USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90
Валерій Задорожний: Світ підтримує Україну через здоровий егоїзм
Світ допомагає Україні не тому, що любить Україну, а тому, що дбає про власну безпеку. Справжнє досягнення української дипломатії в тому, що вона привчила Захід мислити про українські проблеми крізь призму власних проблем, пише Сергій Таран для Zik.

Порушення системи міжнародної безпеки, права людини, гібридна війна – це виклики не лише для України, а і для Заходу. Тому він і сприяє Україні антиросійськими санкціями, навіть на шкоду власній економіці...

Але найбільше тішить, що навіть на тлі міжнародної підтримки, в Україні ніхто не дурить себе ілюзіями щодо здорового егоїзму інших.

Це запорука того, що ніхто не буде підписувати нових «будапештських меморандумів» та «гарантій».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Гучні заяви Путіна про миротворчу місію в ОРДЛО і постачання американської зброї українській армії свідчать про одне. Володимир Путін серйозно…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus