USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86
Чат із Анатолієм Демяненком
На «Волинських Новинах» 8 червня відбудеться чат із головним тренером ФК «Волинь» Анатолієм Демяненком.
У відомого футбольного фахівця можна буде поцікавитися щодо планів та перспектив клубу у новому сезоні.
Початок розмови о 15.30. Чат триватиме до 16.30.
Запитання гостеві можуть задавати лише зареєстровані користувачі «ВН».

Надсилати питання можна вже.
Роман020: Чи э у Вас улюблений анекдот на футбольну тему?, розкажіть. Дякую.
Є анекдот, звичайно. Він старий.
Ідуть Мішка і Пятачок по лісу.
Мішка як «зарядить» Пятачку по носі. Той питає: "Чого?"
"А чого ти он ідеш, мовчиш, різну дурню про мене думаєш?!" - відповів Пятачок.

Igor_vt: 1. Ви, як головний тренер, психологічно бачите Майкона членом Команди Волинь (на фоні останніх заяв футболіста)? Так або ні. 2.Романчук вас розчарував? Дякую.

Майкон – своєрідна людина. А тренер повинен бути психологом, аби знайти підхід до кожної людини. Я знайшов до нього підхід. Але він не повернувся з відпустки. Невідома його доля. Контракт в нього все ще діє.
Романчук травмувався і багато пропустив. Я хотів, щоб він поміг команді.
misha: На вашу думку, чи не заслужив Сергій Сімінін виступати за збірну Україну? Чи проблема в тому що він не грає за "Динамо" чи "Шахтар"?
Я думаю, що він міг за збірну України грати, тим більше за останні півроку помітний його прогрес, він виріс технічно.
Я думаю, у збірній на своїй позиції він не був би останнім гравцем. У них там, зокрема, свої проблеми у збірній.
Станіслав: Анатолію Васильовичу,доброго дня! Хотів дізнатися стосовно команди.Буде посилення на такі ланки як : правий півзахисник(ланка,на якій відверто дуже слабо проявляють себе Насонов і Герасим'юк),напад,опорна зона ну і частково атакуючий півзахисник.І яка надалі доля таких гравців як : Романчук,Шарпар,Піщур,Пічкур,Гобер,Бута,Акімов,Кінаш,Романенко і т.д..вони залишаться у Волині? Дякую.

По-порядку давайте.
Хто там перший? Романчук і Шарпар – вони були орендовані футболісти у нас, як я знаю, Шарпар – у «Чорноморці», долю Романчука я не знаю.

Гобера ми відпустили по договору, Піщур – в команді, А щодо Пічкура – у нього через місяць закінчується контракт.

Бута – з зими його нема, як ви знаєте, Акімов – у нас, але будемо кудись його визначати.

Романенко – контракт закінчився, Кінаш – недисциплінований, тож його ми кудись влаштуємо, хто заплатить гроші.
gorik: Чи правда що Волинь притендує на захисника Пандурія Карлоса Кардосо? Якщо так то за яку суму ви його підпишете? Розкажіть про інших футболістів яких ви прагните підписати або які перебувають у таборі команди.
Про Кардосо вперше чую. Ведуться перемовини з гравцями, тому нічого конкретного сказати не можу. Давайте пізніше про це поговоримо. Є півзахисники, захисники, нападник. Ведуться переговори з агентами. Підсилення буде обов’язково.

Андрій: Волинь готова до єврокубків?.
Ну, питання гарне, дякую. Найголовніше наразі – трансферна політика, якщо ми купимо гравців, яких плануємо, то будемо боротись за єврокубки.

Будемо боротись за єврокубки, але знову ж таки, все залежить від гравців, яких ми купимо протягом наступного місяця. Це - дуже серйозні гравці, вони грають за збірні своїх країн.

paksivatova: Доброго дня,пане Анатолію! Вболіваю за "Волинь" з моменту Вашого приходу - подобається футбол,який показує команда. Нещодавно (01 червня) святкувала свій день народження, мріяла про подарунок - фото з Рамоном Лопесом та його автограф. Ви могли б посприяти такому подарунку ? Катерина Паксіватова

Приходьте на стадіон, познайомлю і сфотографуєтесь.
Ванька: Майкон залишається в Волині?

В нього контракт до 31 серпня. Він не з’явився на роботу. Це - пристойне порушення. Ми поки не знаємо.

VADIMYCH: Анатолий Васильевич, будете ли вы продлевать аренду В.Шарпара,или всё таки попытаетесь выкупить права на Вячеслава????

Ми хотіли втримати його, але там велика сума, тому в оренді нема смислу, а з «Чорноморцем» вони вже підписали договір про оренду на рік.

poma: СІМІНІН СЕРГІЙ може змынити волинь на зорю?

Ні. В нього - контракт з клубом. Недарма хлопці обрали його капітаном команди. Його всі поважають як гравця, як людину.
Prikkkrasna: Пане Анатолію, яка в середньому зарплата у футболіста "Волині"? Точну суму можете не називати, а сказати приблизну :)

Комерційна таємниця. Ніхто не знає, скільки отримує Мессі, Рональдо.. Ніхто не знає.

Крапка Волинь нет: Це правда що на підшипнику залели фундамент для нового стадіону? і як на рахунох майкона він алишається.Я ваш фан

Там - хороше поле, дубль там грав, сьогодні тренувались, і ввечері будемо. З часом там будуть трибуни, маленький стадіончик.
Олекс: Скажіть а чи ставитиме На наступний сезон "Волинь" плани попастив в єврокубки. І чи є все ж таки ціль виграти той довгоочікуваний Кубок України? І чи буде підсилення команди з боку не зарубіжних а всеж таки українських гравців??

Як я казав, якщо купимо гравців, з якими ведуться переговори, то будемо звичайно боротися за єврокубки.

roma2021994: обіцяли новачків високого рівня. а отримали що? Панаса, Жданова і Радя. ше хтось на перегляд прибуде? наскільки я розумію, то якщо новачок дійсно високого рівня, то і перегляд не потрібен. зато Шарпар вже в Одесі, а Майкон не повернувся. прокоментуйте будь ласка

Панаса повернули, тому що в клубі має бути 4 вихованця. Тут гнучкість має бути.

Виктор: Анатолий Васильевич.Проясните ситуацию вокруг строительства или реконструкции стадиона.Много было разговоров и предложений,а результат пока что нулевой.Каково окончательное решение руководства клуба о месте главной арены клуба.Каковы планы и перспектива розвития клуба и спортивной базы.
Буде реконструкція. Це не так, правда, легко.
Будується база і поля в Дачному.
Надіюся, що протягом року там уже буде 6 полів, 5 полів - природних , 1 – штучне за останніми технологіями. Ну, і база, де тренуватимуться гравці. Місце хороше.

На стадіоні теж буде реконструкція. Але не так все легко, як хотілося б.
Prikkkrasna: Розкажіть нам, як вам живеться в Луцьку. Маєте вже тут улюблені місця? Що вам тут найбільше подобається? :) Дякую
Луцьк дуже симпатичне місто. Маленьке, симпатичне. Родині подобається. За містом є хороші місця : озера, де можна гарно відпочити. Ввечері люблю прогулятися центром Луцька.

Тартаківець: За кого вболіватимете на Євро-2012? І чому?
Я в принципі ні за кого, за Україну… Але це важко, бо Англія , Швеція, Франція. Якщо ці команди вилетять, це вже буде досягнення.
Так, я буду вболівати за якісний, красивий футбол.

Є кілька команд фаворитів для мене: Іспанія, Німеччина.

Фанат: Хто, на Вашу думку, може вистрелити з молодих гравців збірної України під час Євро-2012?

Бутко, Коноплянка. Він молодий обдарований футболіст. Ярмоленко і Коноплянка в першу чергу - я вважаю. Коноплянка дуже гарно грає.

Петро: Андрію Шевченку час на пенсію?
Андрій Шевченко – заслужена людина, молоді мають вчитися у нього професіоналізму.
А також, як поводити себе як в побуті, так і на полі
Він зробив багато для українського футболу
Ілля17: Яка трансферна політика очікує на Фк Волинь цього міжсезоння,чи це будуть трансфери на перспективу як це було взимку,або ж навпаки купуватимите досвідчених гравців,які вже сьогодні можуть вирішувати поставленні завдвння.Дякую...
Ну, звичайно, тих, котрі вирішать задачу боротися за єврокубки. Молодий не зможе з цим справитися.
Тому будемо брати не молодих – не старих - віком 24-27 років.
МиколаЙЧИК: Доброго дня Анатоліє Васильовичу!Скажіть будь ласка, чи Ви справді вважаєте, що "Волинь" готова до єврокубків?
Яка буде трансферна політика. Коли купимо, тих гравців, яких хочемо, то будемо боротися.

vitas: ви вже бачили нову форму? чи залишилась її оригінальність?

Біло-червона буде форма, і запасна буде чорна. Тобто те, що і було, тільки Adidas.

maks18: можете дати номер до симинина

Телефони не роздаємо.

maks18: Анатолий Васильевич, на сколько долго денис шелихов будет у волини
Ну, ще на рік точно. Він у - в оренді. Я планую, щоб керівництво клубу викупило права у «Дніпра». Він росте і прогресує – це найголовніше.

maks18: чи беде волинь боротись за 1мисце в премер лизи
Тяжко нам боротись за перше місце. Але крові поп’ємо, як попили з «Шахтарю» та «Динамо».

Боротися за перше місце нам ще рано, однак старатимемось. Ну, і багато залежить від гравців, яких ми купимо.

Депутат:Чи існують у "Волині" угрупування гравців. Зрозуміло. що серби і бразильці спілкуються окремо, але інші якісь угрупування: "бідніші" і "багатші", "місцеві" і "приїжджі"?
Ні, такого немає, бо має бути колектив. Я хлопцям кажу, що повинні вирішувати завдання. Не повинно бути угрупувань. Стосунки мають бути дуже хороші, порядні, нормальні. Щоб знали, що один за одного.
HMF: В першому турі ФК Волинь приймає ФК Карпати... як ви знаєте, для луцьких вболівальників це принциповий матч... За 2 сезони в ПЛ ФКВЛ не здобула жодної перемоги... Ми чекаємо на неї, можете сказати, що команда вийте в першому турі надмотивованою і 100%во настроєною на перемогу?

Я думаю, що так. Тому що дербі є дербі. Найголовніше - гарно приготуватись на зборах в Словенії. Якщо команда покаже те, що вона вміє, то все буде нормально.

HMF: Як Ви вважаєте, Насонов відповідає рівню Премєр Ліги???
Ну, він - молодий і перспективний. Ми брали його на перспективу – тож він з 92-го року. Десь ще нестабільний, так само як і Приндета, і Павлов.

Треба їх виводити на більш високий рівень, і вчити їх грати.

Не забувайте, нам треба набирати українців.

Юра150: чому нігде не можна купити екіперовку волині ? якщо можна то де ?

Пояснюю. Через пару місяців відкриють магазин поблизу стадіону, де буде все: футболки, кепки, екіпіровка «Волині». Також через сайт – буде Інтернет-магазин.

МиколаЙЧИК: Вітаю Анатоліє Васильовичу.Скажіть будь ласка, Ви як головний тренер, з моєї точки зору добре зробили, що почали випускати на поле молодих гравців-українців.Довіряєте і даєте змогу піднятися вітчизняним талантам.Чи будете підсилюватись новими молодими гравцями, або ж хто на Вашу думку може в новому сезоні заграти в основі з дубля?
З дубля – важко... На підході – Годований. Є ще кілька молодих, але їх треба підготувати, можливо, через рік. Є ще також Щедрий.
HMF: Анаталію Васильовичу, скажіть які конкретно гравці є зараз на перегляді і які вже підписали контракти?

Ще ніхто не підписав контракт, тому я толком нічого не можу сказати. Жданов їде, Леонідов, Рать – вони на перегляді.

Підписав контракт тільки Панас. Нічого конкретнішого на цей час не можу сказати.

vitas: вчора повернувся з карпатських гір... гори високі, тому долати вершини досить важко... чи не бажаєте провести один з етапів підготовки саме там? для футболістів це була б досить хороша підготовка...

А чому вони тоді не тренують команду?
У нас заплановано 2 збори в Словенії, ми поселимося в різних готелях. Тому що в одному готелі – це важко.

А гори – це питання подвійне. Тут треба питання вирішувати, чи підходить, чи ні, тиск, клімат.

HMF: Наконечний вилікував травму? Його підписали, а в дії ніхто не бачив... Він залишиться в команді? Він може поборотись за місце в основі?
Так, він хлопець з двома серцями. Зараз на нього сподіваємося, все залежить від нього.
Я думаю, він допоможе нам. Тим більше, він - українець.
А.М.А.Р.Н.А.:Чому українські судді так часто помиляються? Як викорінити корупцію з цієї галузі?
Цього я не знаю. На жаль, так,є ігри, коли наявні грубі помилки.

Помиляються – так, можливо, давка зверху є.
Будемо сподіватись, що з наступного сезону помилок стане менше.

Anton1: а скількі буде коштувати кіпа волині?
Не знаю.
LaSet: Інколи Ви їздите місто у чорному мікроавтобусі. Це Ваше авто чи клубне? І чому не на легковику?

Зараз я користуюся клубним автомобілем, возить мене водій. Але незабаром у мене легковик - "Фольксваген".

Юра150: які у вас стосунки з Кварцяним ?

Нормальні стосунки, я його знаю. Все - цілком нормально.

А.М.А.Р.Н.А.:Футбольне вболівання - це суто чоловіча справа? Знаєте жінок-болільниць на кшталт київського Парамона? Ваша дружина дивиться футбол?

Дивиться. Коли дозволяє час.
Уболівальниці - є. Їх є багато. Вони не погано розбираються у футболі. Їх всюди вистачає.

Депутат:А чи любите Ви фотографуватися? Не дратує, коли навколо багато спалахів?

Приємно, звичайно, коли впізнають, фотографуються. Часом, звичайно, надміру.
Хоча, я їх розумію. Вони вболівають і прагнуть бути ближче до футболу.

Тартаківець: Чи ще виступаєте на ветеранських змаганнях?

Коли є час. Їздив грати за збірну СРСР та «Динамо». В останньому матчі - не брав участі. Зі «Спартаком» грали 26 травня. Я тоді сидів на лавці. Давав інтерв’ю (сміється). Гарна була гра – 6:6.

HMF: 6 червня близько 18-19.00, а точніше після тренування гравці вирішили посидіти в ресторані під назвою "Курінь", що біля Ж/Д вокзалу... Це такій тенувальний процес??? І чи не порушує це розпорядку?

А чому? Вони пішли повечеряли. Це нормально.
У нас щодня зранку - медогляд, зважування і вимірювання тиску. Тож ми контролюємо процес.

МиколаЙЧИК: Анатоліє Васильовичу, скажіть будь ласка.Ви вже трохи попрацювали із "Волинню", і напевно побачили, що недостатність майстерності гравцію компенсується волею до перемоги нашої команди, також бійцівськими якостями гравців.Чи є в Україні такі клуби по духу як "Волинь"?

Я думаю, що є. «Зоря». Ще можна назвати декілька. Наприклад, «Ворскла». У цієї команди - хороші бійцівські якості.

slip2010: В скільки годин розпочнеться вечірнє тренування ?Чи не могли ви на ньом подарувать мені мяча ?:)

Тренування у нас дворазові: зранку і ввечері. Сьогодні ще – о 5-й, раніше, команда вже поїхала на тренування.
LaSet: А Ви вже вивчили слова пісні "Волинь моя" - це гімн нашого краю?
Часто чую, але ще не вивчив. Слів немає.
Дайте слова - вивчу.
SysAdmin: Чи важко було "капітанити" в Динамо?
Звичайно, важко. В такій команді зобов’язань багато, потірбно бути прикладом і в побуті, і на полі.
Варто усюди вести за собою команду. Це велика відповідальність. Тим більше, тоді грали і ветерани, тож, важко, звичайно.
Волиняка:Ви ніколи не хотіли створити особисту сторінку в соцмережах?
Ні. Немає часу. Треба час, щоб сидіти. Треба дітей виховувати. Робота: писати конспект і все інше. Нема часу.
Ігор: з ким би з гравців "Волині" Ви б пішли "у розвідку"?
З усіма. Ось так. Тому що я – батько (усміхається).
Так, з багатьма пішов би. Хлопці довіряють мені, і я їм довіряю.

Найголовніше, щоб футболіст сприймав, що я говорю і що хочу від них.

maks18: Волинь моя Слова: Степан Кривенький Музика: Степан Кривенький Поліський краю дорогий, Мені ти був колискою. Озер блакить і синь лісів Для мене стали піснею. Приспів: Волинь моя, Краса моя, Земля моя сонячна. Шумлять, колишуться хліба, Як хвиля в морі грається. Моя заквітчана земля До сонця усміхається. Приспів. Де ще знайти таку красу, Як в казці намальовану, Як нерозплетену косу, До серця причаровану. Приспів.

Дякую. Родрукуємо.

HMF: Є прямий інтерес до гравців ВЛ з боку престижніших клубів України чи зарубіжних команд? Якщо є, то до кого саме!

Тяжке питання. Однозначно не відповісти. Я думаю, що є.
Хочуть. Тим більше, враховуючи задачі на цей сезон.

Думаю, що є, але точно сказати не можу.

Anton1: Який найбільш пам'ятний футбольний матч для вас як тренера і гравця?

Дуже багато: фінал Кубка СРСР 1985 року проти «Шахтаря», 1987 рік – матч проти мінського «Динамо», 1986 рік - проти «Ліона» французького, 1988 рік – друге місце на чемпіонаті Європи. Були тоді трохи невдоволені. Здається не щороку в фінал проходиш, але програли в фіналі.
Як тренер, то в 2007 році, коли виграв чемпіонат України, Кубок і Суперкубок. А розчарування – коли програли золотий матч «Шахтарю» в Кривому Розі.

HMF: Ваші гравці їздять на машинах, що не з дешевших! Пічкур на Мерседесі Е200, Пищур теж на якомусь Мерседесі з номерами "ALEX 99", можливо якби їздили на автобусах і тролейбусах, то грали б краще???

Футболісти їздять на тому, на чому дозволяють собі. Людина має їздити на тому, що йому подобається.
І читачеві бажаю їздити на тому, на чому він хотів би.
vitas: чи була у вас зустріч з президентом і власником фк волинь? якщо зустріч була, то що обговорювали? можливі перспективи розвитку?

Була зустріч, розмовляли. І про гравців, і про стадіон, і про бази.
Була дуже широка розмова на всі теми.

Це все важко, тому що вкладення мусять бути дуже великі, але ми рухаємось.
Юра150: шо б ви зробили з гравцем своєї команди якшо ви побачили б нього в нетверезому стані ?

Перевів би до дубля і оштрафував на значну суму. Це в перший раз, а на другий – можна позбавити всього.

VolynNews: Що побажаєте користувачам "ВН"?

О! Гарне питання! Вболівайте за футбольний клуб «Волинь»! Нам потрібна ваша підтримка!
На західній Україні лишилось лише три команди: «Волинь», «Карпати» і «Говерла». Тож ми мусимо за них вболівати!

Я бажаю, щоб ви процвітали і рухались вперед.
Гість чат-марафону на "ВН" - голова волинського відділення Комітету виборців України Юрій Кресак. Просимо задавати питання
У чат-марафоні на "Волинських новинах" - голова Волинської обласної організації Партії Регіонів Олександр Башкаленко.
У чат-марафоні на "Волинських новинах" - координатор незалежного громадського прес-центру "Волинський вибір - 2010" Богдана Стельмах. Просимо задавати питання
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus