки годинників треба подарувать - а воно стільки часу займає, що всього й не прочитаєш, а ще й треба у міську раду ходити!!!), що Швондер і Шариков - персонажі "Собачого серця" Булгакова.
Галина Олексіївна. Показати IP 9 Березня 2009 16:15
Шановний І.Чуб, Знаючий! Вас давить велика жаба, що не Вам було вручено годинник? Мабудь що так! Чи можете заборонити Ви громадській організації, яка є законно створеною, зареєстрованою в Мінюсті України - відзначити високий рівень професіоналізму, людяності, мужності журналістів подарунком, в даному випадку іменним годинником? Звичайно, що це не нагорода від Президента України, та й навряд чи наша влада за такі їхні статті вручатиме їм ордена! Але я так думаю, що Ви є саме з тих, проти кого бореться Нікітюк і пишуть свої статті справжні журналісти! Ви дуже грамотний і прагнете навчити грамоти Нікітюка! А хіба не знаєте Ви, що чистою душою володіє не завжди і не кожна грамотна людина! Кримінальну справу мого сина фальсифікували слідчі, експерти, прокурори і навіть суддя! Як на вашу думку, ці особи не мають вищої освіти? Мають, і не одну! Але рівень їхніх знань не відповідає їхнім дипломам, які їм вручалися - можливо червоними, можливо з відзнакою юридичними академіями та університетами, бо фальсифікація справи вивернула на поверхню не лише безграмотний правопис, а і їхній дебілізм у викладенні фактів та фіктивному створенню речових доказів, що дало можливість мені безграмотній довести невинуватість мого сина! Ну не зупинити Вам Вашими мерзотними коментарями правозахисний рух Волині! Тримайтесь Миколо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus