USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Волинська обласна бібліотека для юнацтва: Ви ще удома? Тоді бібліотека йде до Вас
Можливості всесвітньої павутини здаються безмежними та невичерпними, а ота мантра «володієш інформацією – володієш світом» вже добряче намуляла мізки, - бо, часом аж захлинаючись від потоку (бува, і доволі брудного) тієї інформації, почуваєшся вже не всесвітнім володарем, а її вкрай охлялим заручником. Але от тільки отого, чого конче потребуєш саме тут і зараз, не завше вдається відшукати в потрібній момент, а це вже і час дорогоцінний втрачається, і нерви розхитані, і комп’ютер хочеться розтрощити…Спокійно, шановне панство, пошкодуйте і себе, і свій час, і свою техніку. Просто зробіть глибокий вдих і…спробуйте зайти на сайт Волинської обласної бібліотеки для юнацтва www.vollibr.org.ua



СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ВЖЕ СКЛАДУ ЗА ВАС

Звичайно, в ідеалі було б навідатись у наші гостинні стіни (м.Луцьк, проспект Волі, 2) не тільки віртуально, бо храм книги, що розташований на межі Старого й Нового міста – то є потужний енергетичний центр, що вже саме по собі явище унікальне, символічне та… трішечки містичне. Принаймні той, хто до нас завітав хоча б раз, прагнутиме прийти ще – і то не раз!!!

Але, якщо через якусь халепу або вельми поважну причину Ви, шановні пані та панове, не можете навідати нас саме зараз, - тоді, звісно ж, ласкаво просимо на наш сайт, який пропонує користувачам бібліотеки нову безкоштовну послугу: «Дистанційно – бібліографічна довідка». Звучить серйозно, виконується професійно і задоволення Ви отримаєте теж - непідробне, запевняю. Адже тільки уявіть собі: сидите Ви, приміром, у власному зручному та м’якому фотелі, у своїй улюбленій домашній кацавейці з філіжанкою кави і ось так, кількома недбалими рухами «мишки»: клац-клац, а потім по «клаві»: стук-стук» і р-р-р-а-з-з-з – набрали свій запит на хвилюючу Вас в даний момент тематику, направивши його на нашу електронну адресу: [email protected]



У БІБЛІОТЕЦІ ЦІКАВЛЯТЬСЯ ЗГАСЛИМИ ЗІРКАМИ І ВОЛИНСЬКИМИ ВІДЬМАМИ

О, важливий момент! Для того, аби відправити такий запит, потрібно все ж-таки бути нашим зареєстрованим користувачем. Ви ще не є таким? Ні, Вам для цього зовсім не потрібно відривати своє дорогоцінне тіло з тепло насидженого місця. Спокійно допивайте свою каву і заповнюйте реєстраційну картку просто на нашому сайті – Ви вже автоматично є нашим дистанційним (поки що!) користувачем. Ну а тепер чекайте: наші моторні працівники в найкоротший термін надішлють на Ваш e-mail усю можливу інформацію – список літератури або електронну версію текстового джерела

(не більше десяти сторінок). За минулий рік, до речі, було надано 59 таких тематичних довідок. Ось тільки деякі, для прикладу: «Світло згаслих зірок» (СНІД і артистичний бомонд), «Образ батька в українському фольклорі», «Індивідуальний підхід у формуванні особистості», «Державні символи України», «Продуктивність праці», «Чорти і відьми у легендах Волині». Сфера людських інтересів, як бачите, необмежена і ми прагнемо задовольнити запит найвибагливішого нашого відвідувача: віртуального чи реального.

Ще одна цікавинка, яка, безумовно, не може не заінтригувати, насамперед, наших любих освітян – інформаційно-дистанційні повідомлення, які стосуються, зокрема, методики викладання, навчання та виховання учнівської молоді. Маємо повне право похвалитися, що у минулому році було надіслано 840 таких повідомлень з 13-ти тем, які отримали 150 наших абонентів.

Та й майстерно створені сценарії до якоїсь забави чи масової громадської імпрези теж можете отримати таким чином, тобто дистанційно. Але… ця послуга особлива і тільки для тих, хто від нашого славного міста добряче віддалений географічно, бо якщо то не так, то Вам-таки доведеться відірватися від власних моніторів. А що Ви хотіли? Адже то є, як то кажуть, власний продукт, ексклюзив, інтелектуальна, емоційна та натхненна праця моїх прекрасних колєжанок.

Ну, а поки що просто, хоча би заради цікавості, клацніть «мишкою» та зайдіть на наш сайт. Запевняю, Ви відчуєте нашу турботу про Вас на відстані і переконаєтеся, що «Дистанційно - бібліографічна довідка» - то не єдина наша родзинка: хоча, безумовно – вельми приваблива та спокуслива.



Лілія БОНДАРУК, головний бібліотекар відділу читальних залів Волинської обласної бібліотеки для юнацтва
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Низка власних асоціацій за романом Харукі Муракамі «1Q84». «Мы живем, словно в сне неразгаданном, На одной из удобных планет… Много…
Волинська обласна бібліотека для юнацтва підготувала буктрейлер до книги Володимира Лиса «Маска» Переглянути його можна тут.
Волинська обласна бібліотека для юнацтва представляє книжку про митців України http://www.youtube.com/watch?v=nQ1O76kEud4&feature=youtu.be
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus