USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Сотню EcoFlow, 94 телевізори і 61 електрочайник для власного користування намагалися провезти через «Устилуг»

22 Травня 2024 17:15
Митники завадили незаконному ввезенню в Україну комерційної партії високоліквідних товарів – побутової техніки та енергетичних систем для автономного забезпечення, загальною вартістю понад 5 млн грн.

Вчора, 21 травня, у пункт пропуску «Устилуг-Зосин», що на кордоні з Польщею, прибув вантажний автотранспортний засіб під керуванням мешканця Львівської області. У митній декларацій чоловік не зазначив про переміщення будь-яких товарів.

Втім за результатами митного огляду вантажівки посадовці Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Держмитслужби спільно з працівниками Волинської митниці встановили, що у ньому переміщуються незадекларовані товари, зокрема, телевізори торговельної марки «Samsung» у кількості 94 шт., електрочайники торговельної марки «SMEG» – 61 шт., зарядні станції EcoFlow River 2 Pro – 100 шт. та харчові дієтичні добавки в асортименті загальною вагою 160 кг.

Читати ще: На «Ягодині» вилучили 144 мішки пряжі вартістю 135 тисяч гривень

За виявленими фактами Волинською митницею складено 2 протоколи про порушення митних правил за ознаками правопорушень, передбачених ч. 2, 3 ст. 471 Митного кодексу України (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами).

Товари – безпосередні предмети правопорушень вилучено на склад митниці. Їх точну вартість встановить товарознавча експертиза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олексій Показати IP 23 Травня 2024 13:49
Тепер усі конфісковані зарядні станціях ecoflow в обов'язковому подяку потрібно передати на передок
Олег Показати IP 23 Травня 2024 16:56
Ебать, и что нахуй, вот что?? Это бы все досталось военным, а теперь будет на складах у пидоров

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus