USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Ольга Бузулук: Маленькому волинянину, мрію якого здійснили поліцейські, потрібна допомога
У 2014 році місцеві лікарі поставили дитині діагноз – дитячий церебральний параліч, подвійна геміплегія, згинальні контрактури колінних і гомілково-ступеневих суглобів. Думки щодо лікування хлопчика розділились: одні кажуть, що це вже назавжди, інші – що його можливо хоч трішки поставити на ноги. Та максимум, де були на обстеженні батько з сином, - це Луцьк. І все.

Тому перше моє звернення до людей, які знають кваліфікованих лікарів або установи в Києві чи за кордоном, де дитину можуть обстежити ще раз і сказати точніше, чи це виліковно.

У сім’ї, крім 9-річного Богдана, є ще 8-річний братик і дві сестрички – 5 і 10 років. Живуть з татом і бабусею, мама покинула. Сім’я хороша, люди добрі, до них постійно навідуються наші поліцейські і лише гарно відгукуються. Постійно їм допомагають, розказують їх історію владцям, підприємцям, аби ті долучались до підтримки.

Тато Богдан отримує трохи більше 6 тисяч соціальної допомоги на діток. Звісно, цього не вистачає, мусить працювати на різних роботах. Тому моє друге звернення – це допомогти фінансово цій родині. Надіюсь, що лікарню ми знайдемо, але поїхати туди, десь жити, придбати медикаменти, - на все це потрібні кошти.

Картка бабусі: 5168 7427 1605 8122 (Мацьоха Світлана).

Знаєте, як говорив Влад Троїцький, є дві цивілізації: цивілізація споживання і цивілізація альтруїзму. Споживання – це те, скільки ти коштуєш. Альтруїзм – це те, що ти можеш віддати даремно: любов, увагу, дружбу. Але щоб щось віддати, треба це мати. І друге: це має бути комусь потрібно.

Як завжди, я вірю в альтруїзм і в те, що кожен з нас може відмовити собі в якійсь дрібниці, а ті гроші переслати для дитинки, якій так потрібна допомога.

Богдан хоче стати поліцейським, хоче грати футбол, бігати з друзями, відвідувати школу (поки ж займається з вчителем вдома)… І мене розривають сльози, коли я думаю, що цього може не статись…Але надія завжди має бути.

Нагадаємо, на Волині поліцейські здійснили мрію хлопчика з особливими потребами, який, попри те, що поки що через вроджену ваду не може самостійно ходити, мріє стати поліцейським, адже поліцейські для нього - супергерої!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Бабуся помирає останні двадцять років. Бо хіба ж то життя? Кілька паралічів, інсультів, а ще стільки нервів і хвилювань протягом…
Суд першої інстанції виправдав колишнього заступника начальника управління захисту економіки ДЗЕ у Рівненській області Олександра Волошина, вирішивши, що той не…
Волинські поліцейські продемонстрували можливості залучення спеціально підготовлених собак до пошуку вибухівки, зброї, наркотиків, використання їх у боротьбі зі злочинністю та…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus