USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Волинська обласна бібліотека для юнацтва: Нова література від Фонду Ігоря Палиці
Вже стало доброю традицією отримувати нову літературу від «Фонду Ігоря Палиці – «Новий Луцьк». Колектив бібліотеки та читачі книгозбірні щиро вдячні за можливість прочитати новинки української сучасної літератури та світові бестселери.

Приходьте! Знайомтесь! Читайте!

Пропонуємо Вам найцікавіше з цікавого!

«Він був звичайним кріпаком, а став «символом нації». Цими словами автори Костянтин Тур-Коновалов і Денис Замрій починають свій роман «Художник». Твір присвячений початку життя й творчості геніального українця, поета і художника Тараса Шевченка – його юності, захопленню малярством і першому визнанню.

…Перша половина ХІХ сторіччя. Тарас Шевченко – поки що нікому невідомий маляр-підмайстер, кріпак поміщика Енгельгардта. Та невдовзі доля зведе його з людьми, які допоможуть відкрити світові неперевершений талант… Новий погляд на життя й становлення художника і поета!

Тур- Коновалов К., Замрій Д. Художник : роман / К. Тур- Коновалов, Д. Замрій. – Х. : Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2013. – 368 с.

Увага! Найочікуваніше продовження найстрашнішого бестселера короля жахів Стівена Кінга «Сяйво» – «Доктор Сон» з’явився у книгозбірні! Український «Доктор Сон» (переклад російською мовою ще не опубліковано) перед Новим 2014 роком потрапив у топи, адже Кінг – це завжди захопливе читання.

Минуло багато років після жахливих подій, які відбулися у зловісному готелі в горах… Денні вже дорослий, але привиди й досі не дають йому спокою. Доля зводить його з дівчинкою Аброю, яка має надзвичайні здібності – її «сяйво» сильніше за всіх. Але на неї полюють чудовиська в людській подобі, яким потрібні життя та дар дитини. І тільки Ден здатний захистити її від потвор, якщо переможе власних демонів.

Кінг зізнається – ідею продовження історії Денні Торренса не полишав ніколи. Цією книгою Кінг ще раз доводить, що він майстер жаху, неперевершений у деталях та непередбачений у фіналі.


Кінг С. Доктор Сон : роман / С. Кінг. – Х. : Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. – 640 с.

Кінг С. Сяйво : роман / С. Кінг. – Х. : Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. –



Прочитати треба обов’язково!

Читачів книгозбірні в березні 2014 року чекає презентація книги Галини Вдовиченко «Інші пів’яблука» та зустріч з автором.

Продовження успішного роману львівської письменниці! Сучасний роман-казка. Зворушлива й оптимістична історія про те, що ніколи не пізно повірити в диво! П’ять років пройшло після подій, що змінили життя чотирьох подруг, коли вони отримали чарівне «яблуко Пінзеля», здатне здійснювати бажання. У яблука з’явився двійник – і подруги поринули у вир нових пригод.

Нові надходження бібліотеки:

Вдовиченко Г. Інші Пів’яблука : роман / Г. Вдовиченко. – Х. : Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2013. – 256 с.

Гальянова Т. Ходіння Туди і Назад / Т. Гальянова. – Х. : Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2013. – 288 с.

Дочинець М. Лад / М. Дочинець. – Мукачево : 2014. – 564 с.

Жадан С. Месопотамія : збірка оповідань і віршів / С. Жадан. – Х. : Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. – 368 с.

Кідрук М. На Зеландію! : роман / М. Кідрук. – Х. : Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. – 256 с.

Корній Д. Зозулята зими : роман / Д. Корній. – Х. : Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. – 368 с.

Лис В. Соло для Соломії : роман / В. Лис. – Х. : Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2013. – 368 с.

Львівська С., Мельничук Б. Кохання до нестями : авантюрно – любовний роман / С. Львівська, Б. Мельничук. – Тернопіль : Навчальна книга – Богдан, 2014. – 488 с.

Сучасна українська мова: Лексикологія. Фонетика : підручник. – К. : Знання, 2013. – 340 с.

Сучасна українська мова: Морфологія : підручник. – К. : Знання, 2013. – 524 с.

Сучасна українська мова: Синтаксис : підручник. – К. : Знання, 2013. – 238 с.

Талан С. Помилка : роман / С. Талан. – Х. : Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. – 336 с.

Чубай Г. П’ятикнижжя / Г. Чубай. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2013. – 256 с.

Шевченко Т. Кобзарик / Т. Шевченко. – Тернопіль : Навчальна книга – Богдан, 2013. – 60 с.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Нині майже у кожного є особистий планшетник, нетбук чи електронна книга, в пам’ять котрих закачано багацько всякого скарбу, але… шарудіння…
Я не є аж таким великим поціновувачем монументального мистецтва. Пам’ятники у мене стійко асоціюються з цвинтарем. А ще, вочевидь, спрацьовує…
Волинська обласна бібліотека для юнацтва представляє книжку про митців України http://www.youtube.com/watch?v=nQ1O76kEud4&feature=youtu.be
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus