USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20
Наталія Самчинська: Стався до людей так, як би ти хотів щоб вони ставилися до тебе!

У моїй роботі я постійно спілкуюся з молоддю, тому стараюся знайти до кожної людини належний підхід. Створити осердя молодіжного життя для залучення молоді до реалізації власних ідей, до активного використання своїх здібностей.
Адже молодь динамічно розвивається і, як губка, всмоктує в себе інформацію. Я ж своєю діяльністю намагаюся показувати, що не варто розмінюватися на дріб’язок, а потрібно працювати над собою, удосконалюватися  жити повноцінним життям, бо ми того варті.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Тимчасова повірена США в Україні Крістіни Квін вважає, що Україна має шанс стати членом НАТО без етапу Плану дій щодо…
Сучасний стиль життя диктує свої правила існування у суспільстві, важливим чинником якого є, без перебільшення, робота. Та часто під її…
Президент України Петро Порошенко закликав українців долучитися до реформування країни, а головне - розповів, як вирішуватиме конфлікт на Донбасі
Коментарів: 17
Павло Показати IP 1 Серпня 2008 17:17
Розкажіть нам щось конкретне, щож ви такого зробили, що ми маємо вам повірити, що що не варто розмінюватися на дріб’язок, а потрібно працювати над собою, удосконалюватися жити повноцінним життям. :)
Ната Самчинська:) Показати IP 5 Серпня 2008 18:16
Ну як би питання якесь неоднозначне. Я думаю кожна людина хоче бути успішною, мати багато друзів, хорошу роботу і так далі. Якщо ти не працюєш над собою і не робиш нічого для свого майбутнього то ти просто існуєш, а не живеш повноцінним життям. Я думаю це відомо усім людям тільки не всі здатні наважитись поламати якісь стереотипи. Особисто я у русі "Народжені для майбутнього". Ціллю нашого руху є як раз ламати стереотипи про те, що курити пити вживати наркотики - це модно, бо це аж ніяк не так. Ми розпочали велику роботу і добємося того що коли хтось буде пити чи курити, на нього будуть тикати пальцем: о він курить, а це ж не модно! Ціль здається далекосяжною, але воно тільки так здається, той хто щось робить він і помиляється і в той же час добивається результату!
з Луцька Показати IP 8 Серпня 2008 19:28
Ну кому, вибачте, треба оцей дитячий "базар". Я ще може зрозуміти думки відомих волинських політиків, де присутня аналітика, позиція і т.ін. А тут?! Молода, нікому невідома дівчина говорить про речі, які не розуміє сама. Для чого потрібно засмічувати інтернет-видання таким, даруйте, "сміттям"?
андрІй Показати IP 9 Серпня 2008 21:41
НА ПРИВЄЛИКІЙ ЖАЛЬ, ЩО МИ СЬОГОДНІ МОЖИМО ТІЛЬКИ ОБРАЖАТИ МОЛОДИХ ЛЮДЭЙ,ЯКІ ХОЧАБ НАМАГАЮЦЯ ЩОСЬ ЗМІНИТИ,А НЭ ПДТРИМУВАТИ, І ПРИЦЬОМУ ГОВОРИМО ЗА ВЭСЬ ЛУЦЬК,А НЭ ОСОБИСТО.
АНДРІЙ Показати IP 9 Серпня 2008 21:45
Павло. Хіба Ви нєнастількі доросла людина,щоб самому зрозумвти вчому Вам трєба вдосконалюватись.
з Луцька Показати IP 10 Серпня 2008 21:46
Шановний Андрію! По-перше, ніхто нікого не ображав. По-друге, пише так, щоб тебе можна було зрозуміти, що ти хочеш сказати.
Анонім Показати IP 11 Серпня 2008 09:24
Не спілкуючись зі мною і не знаючи мене навіщо говорити образливі слова? Чи це у вас така манера спілкування зі всіма?
Павло Показати IP 11 Серпня 2008 14:50
Андрію, я абсолютно контролюю все те що робиться в мене у голові, а отже прекрасно знаю у чому мені необхідно вдосконалюватися. Я ж хотів натякнути автору статті, що закликаючи інших до самовдосконалення необхідно як мінімум бути взірцем цього. Шановний пан(і) «з Луцька» нічого не натякав, а висловився(лась) прямо. Висловлювання його(її) підтримую. Додам, що проголошування усім відомих гасел (на кшталт наших політиків) не є позицією і показником роботи. Хочеться вірити, що ви порадуєте нас вартісними, гострими, актуальними записами і дійсно щось щось зробите для молоді, а отже і для мене теж.
андрій Показати IP 13 Серпня 2008 15:46
Павло.Я працюю з Наталкою в напрямку молоді,тому і підтримую,а можливо і захищаюсь за нєї,та знаю,що ії слова підтвєрджуються вчінками.МИ провєли,та проводимо:Діджей парад"Здоровим бути модно",кємп з молодью дє проходили трєнінги,ігри,сємвнари спрямовані на піднятья авторитєту здорового способу життя,та високих ціностєй моралі.Профілактика нєгативних явищь сєрєд молоді.рєклама цього змісту,бородьба з продажою спиртних напоїв,та цигарок нєповнолітнім,та обеднання молоді,яка підтримуе ці позиції.Створили рух"Народжєнні для майбутнього".А щє хочімо достукатись до дорослих щоб вони були прикладом для молоді в цьому. Якщо е бажання приеднуйтєсь будємо працювати разом.
АнонімОк Показати IP 10 Червня 2009 14:12
Блог реально ніякий. У дівчини, мабуть, не вистачає інтелекту, аби збагнути, що їй варто "працювати над собою", а не отак піаритися і випендрюватися, але останнє, мабуть, виходить у неї краще.
йожеф Показати IP 27 Листопада 2009 02:00
таk держать!
Оксана Показати IP 18 Серпня 2011 15:10
Я живу у Ковелі ваша тема мене зацікавила.А як можна з вами поспілкуватися?Я-0991624962
буравчмик Показати IP 19 Грудня 2011 15:28
дадада))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ромчик Показати IP 17 Квітня 2012 15:17
Спсс тобии ... класни в тебе _
Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 17:10
я теж так
НИка до Анонім Показати IP 15 Лютого 2017 20:19
ВСМИСЛЕ МНЕ ВАЩЕ НЕ ПОДХОДИТ
неава Показати IP 3 Березня 2014 17:23
ну и шо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus