USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25
Микола Нікітюк: Концепція правозахисту не є концепцією самооборони

Метою створення Волинської правозахисної групи (ВПЗ) є :
захищаємо себе,
допомагаємо тим, хто бореться,
спонукаємо владу поважати права людини і виконувати свої  обов’язки перед людьми.
Найкраща оборона є напад. Тому громадський тиск на тих, хто порушує наші права, хто нехтує законами України і є концепцією правозахисту ВПЗ.
Як це робити - ми знаємо. Конкретні справи минулих років - в нашому активі. Все що робилося і робиться базується на громадській ініціативі, без всякої фінансової бази.  Хвиля громадського тиску буде наростати. Є контакти з міжнародними правозахисними організаціями, вихід  на європейські структури.
Президент України В.А.Ющенко - батько «НУ-НС»  зауважив, що в тюрмах його держави перебуває  50%  незаконно засуджених  українців??. І все. Де ініціатива  «НУ-НС»  переглянути справи послідніх років, запитати тих, хто фальшував ці справи ? . ЇЇ не має. І не буде. Бо легше говорити про свободу в Грузії і демократію в РБ.
Легше піаритись про тотальний контроль за роботою суду, що нам обіцяв п.Арєв, а не глибоко вивчити причини, які привели до незаконного засудження молодих лучан Г.Воробей та ін., та винести уроки, які убезпечили б  суспільство в майбутньому.
Запропонували п.Гузю І. з ЄЦ підключитися до справи незаконно засуджених молодих лучан.?????
ВПГ конкретно вивчила справу молодих лучан і конкретно заявила -  фальш. Запропонували Волинському телебаченню провести громадський суд, публічний захист від нашого обвинувачення в сторону УМВС, прокуратури, суду.  Відповіді не отримали. Чекаємо. Суспільство не може вірити байкам про те що,  якщо справа пройшла Верховний суд, то правосуддя відбулося. Практика розгляду справ українців   в  Міжнародному суді, оцінка фахівців переконують, що правосуддя в Україні рахітне, неповноцінне, хворе.
Його потрібно лікувати і робити це повинне суспільство, бо українські політики неповно справні, без потенційні, без вольові.
Потрібні і нові політичні сили, які б не роз’єднували суспільство, а об’єднували б. Які при владі не боялися б говорити про контроль   за роботою міліції,  прокуратури, СБУ,  суду, за тим, від чого  залежить безпека і свобода громадян України. Нові політики це не старі обличчя, які поміняли по декілька партій, а люди, які мислять новими для нашого суспільства категоріями. А цього як нема в людини, то скільки б партій вона не міняла, його не буде.
Оборона не для нас. Ми обрали тиск на тих хто нехтує нашими правами, хто не виконує свої обов’язки, хто зневажливо відноситься до господарів держави.
Жителі Волині повинні оцінити  нашу роботу і її концепцію. 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
8 березня в читабельний  час на ВДТРК була знову промусолена  інформація про мене. Скажу чесно :  приємно, що говорять. Прості…
Миколі Вересню Володимиру Ар’єву  25 серпня 2008 р. на першому національному телеканалі була передача В.Арєва про лучан Ганну Воробей, Ігоря…
Багато скарг сьогодні має суспільстві до  роботи міліції. Коли я розпочав свою роботу в депутатській комісії Луцької міської ради з…
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 22:19
В тому то і проблема, що ви захищаєте тільки себе, а не людей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus