USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93
Порушення стали фіксувати з самого ранку. Чат з Олександром Башкаленком
У чат-марафоні на "Волинських новинах" - голова Волинської обласної організації Партії Регіонів Олександр Башкаленко.

Редакція "ВН": Вчора ваша прес-служба заявляла, що на сайт облорганізації  була здійснена хакерська атака. Сайт уже працює. А чи є якісь результати, чи знаєте ви, хто це зробив?
Я можу сказати єдине: після того як ми повідомили Інтернет-видання про це, то через хвилин 40 після публікації з’явилося зображення на сайті.
Наразі сайт працює.
Також ми звернулися до СБУ із відповідною заявою. Можливо, саме через публікацію цього повідомлення на «ВН», наші опоненти злякалися і сайт запрацював.
Додамо, що до того ніяких проблем із сайтом не виникало, тим паче, що ми розміщуємо інформацію про вибори, часто її оновлюючи
Редакція «ВН»: Які порушення зафіксувала ваша політична сила з початку ходу виборів сьогодні?
Порушення почали фіксувати із самого ранку. Всі порушення дуже важливі: починаючи від проблем на виборчих дільницях (вони не опалюються, із ними немає телефонного зв’язку) і закінчуючи списками виборцями.
Скільки років живемо і досі не можемо зробити нормальних списків виборців. Хочу звернути увагу: керівнику штабу в Ковелі був телефонний дзвінок, де йому запропонували придбати голоси виборців усього за 50 гривень один.
Такі випадки не поодинокі. Приміром, вчора у Рожищенському районі на ТВО № 20 у дільниці 217 у селі Копачівка до нашого спостерігача Кулюка  Володимира, із 16 до 17:15 були пропозиції придбати голоси за Януковича. Відповідна заява уже лежить у СБУ. Схожих заяв про подібні випадки за останні тижні ми зафіксували уже 28.
Заноза: Моя подруга з Макіївки каже, що по всій Донецькій області розклеєні плакати, де на синьому фоні написано білими буквами: «Донбас! Защитим свого Президента. Приходите на выборы». Чому подібних плакатів немає в Луцьку? І чи не вважаєте ви, що це порушення норми про заборону агітації в день виборів?
А що  - там написане прізвище? Там написано дуже нормально. Якщо тут на Волині не можуть захистити Президента України від нападків БЮТу під час його приїзду на Волинь, то на Донбасі таке можуть. А щодо того, чому такі плакати відсутні у Луцьку, то це вже питання до місцевої влади.
Roman: Ви згідні з тим, що сьогодні виборців прийде на дільниці менше, ніж у минулі вибори?
Я не згідний, що на вибори прийде менше людей. На вибори прийде близько 70 % виборців як і на минулих виборах у 2004 році, тоді на вибори прийшло близько 70-80 % громадян, а приписали, що на вибори прийшло 101 %. Станом на 12 годину по області проголосувало 176 тисяч 177 волинян. А по місту – 31 тисяч 147 лучан.  Народ нормально йде на виборчі дільниці.
Roman: Ваш кандидат, коли був у Луцьку, виступав у Промені тільки «для своїх». Чому так? Я от не зміг на нього толком подивитися, хоч і хотів…
Приїхав Віктор Федорович Янукович і було дуже обмаль часу, тому й було прийнято рішення зібрати тільки актив.
Редакція «ВН»: в такому разі, якщо ваш кандидат не переможе, коли наступного разу він може приїхати на Волинь?
Наступного разу Віктор Федорович Янукович приїде на Волинь із робочим візитом в якості Президента України
Заноза: В якому режимі працює ваш штаб сьогодні?
Сьогодні ми як і останній тиждень працюємо у посиленому режимі. Задіяні всі людські і технічні ресурси задля захисту реального вибору громадян.
Roman: Скільки волинян «почув» Віктор Янукович?
Я може дам банальну відповідь, проте кожного, хто звертався до Віктора Януковича, він почув і кожному допоміг. Таких випадків чимало, тому я й не буду їх перераховувати.
Редакція "ВН": що Волинська обласна організація ПР зробила, аби на території області не проволидося незаконної агітації у день виборів.
У нас немає незаконної агітації.
 
[cam]
Гість чату на «ВН» - виконувач обов'язків начальника управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Волинській області Людмила Арендарчук. Тема розмови…
На «Волинських новинах» відбудеться чат з одним з найвідоміших на Волині ді-джеїв, радіоведучим, організатором клубних вечірок Максимом Фраєрманом, який відомий…
Гість чату на "ВН" - заступник голови ДПА у Волинській області Інна Степанюк. Початок чат-конференції о 14:30. Надсилати питання можна…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus