USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Ющик Станіслав Михайлович
0

Дата народження

5 серпня 1958 р.

Спеціальність

викладач фізики

Проживає

Луцьк

Посада

колишній заступник голови - керівник апарату Волинської ОДА

Діяльність

робота в органах державного управління

Народився 5 серпня 1958 р. в с. Скулин Ковельського району Волинської області у багатодітній сім`ї колгоспників.

Освіта

Здобув повну вищу освіту в Львівському ордена Леніна державному університеті імені І.Франка, отримавши диплом з відзнакою та кваліфікацію фізика, викладача фізики.

Кар’єра

Трудову діяльність розпочав у жовтні 1980 р. вчителем фізики і математики у Великопорській восьмирічній школі Ковельського району.

Потім 6 років працював в апараті виконкому Ковельської районної ради народних депутатів, звідки у лютому 1987 р. з посади завідуючого організаційно-інструкторським відділом був переведений в апарат Волинського облвиконкому, де працював інструктором, заступником завідуючого організаційно-інструкторським відділом.

З травня 1990 р. він - консультант, завідуючий організаційним відділом, керівник секретаріату - завідуючий організаційним відділом секретаріату Волинської обласної Ради народних депутатів, керівник секретаріату Волинської обласної ради.

З 1995 по 2002 рр. працював заступником голови з питань організаційної та кадрової роботи, деякий час - керівником апарату Волинської облдержадміністрації.

У жовтні 2002 р. був звільнений із займаної посади з власної ініціативи через незгоду із застосуванням новопризначеним у червні 2002 р. головою облдержадміністрації авторитарних та далеко неетичних методів керівництва.

Після звільнення й, на знак протесту, категоричної відмови від запропонованої новим керівництвом роботи календарний рік перебував на обліку у Луцькому міському центрі зайнятості.

Після цього влаштувався на роботу у приватну фірму "Антон", де працював з листопада 2003 по липень 2005 р.

З липня 2005 р. Ющик С.М. - головний консультант-керівник Регіональної приймальні Президента України у Волинській області.

У лютому наступного року через свою принципову позицію та конструктивну критику керівництва облдержадміністрації та виконкому Луцької міської ради за неналежну увагу до проблем і запитів жителів області, насамперед обласного центру, був звільнений із займаної посади за формальною причиною ліквідації Секретаріату Президента України внаслідок конфронтації між групами впливу на тодішніх Президента України і Прем`єр-міністра України. Незважаючи на обіцянку високопосадовців Секретаріату Президента України та облдержадміністрації щодо використання його практичного досвіду і професіоналізму у діяльності місцевих органів виконавчої влади, вдруге календарний рік перебував на обліку у Луцькому міському центрі зайнятості.

У березні 2007 р. влаштувався на роботу консультантом консультативного відділу ТзОВ "Континіум-Укр-Ресурс".

З травня 2007 р. й до призначення на нинішню посаду - начальник консультативного відділу ТзОВ "Континіум".

Розпорядженням голови облдержадміністрації від 26 квітня 2010 р. призначений заступником голови - керівником апарату облдержадміністрації Волинської обласної державної адміністрації. Звільнений у 2014 році.

Нагороди.

Почесна грамота Кабінету Міністрів України.

Громадська робота.

Один із засновників обласного благодійного фонду "Рідна Волинь", започатковував його практичну діяльність, деякий час очолював дирекцію цього фонду.

Сімейний стан.

Разом із дружиною виховав доньку і сина, має онуку.
Система Orphus