USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Віталій Ляцевич: Брейн-ринг – це крок до згуртованості інтелектуальної молоді
Особисто я (не в образу) сучасну молодь асоціюю з вайлуватим ведмедиком, який щойно прокинувся із зимової сплячки і не знає, куди йому прямувати. Мені хочеться, аби молодь прокинулася і нарешті зрозуміла, що у цьому жорстокому світі варто боротися за своє майбутнє та йти уперед. Адже успішною буде лише та людина, яка докладе зусиль задля досягнення своєї мети.
Тому одним із завдань Волинської обласної організації політичної партії «Україна Майбутнього», яку очолюю, – це показати молоді, що ми цінуємо їхній розум, підтримуємо їхні починання та готові підказати напрям руху. Власне, саме тому багато наших проектів спрямовані, у першу чергу, на підвищення рівня обізнаності молоді у суспільній сфері та залучення хлопців та дівчат до інтелектуальних проектів. Одним з таких проектів є чемпіонат зі Студентського Кубку з брейн-рингу, який вже напередодні Дня студента, у листопаді, стартуватиме у Луцьку.
Три роки тому з ініціативи Луцького інтелектуального клубу в обласному центрі Волині уперше відбулися ігри з брейн-рингу. Голова клубу Олексій Веремійчик розробив питання для цієї гри і був ведучим турнірів. У Луцьку брейн-ринг апробували на базі вузівських команд. Цей проект дуже сподобався студентству. Цього року за ініціативи Луцького інтелектуального клубу, «України майбутнього», а також ще восьми молодіжних громадських організацій, брейн-ринг у Луцьку набуває дещо нового формату. Те, що цей проект необхідний – не викликає сумнівів.
Варто звернути лише увагу на партнерів проекту. Брейн-ринг – це крок до згуртованості інтелектуальної молоді, спонукання до особистісного росту. Ми хочемо навчити молодь раціонально та з користю використовувати їхній вільний час, показати, що, аби досягнути успіху, варто докласти зусиль. На сьогодні активно триває підготовка команд до участі у турнірах брейн-рингу. Ми знайшли підтримку для реалізації цього інтелектуального проекту серед керівництва вузів та благодійників. Щиро дякую усім, хто не залишається осторонь наших починань.
Сподіваюся, що наші кроки стимулюватимуть молодь до розвитку.
До зустрічі на турнірах Студентського Кубку з брейн-рингу.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Напевне, більшість мешканців мікрорайону ЛПЗ, хоча б раз відвідували об’єкт природно-заповідного фонду „Дубовий гай”, який внесено до переліку об’єктів природно-заповідного…
Інтелектуальний конкурс «Брейн-ринг» серед студентських команд Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбудеться 14 травня о 17:00 в Луцьку.
27 вересня 2017 з ініціативи управління туризму та промоції міста відбудеться V турнір із гри «Брейн-ринг».
Коментарів: 5
Віталій Показати IP 31 Жовтня 2011 15:56
Гарна гра, потрібно залучати молодь до інтелектуальних ігор, і це чудова можливість познайомитьсь з молодими, цікавими людьми.
Cаша Показати IP 31 Жовтня 2011 20:43
Дуууууже актуальна тема!!!
мисливець за шкірами вайлуватих ведмедиків панда Показати IP 1 Листопада 2011 09:57
Мені хочеться, аби молодь "прокинулася і нарешті зрозуміла, що у цьому жорстокому світі варто боротися за своє майбутнє та йти уперед" . Не в образу, але сучасних віталіїв ляцевичів асоціюю із вайлуватим ведмедиком. а ти, чуваче, до чого доборовся? чого досяг? поборовся за своє майбутнє? чи скнієш у провінції глухій на жебрання, які підкидає політична сила сумнівної репуації?
Ткачук Захар Показати IP 1 Листопада 2011 12:17
Не бачу нічого поганого в тому щоб підтримувати молодь.. ясна річ, якшо на цьому не заробляти гроші.
YeNa Показати IP 13 Листопада 2011 15:19
Нарешті з"явилолась інтелектуальна гра, бо вже набридли усілякі ток-шоу з гумором нижче пояса, мильні опери і таке інше. Ось тільки більшість наших людей вже відвикла мислити. Нажаль...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus