USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Батюк Олег Володимирович
100

Дата народження

14 червня 1978 р.

Спеціальність

правознавство

Проживає

Луцьк

Діяльність

викладач, колишній депутат облради

Посада

завідувач кафедри кримінального права і процесу СНУ

Партія

Партія Регіонів

Народився 14 червня 1978 року в селі Стоянів Радехівського району Львівської області в сім’ї службовців.

Освіта

В 1984 пішов у перший клас Павлівської ЗОШ I-III ступення Радехівського району Львівської області, де навчався до восьмого класу.

У 1992 році вступив на навчався у Львівський військовий ліцей імені Героїв Крут, який закінчив у 1995 році.

У 1995 році вступив до Київського університету внутрішніх справ Національної академії внутрішніх справ України на факультет внутрішніх військ. За час навчання у вузі зарекомендував себе як старанний курсант, займався науковою роботою, неодноразово за успіхи у навчанні був нагороджений керівництвом факультету та університету.

У липні 1999 року закінчив з відзнакою Київський університет внутрішніх справ Національної академії внутрішніх справ України, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію «юрист».

Отримав перше військове звання лейтенант внутрішніх військ МВС України.

Після закінчення вузу у серпні 1999 року був направлений для проходження подальшої військової служби у ВВ МВС України.

У жовтні 2000 року продовжив навчання в аспірантурі Волинського державного університету імені Лесі Українки.

Кар`єра

З 2002 року по 2004 рік асистент кафедри кримінального права і процесу Волинського державного університету імені Лесі Українки.

З 2004 року по 2007 рік працював старшим викладачем кафедри кримінального права і процесу Волинського державного університету імені Лесі Українки.

З жовтня 2002 року по вересень 2006 року за сумісництвом –юристконсульт ВАТ Мостобуд Мостозагін №60.

У 2007 році захистив кандидатську дисертацію у Київському національному університеті внутрішніх справ МВС України та здобув науковий ступінь кандидата юридичних наук зі спеціальності кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза.

З 2007 року переведений на посаду доцента кафедри кримінального права і процесу Волинського національного університету імені Лесі Українки.

З 2008 року за сумісництвом працює доцентом кафедри права Луцького Інститут розвитку людини відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна».

З 2009 року рішенням Професорської ради Волинського національного університету імені Лесі Українки закріплена тема дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук «Криміналістичне забезпечення розслідування злочинів, вчинених у місцях позбавлення волі».

З вересня 2009 року по серпень 2010 року за сумісництвом працював юристконсультом ТзОВ «Волинська містобудівельна компанія».

З вересня 2009 року - член Луцької міської організації Партії Регіонів. У 2010 році рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України присвоєно вчене звання доцента кафедри кримінального права і процесу.

6 грудня 2011 року призначений на посаду завідувача кафедри кримінального права і процесу Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Депутатська діяльність

Обраний депутатом Волинської обласної ради за по багатомандатному виборчому округу за виборчим списком Волинської обласної організації Партії регіонів.

Нагороди та відзнаки

Нагороджений почесною грамотою Голови Київської міської державної адміністрації та наручним годинником КМДА.

Сімейний стан

Одружений, виховує доньку та сина.
Інфомація із особистого сайту
Система Orphus