USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Микола Нікітюк: Віккритий лист прокурору Волинської області
24 Листопада 2008 11:48
0

 
 
 
                                                                  Прокурору Волинської області
                                                                   Гілю А.І.
Пане прокурор  !    
                                                (лист відкритий, підлягає публікації в ЗМІ)
 
Звертаюся до вас, як представник влади в державі  до високопосадової особи правоохоронної структури цієї держави.
 
Коли мені говорили прості громадяни – жителі нашої області, що ви можете сказати неправду, обдурити людину, то я признаюсь мав сумнів в цьому, бо був переконаний, що генерал прокуратури не може так не цінити авторитет посади, на якій перебуває, честь мундира, який носить, довіру тих, хто його призначив.
Але факти вперто говорять про те, що думка людей про вас має підстави.
 
Під час нашої зустрічі в кабінеті голови обласної ради, ви погодилися з думкою про те, що вам особисто потрібно зустрітися з першим слідчим по справі Г.Воробей, пані І. Петришиною, яка була переконана  в надуманій справі цих молодих людей, за що і була відсторонена від ведення їх справи з згоди прокуратури міста.
Справу Воробей проруратурі вдалося протягнути через суд. Ця ганьба залишиться на совісті судді, який осудив сироту без адвоката.
Коли пізніше я був у вас на прийомі, то запитав: чи мали ви зустріч з п.Петришиною, на що ви мені відповіли, що  так, але вона нічого не сказала.
 
Обставини склалися так, що я  перепровірив цей факт і переконався, що ви сказали мені не правду. З І.Петришиною ви не зустрічалися і ніякої розмови не мали. Я не думаю, що працівники прокуратури настільки не освідчені, щоб не бачити того, що справа сфальшована. Про це знає більша половина волинської області, працівники УМВС, прокуратури. Мабуть це і є причиною того, що ви не хочете вивчити та перевірити  докази, які були мною вам надані, а також вашого тиску на суд під час інтервью газеті «Волинь».
Це ваша особиста  державницька позиція.
 
 Але я переконаний, що суд зможе розібратися в тій грубій фальсифікації цієї справи, яку організували кримінальний злочинець Шип та перебуваючий під судом за кримінальний злочин Бекеша і вам прийдеться дати відповідь суспільству: під чиїм керівництвом це відбувалося,  з яких мотивів і чому прокуратура зайняла таку позицію ?
 
Мені важко вам щось сказати, але я особисто рахую, що якщо прокурор області говорить не правду, то це ганьба владі в державі, бо прості громадяни таку владу  мають право  зневажати.
Пишу лист, бо намагався це вам сказати при зустрічі, але тричі не зміг попасти до вашого кабінету.
                                                                                              Микола Нікітюк
 
22 жовтня 2008 р.    
 
Апеляційний суд 24.10.08 своїм рішенням підтвердив оцінку ВПГ по справі Воробей, Зеленяка та Репецького.
 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Генеральному прокурору України О.І. Медведько   Шановний Олександре Івановичу!   Я, як депутат Луцької міської ради, член депутатської комісії з…
8 березня в читабельний  час на ВДТРК була знову промусолена  інформація про мене. Скажу чесно :  приємно, що говорять. Прості…
Мав зустріч з суддею апеляційного суду Одеської області Василем Дмитровичем  Балан, який  виніс оправдальний вирок по справі  ковельчанина Артюшенко. Він…
Коментарів: 7
Українець Показати IP 24 Листопада 2008 11:57
Ганьба продажному прокурору!
Анонім Показати IP 24 Листопада 2008 16:42
Яка різниця.....відкритий чи закритий...до лампочки..
Анонім Показати IP 24 Листопада 2008 17:42
Нє, прокуратура таки зажралася. Он журналістів переслідує, простих людей, депутатів під ковпаком тримає
Владимир Показати IP 24 Листопада 2008 19:19
Они врали людям -ибудут врать.В украине неминуема война отстрел жирных котов-прокуроров,депутатов,бандюков,шестёрок...Пропала Украина...
Відвертий Показати IP 25 Листопада 2008 00:28
Я дивуюсь кого ми обираєм в депутати. Прочитайте текст листа і знайдіть безліч помилок. Нешановний депутате, я можу тільки так звернутись після прочитаного, Волинська область пишеться з великої букви, і до відома - в українській мові є ще і апострофи. Суцільний сумбур!
Хвілолог Показати IP 25 Листопада 2008 12:42
Відвертий 25 листопада, 00:28....... "ми обираєм " - ми обираємО!
МН Показати IP 4 Грудня 2008 12:30
відвертому, аноні-ам,жпзл-ам! Панове! Не засмічуйте ефір, не піднімайте порох. Якщо собака гавкає - це значить караван йде і йому байдужа лояльність собаки. Коли хтось чогось не розуміє, пораджу почати з "Котигорошка", "Кози-дерези".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus