USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Чат з ФлайzZzою
20 Листопада 2009 00:13
0
Луцький гурт ФлайzZzа дав відповіді на питання читачів у чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини»
editor: Так все-таки, Тіма: чому уже не носиш дреди? Я тебе спочатку і не впізнав...
Тіма: всім привіт! Раді завітати до "Волинських новин"! А тепер про дреди: відносив я їх немало-небагато три роки, і вони потрошки стали набридати. Із ними стало важко, з’явилися певні шкіряні проблеми. Це кажу для тих, хто подумує про дреди. Багато друзів теж позбулися дредів саме через шкіряні проблеми. Друге: просто захотілося змін у житті.
Katerina: Джамалка, у вас справді унікальний голос. Не думали над тим, аби почати сольну кар"єру?
Джамалка: ні, поки що не думала. Я вважаю, що спочатку потрібно трохи напрацювати вміння користуватися таким голосом і тембром, зробити ім’я, а тоді вже подумати про сольну кар’єру.

Parazit: Всі із задоволенням "чмирять" якість музики на українському телебаченні. Мол, і попси багато, і москалів, і голих дуп. А в мене таке питання: ви пробували домовлятися, аби вас частіше показували хоча б на Волинському телебаченні чи Аверсі?
Тіма: щодо критики, то ми із нею згідні, тому що цього вар’ятства вистачає. Все, що ми можемо, щоб із ним боротися, - ми робимо. Навіть ідучи дорогою сюди, ми спілкувалися про нове відео, котре плануємо відзняти найближчим часом. Щодо ВТ, то, зрештою, давали великі хабарі, аби туди потрапили. Але, насправді, я жартую... ВТ – один із тих каналів, котрий найбільше підтримує волинську музику і відповідно залюбки круть наші кліпи, а навіть іноді сваряться і кажуть: «Приносьте нам раніше, ніж на центральні канали».
Джамалка: «Аверс» колись «ображався», що ми були на ВТ три рази, а в них – тільки два.
Salo: Кто-то из вас плакал, когда умер Майкл Джексон?
Джамалка: дивно, але, ні. На жаль, люди помирають і навіть такі королі як Майк Джексон. Толку плакати, якщо він вже помер. Треба насолоджуватися тим, що він зробив.
Тіма: дуже ціную цю людину як таку. Навіть спочатку не повірив у таку інформацію, й навіть є деякий сумнів щодо достовірності джерела. Шкода, що такі люди помирають, але таке життя.
Katerina: Джамалка, вам комфортно у суто чоловічому колективі?
Джамалка: шикарно!
Parazit: Якби вас запросили виступити на концерті в честь дня міста Луцька - скільки б ви попросили гонорару?
Тіма: до Дня міста Луцька? Напевно, «класичний» наш гонорар: не більше і не менше. Але якби ми виступали на Дні міста Луцька,  ми б могли «скосити» половину цієї суми. А ось про суму варто спитатися у нашого менеджера. Традиційно, класично у нашої міської влади або тих, хто займається нашою культурою, організацію днів міста, виникає ідея, в тому плані, що місцеві гурти мають грати «на шару». Ми не дуже позитивно до цього відносимося, адже, не раз звертаючись до міської влади із проханням надати нам репетиційну базу, за яку, ми б, можливо, і грали безкоштовно, отримували «дулю».

Katerina: Бачу, у вас у кліпі знявся Андрій Котищук. Скажіть, з цих 5 тисяч доларів скільки склав його гонорар?
Тіма: насправді, це ще Котищук нам заплатив ;). Жартую. Насправді він наш гарний друг, тому погодився бути безкоштовно головним героєм кліпу замість іншого друга, який просто не з’явився на зйомку, за що йому і дякуємо. Себто, другу, який не з’явився.
Джамалка: сподіваємося, що йому було весело.
editor: Мрієте потрапити на Євробачення? Якщо так - то що для того робите? Ну і, звичайно, якщо ні - то чому?
Джамалка: Євробачення – то такий попсовий і смішний фестиваль, на який потрапляють лише через гроші, аби заробити ще грошей. Можливо, він став таким останнім часом…Тому переможці, як завжди ті, хто мають «найбільше грошей», - це Україна і Росія. Бо тільки вони можуть вкладати в такий д…фестиваль.
Тіма: Насправді, Євробачення – то не той формат фесту, на який ми хотіли б рівнятися, оскільки є інші, набагато цікавіші фестивалі, на які ми і напрацьовуємо можливість потрапити. Єдине, що шкода: то те, що українці мають змогу стежити за цим фестом, який, на мою думку, не вартий цього, адже є багато якісніші і цікавіші. Плюс: великі кошти, які туди треба вкласти і яких у нас поки що немає.
Denis-M: Ви - зірки?
Джамалка: Ні! Ми – музиканти!
Тіма: Згідний!

Salo: У вас на телефонах стоят ринг-тоны ваших композиций?
Джамалка: в мене – тільки одна. Я не зациклююся на наших піснях, мені подобається багато музикантів, багато гуртів.
Тіма: а в мене – періодично з’являється, то одна, то друга річ. Як правило, на учасників гурту.
miassol: Про що мріяла пані Джамалка в 15 років?))
Джамалка: я завжди мріяла співати або якимось чином бути пов’язаною із музикою. Це мені подобається, я хочу займатися тим, що мені подобається.
mass: Дуже цікавить питання, скільки ви отримуєте за один концерт? Розмір винагороди буває різним? Якщо так, то яка була максимальною?
Джамалка: Капець!
Тіма: Наш прибуток від гурту, як правило, залежить від загального прибутку гурту мінус витрати на певні речі, наприклад, запис альбому, виготовлення відеокліпів, оренда репетиційної бази, фотосесії…і таке інше. Хоча…це таємниця…Ми не хочемо розкривати всі свої таємниці. Єдине, що можна додати, те що видатків у гурту за 10 років існування все-рівно більше, ніж прибутків.

gpu: А ви колись співали для олігархів або високих чиновників? Скільки вони заплатили, тільки чесно...
Джамалка і Тіма: Так, співали. На різних корпоративах, новорічних святкуваннях або просто ювілеї фірми тощо. Бувало…
Denis-M: Шановні учасники гурту! Скажіть, для чого вам ці дєцкі клички? "Тіма", "Джамалка", "Івашка". У вас же є людські імена. Може, вже пора дорослішати?
Тіма: а навіщо Фозі, Фаготу, Положику…Вові зі Львова, Ані Лорак, Тіні Король (сказано дуетом )? Більшості музикантам це потрібно. А нам це до вподоби. Так зручніше і легше запам’ятовується оточуючим.
Джамалка: та й в принципі, навіщо комусь знати як мене звати насправді.
Salo: Говорят, вы принципиально не поете на русском. Это правда?
Тіма: на українській у нас виходять краще.
Джамалка: я розмовляю російською, проте співаю українською. Вважаю, що продукту на російській у нашій державі і так вистачає.

Оленяточко: За скільки часу ви найшвидше написали пісню? А найдовше?
Тіма: це мабуть про останню нашу пісню. Вже якась четверта її версія у нас панує на репетиціях…місяці два ми за неї воюємо. Хороша пісня, яку хочеться довести до пуття, проте не дуже виходять. А найшвидша, - перші три пісні в історії гурту, які з’явилися за тиждень до фесту «Червона рута» 2000 році і так само і як і сам гурт – за тиждень. Це були пісні «Прямо», «Джамайка» та «Баб-ель-мандеб».
Parazit: Як позначилася криза на вашій творчості (до "ВН" - я з цим питанням перший? :-)
Тіма: жорстко позначилася. Причому, не тільки криза, а ще й епідемія грипу плюс вибори плюс наступна «яма» після цього всього (. Відповідно відчуваємо, що до нормального режиму концертного ми повернемося напевно із весни. Плюс це є звичний режим для «Флайзи»: на зиму ми впадаємо у «сплячку», оскільки зазвичай ми граємо на великих площах, які взимку так само «сплять». Але це має і свої плюси. Оскільки за цей час ми напрацьовуємо новий матеріал для наступного альбому.
Джамалка: криза вплинула на фінансове становище, а на творчість – не дуже.

Katerina: Через два дні – п’ята річниця Майдану. Ви їздили на Майдан? Жили у палатках? А може виступали?
Джамалка: звичайно, виступили! У Луцьку, у Рівному.
Тіма: взагалі їздили. Я був у Києві, на Майдані, проте не виступав. Нам не дали такої змоги.
Denis-M: Засилля напівголих дівок у кліпах і на сцені уже задовбало. А тут дивлюся вчора ваш кліп - блін, і тут те саме! Та ше й зміст пісні пошлий (ви не думайте, я не тільки дивився). Вам-то самим не огидно брати "етім" а не творчістю?
Тіма: іноді треба адаптовуватися під ринок, для того, щоб робити щось своє. Ми адаптовуємося для того не повністю, а робимо продукт і для тих, кому цікаве щось інше. Джамалка: дуже сумно, коли тобі на телебаченні кажуть, що ти – не формат. Але зауважте, роздягаємося не ми, а ми роздягаємо когось.
mass: Як ви зараз намагаєтесь розкручуватись? Якими саме способами? Радіо, місцеве тв, інтернет?
Тіма: способів є тьма. Намагаємося їх всіх і використовувати. Дуже вагомий чинник – це Інтернет. Відповідно навіть сьогоднішня бесіда є дуже важлива, хоча шукаємо і інші нові підходи і можливості для того, щоб про себе повідомити…так, як це вдається іншим гуртам, просто «вистрелювати», наприклад, як колись «Ласковый май» роздавали касети у поїздах чи «Бумбокс», які передавали диски знайомим.Джамалка: дуже важливий фактор – це телебачення, але оскільки воно потребує великих капіталовкладень, ми намагаємося шукати інші шляхи, або шляхи шукають нас.
Дмитро Тимощук: Хто вам пісні пише?
Тіма: пишемо самі собі, причому від А до Я: починаючи від тексту, закінчуючи записом у студії, все робимо самі. Джамалка: намагаємося бути незалежними. І по трохи всі приймаємо участь.
boec: Який Ваш улюблений заклад у Луцьку?
Джамалка: на правах реклами ;) «Кораблик». Тіма: Аналогічно. Ну, ще хороший заклад, - це «Майдан» і кав’ярня «Кава клуб».

Skay26: А де Івашка????
Тіма: привіт гурту Скай!;) Івашка весь в клопотах, роботах. У нас із Аллою більш вільний робочий графік, тому ми маємо змогу вдень отак собі сісти і побалакати.  А чому не питаєте про решту 6 учасників?;)
Parazit: Ви ходите на концерти Волинського народного хору? І взагалі - як ви ставитеся до творчості артистів волинської філармонії?
Тіма: по-різному. Із деякими ми навіть співпрацюємо. Буває, що іноді доводиться, якщо спільний концерт. Спеціально не ходимо.Джамалка: Це також мистецтво і комусь це потрібно, але ми займаємося чимось іншим.
miassol: У Вашого гурту скоро юбілей - 10 років. Відносно кажучи, наступає етап зрілості, чи не плануєте ви міняти напрям музики, чи принаймні коректувати його?
Тіма: напрямів музики надто багато, аби їх глобально змінювати. Але наближені стилі музики ми завжди використовуємо. Щодо 10-річного ювілею, то плануємо зробити стильовий сюрприз, про який дізнаєтеся, дочекавшись.
mass: Питання до Тіми. Чому до цих пір працюєш у Кораблику? Це просто одна з улюблених справ, чи необхідність у додатковому заробітку?
Тіма: і одне, і друге. Хоча є ще й третє: це спілкування із іншими гуртами, яких регулярно привожу до «Кораблика» уже 7 років поспіль. Відповідно, це пізніше може виливатися у корисну інформацію, або навіть у співпрацю.
Оленяточко: Який виступ і де Вам запамятався найбільше?
Тіма: особисто мені із останніх, свіжих, дуже вагомим був виступ на фесті «Свірж» цього року. Із першої пісні була надзвичайна реакція публіки і віддача. Відповідно, такі ж емоції – у нас. Джамалка: про «Свірж» може сказати те саме, а ще запам’ятався концерт на Кордоні. Дуже подобалася енергетика і організація, та й сама ідея.
Denis-M: Кажуть, в сучасному українському шоу-бізнесі усе вирішують блати (особисті зв"язки), хабарі і статеві стосунки (коли "нє упадьош на діван - нє пападьош на екран"). Це правда?
Джамалка: в нас немає кому падати на диван ;) Які зв’язки? Гроші!Тіма: Хоча ми звісно можемо. Жартую, звісно ;)  Хоча все вирішують капіталовкладення.
Parazit: Ви знайомі з Веркою Сердючкою?
Тіма: умум. ( значенні – «ні!»).
Katerina: Шановні учасники гурту Флайза! От ви такі популярні, а фан-клуб у вас є? Якщо є, то як у нього записатися?
Тіма: через форум гурту на нашому сайті, ось. Скоріше, це клуб форум чат гурту, який періодично має збори, зібрання, розіграші різноманітних речей від гурту, наприклад дисків. Чомусь принишк останнім часом, але сподіваємося, що незабаром, що він вибухне.
Skay26: Андрію, це Ваш телєфон на столі???
Тіма: так, це мій телефон
Дмитро Тимощук: Чи реалізували ви себе у житті?
Джамалка: напевно що не повністю поки що. Але помирати ще не збираюся. Тіма: Аналогічно. Багато що зреалізував і цим задоволений, але ще більше є ідей попереду.
mass: Хотілося б побувати на Вашому концерті у Луцьку. На жаль, чомусь вас рідко запрошують місцеві заклади, навіть враховуючи те, що прихильників у нашому місці досить немало. На Вашу думку, чому так?
Тіма: останні рази ми виступили в липні в місцевому клубі і нещодавно був концерт у жовтні на фесті «Рок Січ». Тому, хто хоче, той може простежити і потрапити. Найближчим часом поки що таких планів немає, але вони можуть з’явитися…буквально у наступну хвилину.
Salo: За кого вы будете голосовать? Можно я попробую угадать? - за ВО "Свобода". Угадал?
Тіма: Хм…ще не вирішив до кінця. Але можливо, побачимо, що пообіцяють інші кандидати ще до 15 січня. Джамалка: голосувати особливо немає за кого, а ті, за кого можна голосувати, навряд чи наберуть достатню кількість голосів для того, щоб щось вирішувати.
Katerina: Скільки грошей вам не вистачає, аби стати зірками рівня Потапа і Насті Каменських?
Джамалка: знову! Тіма: традиційне питання: нещодавно почув по телебаченню думку одно директора піар-агентства, що за 250 тисяч доларів можна розпарити БУДЬ-ЩО. Згідний! Джамалка: я теж!
Parazit: Ви оце ображалися на міську владу, що вас на концерти не запрошують... За кого порадите голосувати на виборах мера?

Джамалка: «Огласите весь список, пожалуйста!». Я навіть не знаю, хто балотується. Тіма: Якщо чесно, навіть не знаю «ху із ху», або «хто є хто». От якби наш Івашка пішов  у мери, я б за нього голосував;). Може б нарешті була репетиційна база ;) Оленяточко: Чим харчуєтеся під час гастролей?
Тіма: «Снікерсами» і «Пепсі-колою» - це про нашого барабанщика. А загалом ми харчуємося нормально. Харчуємося як вдома, хіба що знаходимо нормальні кафешки чи заклади, де можна так похарчуватися.
Тетянка: А у Івашка є плани йти у мери? Що би він запропонував? Поділіться
Тіма: У Івашки? Навіть не знаю про його плани щодо мера. Він навіть не здогадується про наше його висування на таку посаду. А щодо його планів на крісло мера…то в нас би таки з’явилася репетиційна база. ;)Джамалка: я думаю, що всі починання були б позитивними, але коли б він стикнувся із нашою системою, навряд чи він би прагнув залишитися мером. Якщо б він став ним, звісно.
Skay26: Хотілось почути плани на майбутнє. Чи довго чекати нової платівки?
Тіма: зараз в репетиційному режимі напрацьовуємо новий матеріал. Взимку є ідея його записати у студію, а на весну його видати у формі третього наступного альбому. Ось. Плюс зараз думаємо про нове відео, шукаємо нові ідеї, людей, котрі б могли його зробити, нових менеджерів, які б займалися пошуком організаторів концертів, виходимо на закордон, вже має повний музичний склад, який вимагають закордонні музичні концертні майданчики.
Parazit: Якби у вас був вибір, як приємно провести вечір гуртом: п"ючи пиво у Майдані, чи Хеннесі у Роуз-кафе, що б ви вибрали. Для чистоти експерименту: і там і там є можливість посидіти безплатно
Тіма: «Майдан». Все-рівно «Майдан». Там затишніше як на мене і…простіша публіка, люди, менше гламуру, цікавіша атмосфера, можливий музичний супровід, який цікавий мені. Для мене це – вагомі переваги. Джамалка: я б взагалі краще б посиділа надворі, подихала свіжим повітрям, поспілкувалася із друзями.

Тетянка: Які з місцевих гуртів вам подобаються? Кого б крім вас ви порадили б послухати?
Тіма: із місцевих? Дуже подобається гурт «Резус-блюз», «Ауткрай», «Копірайт». Хоча в принципі залюбки слухаю всю луцьку музику, адже вона завжди буде для мене цікавою. Джамалка: Повністю підтримую.
Parazit: Знаю, що банально, але вже пробачте, шось ліньки шукати цю інфу в інтернеті: чому ви називаєтеся флайза. Ну і вже, аби два рази не бігати: які ваші творчі плани?
Тіма: жили-були…Джамалка: таке свіже запитання!
Тіма: свого часу на Волині існував гурт «Мухи в чаї», із якого левова частка музикантів потрапила в гурт «Флайз-з-за». Частка «флай» із англійської перекладає як «муха», а три літери «з» символізують звуки летючої мухи. Відповідно така похідна назва, якраз і пов’язана із тим гуртом «Мухи в чаї».

Дмитро Тимощук: Життєрадісні люди, що співають - це ваш імідж, чи ви дійсно любите життя у всіх йог опроявах?
Тіма: так, у більшості випадків – так, хоча бувають різні моменти в житті як і у кожного із нас. Але намагаємося шукати більше позитиву, ніж негативу. Джамалка: А взагалі, навіщо жити і не любити цей процес? Бо якщо ти не любиш своє життя, то мабуть, що ти робиш щось не так, адже саме ти плануєш власне життя. Тіма: і музика в нас відрізняється від емо.;)
Salo: Сейчас на ВН опрос, вижу. На вопрос "Де найчастіше ви слухаєте музику луцьких молодіжних гуртів?" больше всего ответели что не любят луцкую музыку. Как вы думаете, почему?
Тіма: ну…напевно це через те, що більшість із тих, хто так стверджує, просто не чують луцьку музику, вони не ходять на концерти, не спостерігають за нею. Вони скоріше ввімкнуть «Новий канал» і подивляться чергову «Фабрику зірок», а ніж сходять на концерт «Резус-блюзу». В цьому і наша біда. Причому не тільки лучан, а й взагалі українців. Ми не вміємо слухати, читати, дивитися на своє, ось. Коли ми навчимось це робити, тоді статистика буде пропорційно зворотною. Джамалка: ми їмо те, чим нас годують. Те саме й в музиці. Ніхто не хоче нічого шукати чи чимось цікавитися. А хорошого продукту взагалі-то дуже багато, говорячи про музику.

Тетянка: Юрія Поліщука зробили "культурним начальником". Ваша оцінка цього призначення? Тепер є блати з владою?
Тіма: ну…тепер нам буде простіше спілкуватися про репетиційну базу ;) це добре. Взагалі-то роки три тому брав інтерв’ю у ньому на радіо СІД-ФМ і ще тоді якраз заклав у голову, що такі люди нам потрібні як очільники управління культури. Дуже розумна людина, яка знає чим дихає міська культура Луцька, можливо не вся, але принаймні, вагома його частина. Джамалка: Несподіване призначення, але це набагато логічніше, ніж коли очільник взагалі не має відношення до культури.
Маруська: Що має таке статися, аби ваш гурт розпався?
Тіма: Ого! (думає). Щось надзвичайно глобальне, навіть не знаю, що…Джамалка: … 
Кузя: Сколько сегодня стоит снять музыкальный клип в Украине?
Тіма: ціна на сьогоднішній відрізняється від тої, що була рік назад. Приміром, кліпи, коштували 10 тисяч, зараз вартують 5 тисяч, а то і менше. Але…на сьогодні приємним явищем є той фактор, що з’явилися купа молодих кліпмейкерів та режисерів, які пропонують ще менші ціни, ніж монополісти. Це дуже добре. Було б тільки за що знімати ;)
Виктор: Чи дійсно ви підтримуєте Юлію Тимошенко? Адже ви брали участь у заході під назвою Рок-Січ у Луцьку?
Тіма: ми брали участь у «Рок-Січі» у Луцьку, а про те, що фест підтримував Юлію Тимошенко, ми дізналися значно пізніше.
Skay26: Чи маєте інші інтереси окрім музики?
Тіма: та звісно, їх купа. По-перше, музика ;)! По-друге, я люблю дивитися фільми, попити якоїсь кави, люблю помандрувати, люблю погортати свіжий випуск луцького журналу, люблю поблукати по Інтернету, позавантажувати якісь цікаві фотографії…Джамалка: Людина, в якої тільки одне зацікавлення в чомусь: вузькопрофільна – це нецікаво і нереально. Як мінімум – в кожного є сім’я і повинні пріоритетними бути ще й інші питання.
Skay26: Чи маєте якийсь автотранспорт? Як потрапляєте на концерти?
Тіма: так, у нас для концертів є практично власний бус, нашого трубача, який, зрештою на і возить на всі концерти. Щодо власного транспорту взагалі, то це …як правило велосипеди, мотоцикли та маршрутки. Джамалка: найкращий транспорт – «пішкарус»!
Bubo4ka: Які речовини ви використовуєте для стимуляції творчого процесу? І ще: кажуть артисти люблять випивати перед концертами,  а ви?
Тіма: мінеральну воду без газу, буває 50 грамів коньяку, а загалом, сік, водичка і все, що любить кожен із нас. Особливих речовин із собою не возимо. Джамалка: найкраща стимуляція, - то енергетична віддача публіки.
Dima: З ким би ви з артистів (українських чи зарубіжних) захотіли заспівати в дуеті?
Тіма: так само класичне питання, - багато із ким вже заспівали, із тим із ким хотіли, із ким хочемо ще…? Не знаю…хочеться із «Гайдамаками», із «Океаном Ельзи», «Роліксом», «Хортою», - із українських…багато ще всіх. Із закордонних – важко буде написати…;) Джамалка: гм..кожна співпраця буде цікавою і потрібною.
Федька: а якими парфумами користується Джамалка?
Джамалка: «Кензо» ;))
Тіма: «Кіндзаза» ;). А взагалі-то, я люблю подарунки ))) 
mass: З питання про інтереси побачив, що любите блукати по інтернету. Які сайти відвідуєте найчастіше? Які подобаються найбільше?
Тіма: переважно українські, найчастіше це українські музичні новини, часто із україномовним дубляжем фільмів, сайти із якісною, хорошою музикою, просто новини, зокрема, «Волинські новини». Працюючи із дизайном, частенько заглядаю на сайти із цікавими картинками і новими підходами до оформлення. Джамалка: вдома не користуюсь Інтернетом. Отримую інформацію, профільтровану від людей, котрі користуються Інтернетом, «соки», так би мовити.
Vlad2009: Чи готові ви виступати у благодійних концертах в Луцьку?
Тіма: готові ;) Взагалі-то колись Кузьма Скрябін зауважив, що благодійних актуальних акцій у нас в Україні немає, адже кожна із них під собою має корисливий момент для його затійників, вони із концертів «вигрібають» добряче. Гадаю, що кращим благодійним вчинком буде…такий, як наприклад, зібрати половину своїх дитячих іграшок і завести їх у дитячий заклад, або здати власну кров, аби допомогти близькій людині. А так, невідомо куди потраплять ресурси, зібрані від благодійного концерту: організаторам чи дітям? Ще в нас є задатки організаторів в тому, що вони зловживають благодійними акціями, називаючи так просто свою подію…Джамалка: поняття «благодійності» в нашій країні втратило свій першочерговий зміст, засилля різноманітних благодійних фондів, не відрізняються одне від одного, для тих, кому справді потрібна допомога. Це просто відмивання «бабла». А хтось ще й довіряє…
Skay26: Подобаються ваші кліпи. Спасибі за ці творіння! Можливо наступний виднограй відзнімите у Луцьку?
Тіма: можливо. Це залежатиме від самої ідеї і кліпмейкерів. Але, залюбки хотіли б відзняти кліп тут. Є одна дуже класна ідея, відзняти відео у Луцьку, але вона надто масштабна і фінансово ми її поки що не потягнемо. Джамалка: Відзняти кліп в Луцьку – це набагато краще для нас, адже не треба нікуди їхати, а картинка – та ж. Проте чимало залежить від технічних можливостей, які присутні в обласному центрі Волині або не присутні.
editor: ваші побажання читачам інтернет-видання "Волинські новини"?
Тіма: стежте за цікавими актуальними, достовірними новинами і просто хорошою інформацією із джерел, які заслуговують на довіру. Одне із цих джерел – це є «Волинські новини». Особисто я їм довіряю і ціную, що й раджу вам. Колективу – успіхів, а вам – вражень. Джамалка: Будьте завжди в курсі! Інформація – це двигун життя.
У чат-конференції інтернет-видання "Волинські новини" сьогодні, у середу, 18 травня, взяв участь луцький міський голова Микола Романюк.
7 квітня у відео-чаті "Волинських новин" взяв участь народний депутат України, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук.
Головний тренер ФК «Волинь», депутат Луцької міської ради Віталій Кварцяний у понеділок, 28 березня, взяв участь у відео-чаті інтернет-видання «Волинські…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus