USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Микола Нікітюк: Коротка пам'ять волинської журналістики
Сьогодні волинська журналістика розказує про героїчну боротьбу волинської прокуратури з злочинністю проти особи громадянина України в Маневичцькій виправній колонії.

Рівно три роки тому в овальному залі Волинської обласної ради за ініціативою Волинської правозахисної групи проходив круглий стіл на який запрошувалися представники державної адміністрації, прокуратури, журналісти, приїжджали з Інших областей батьки дітей, що відбували покарання в цій колонії.

Правозахисники області били в сполох, бо в Маневичцькій виправній колонії вчинялися злочини проти засуджених. В області працювали всеукраїнські телеканали, правозахисники виїжджали в Маневичі, були під стінами установи.

Ніхто з тих, хто отримує від суспільства зарплату, пільги, а прокурор області встиг отримати Заслуженого юриста України, з інформації та подій тоді належних висновків не зробив. Чому???.

Чому обласна адміністрація не забезпечила дотримання Прав людини та Закону в області?

Чому обласна прокуратура не забезпечила дотримання Прав людини та Закону?

У нас не має четвертої влади, яка б сьогодні запитала у прокурора області: а чому він тоді належним чином не відреагував на інформацію та події, не дав оцінки??. Чому він своєю бездіяльністю довів декілька волинських сімей до ганьби та трагедії, бо батька, який служив державі, будуть судити за злочини та відправлять до такої ж колонії відбувати покарання?

Четверта влада має дуже коротку пам'ять і своїм прикладом допомагає тим, хто ще дужче хоче, щоб і всі українці мали її такою, бо вони повинні якнайшвидше забути, що у них була земля, що вони мали гроші у банках, що їх підприємства працювали на суспільство, на державу.

Окремо до анонімів: я згідний з протоієреєм Всеволодом Чаплиним , що анонімність гірше педофілії. Прошу не принижуватися.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
                   Депутат Луцької міської ради                     Нікітюк Микола Сергійович                                    43024 м. Луцьк, проспект Відродження, 47, кв. 22.                             тел.…
(або про те, що зрозуміла О.Харів, не зрозуміла  Г.Баран і  можливо вже ніколи не  зрозуміє Г.Федоренко (враховуючи 30-річний стаж журналіста)…
Голові комітету Верховної ради України з прав людини Зарубінському Олегу Олександровичу Відкритий лист депутата  Народному депутату України Шановний пане Народний…
Коментарів: 8
Найанонімніший анонімний анонім Показати IP 30 Вересня 2011 12:01
Ви, пане Миколо, якщо такі згідні з Чапліним - так вперед, гріхи замолювати. Кожна спільнота, кожне середовище має свої правила існування. І його члени або з ними погоджуються, або йдуть з цієї спільноти. Якщо їм перебування у цій спільноті вигідне - вони там залишаються, ВИЗНАВШИ ЇЇ ПРАВИЛА. Інтернет - таке ж середовище, зі своїми правилами. І право зберегти анонімність - одне з невід"ємних прав учасників цієї спільноти. І кожен, хто виставляє свої міркування, думки і тексти на суд цієї спільноти - має визнати право на анонімність інших. Тому прошу не принижуватися самому, пане Миколо. Якщо дошкуляють анонімні коментарі (правда очі коле, "ворогу преси" ви наш?) - вперед, писати свої опуси в газету "Волинь". там коментарів нема ;-)
Andzelika Показати IP 30 Вересня 2011 13:06
Автор підмітив абсолютно правильно. Найгірше, що може бути в журналістів, - це втрата пам'яті. Він, звісно, не медіа-експерт, однак проблема існує. І журналісти Волині", до речі, завжди слідкують за темою, доводять її до кінця, на відміну від інших видань. І ще одна нотка, яка прозвучала у тексті, - це те, що автор захищає просту людину. На жаль, журналістам легше взяти готову інформацію, обробити її і подати за свою. Однак докопатися до суті проблеми, виокремити звідти ЛЮДИНУ з її болями і радощами... Це робить далеко не кожен.
журналіст Показати IP 30 Вересня 2011 19:28
В простому, як граблі, тексті, 17 помилок. В виразі обличчя не проглядуються ознаки чи сліди інтелекту. Дуже помітно, що блогер не читає і важко формулює думку. Написати для нього простий текст, це як молодій первістці вагою 50 кілограмів народити дитину вагою 5 кілограмів (важкі потуги, піт рікою, крик, болі...). Той, хто хоч якось вчився в середній вітчизняній школі, може згадати "Мертві душі" і хрестоматійного Петрушку - слугу Чичикова, "...который имел благородное побуждение к просвещению, то есть к чтению книг, содержанием которых не затруднялся". "...ему нравился сам процесс чтения, что вот-де из букв вечно виходит какое-нибудь слово, которое иной раз черт знает, что и значит". Уривки з цитат Гоголя - найкраща оцінка, якщо не характеристика колишнього депутата місьради. Гоголь завжди живий!
rs Показати IP 30 Вересня 2011 19:44
“анонімність гірше педофілії” Сильно сказано… На думку протоієрея 99% користувачів Інтернет будуть горіти в Пеклі разом з педофілами (причому в першу чергу). А якщо хтось робить благе діло, але анонімно – він також гірше педофіла?
Працюю за копійки Показати IP 30 Вересня 2011 20:38
Сьогодні після напруженого трудового дня проїздив повз обласну прокуратуру. Біля будівлі прокуратури стояла свиня з барсеткою. Люди, хто це був? А Микола, не зважаючи на помічені паном Бессервіссером помилки, людина смілива - таких у нас обмаль.
М.Н. Показати IP 1 Жовтня 2011 11:31
частина журналістів вважають, що їхня професія - працювати обєктивом: побачив, почув - написав і якщо без помилок, то можна претендувати на Заслуженого. Заслужений журналіст Сачук писав про гідність віртуального Українця, про землю обітовану, але не написав, що Верховний суд України визнав, що його газета з прокурором області подавала брехню на Волинську правозахисну організацію. Якщо журналіст не осмислює інформацію, не робить висновків, не пропонує шляхи вирішення, не пише про боротьбу за Право, не бачить корупцію в оточені екс голови М.Р. і т. д. , то краще йому садити картоплю - буде більше користі
м.н. Показати IP 1 Жовтня 2011 11:35
анонімно благо не робиться. анонімно подається милостиня.
Василь Червоненко з Пугачова Показати IP 1 Жовтня 2011 14:15
Микола Нікітюк один із тих хто не займається піар-проституцією, а каже правду-матку в очі бидлоті. Нікітюк - нормальний мужик. Нажаль нормальних мужиків, таких як Нікітюк в Луцькій місцевій політиці майже нема. Одні-гомікі-проститути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus