USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: Запрошуються фотографи для участі у фотовиставці в Луцьку.
Розглядається питання проведення фотовиставки у Луцьку. Кінець червня - початок липня. Запрошуються всі фотографи, що бажають взяти участь. Участь для фотографів - безкоштовна.

Загальна ідея:
Провести у Луцьку масштабну фотовиставку за участю як початківців, так і професійних фотографів.

У виставці може взяти участь будь-який фотограф, який має надруковані роботи, що відповідають тематиці виставки, і які він вважає гідними для показу широкому загалу.

Кожному учаснику надаватиметься окрема площа із зазначенням його прізвища. Свою експозицію фотограф мусить оформити самостійно у день напередодні виставки.

Також запрошуються фотостудії. Свою експозицію фотостудія виставлятиме під назвою фотостудії.

Мета виставки Представити широкому загалу "Луцьк фотографічний" у самому широкому обсязі. Обмін досвідом між фотографами. Отримання відвідувачами задоволення від перегляду найрізноманітніших робот як аматорів, так і професіоналів. Стимулювання творчості у молоді.

Можлива дата проведення:
або 27-28 червня, або 3-4 липня. Тривалість 2 дні.

Тема виставки:
ПОЗИТИВ. Позитив це те, що, на думку фотографа, викликає позитивні емоції. Якщо думка фотографа співпала з думкою відвідувача - це добре. Якщо ні - то ні. Головне ПРАГНУТИ показати позитив, а відвідувачи розсудять, кому це вдалося.

Кількість учасників - необмежена (є 80! місць).
Орієнтовне місце проведення - кінотеатр "Промінь".

Вимоги до робіт:
Тема - ПОЗИТИВ. Розмір фотографій - не менше, ніж 20х30 см. Кількість робіт - від 10. Кожен фотограф оформлює роботи на власний розсуд.

Обмеження:
НЮ, негатив, жорстокість.

Вхід відвідувачів
платний, вартість квітка - 5 грн.

Додаткові можливості:
Фотографи матимуть можливість продавати свої роботи, проводити майстер-класи або брати участь у майстер-класах. Відвідувачи матимуть можливість придбати для власної оселі позитивні, унікальні авторські роботи.

Організатор:
РІО РЕМАРК

Виставки НЕ ВІДБУДЕТЬСЯ, якщо не вдасться зібрати фотографів. Ми готові докласти зусиль і коштів, але лише за умови зацікавленості.

НАРАЗІ розпочинається прийом заявок від фотографів на участь у виставці. У заявці потрібно вказати: ПІБ, вік, контактний телефон, орієнтовну кількість робіт.
Попередні заявки приймаються на електронну пошту: [email protected] або на факс 79-30-21, або за телефоном 79-30-21.

Після зібрання потрібної кількості учасників буде оголошення про старт рекламної кампанії і остаточно підтверджена дата проведення виставки.

Отже, якщо тема цікава - попитайте знайомих фотографів, чи готові взяти участь, скільки можуть виставити робіт, можливо хтось схоче провести майстер-клас, можливо треба когось запросити для проведення майстер-класу.

Хто може поширити цю інформацію на інших інет-пощадках - долучайтеся.

PS: Подяка порталу "Волинські новини" за чудову рубрику "Свої новини", де кожен може звернутися до широкого загалу!
Коментарів: 29
Goami Показати IP 4 Червня 2010 22:59
Ідея дуже вдала, тематика класна, але 10 робіт від одного фотографа це забагато, як на мене. Варто обмежитись трьома (максимум 5), щоб запобігти притоку ширпотребних і "аби було" фотографій на виставку.
noven Показати IP 5 Червня 2010 11:28
платний вхід це смішно)
O.I. Показати IP 5 Червня 2010 15:00
хто організатор і чи є вікові обмеження
Dmitrij Показати IP 5 Червня 2010 16:04
Організатор РА "Ремарк". на скільки я чув то вікових обмежень немає
FUX Показати IP 5 Червня 2010 18:43
Имеем первые 10 заявок.
StigietS Показати IP 6 Червня 2010 11:22
Думаю стоит еще указать модель фотоаппарата на котором сделаны фотографии.
OrestN Показати IP 7 Червня 2010 11:03
Краще б фотографам звернути увагу на загострююча соціальна ситуація у місті, в режимі бездіяльності влади - ускладнюється! Чи влада вирішить самостворену проблему з тролейбусним транспортном? Чи пора ініціювати екстренні позачергові вибори?
Dmitrij Показати IP 7 Червня 2010 12:04
моя думка, що фотографам потрібно самим вирішувати на що звертати увагу. все ж таки, фотографи люди творчі, і якщо їхню творчість турбують питання влади (в чому я сумніваюсь) тоді інша справи.
FUX Показати IP 7 Червня 2010 13:37
Владі абсолютно нічого не заважає організувати подібний захід, з журі, з призами, з конкурсами. Тоді і тему можна назначити таку, яку вона (влада) вважатиме актуальною. Це стимулювало б молодь, давало б зрозуміти, що думка/погляд фотографів для влади чогось вартий. Але, мабуть, йдеться не про нашу владу. Тому і беруться за діло комерційні структури (хоч власне комерції тут нуль). Просто є гнучкість, трохі фінансів, які не шкода потратити на хорошу справу і бажання зробити щось добре. Аби не заважали (а ще почнеться, побачите).
StigietS Показати IP 7 Червня 2010 19:16
Жанр может быть любой? Это выставка фотографий или фотохудожества? (Ща нарисую в Фотошопе комиксов и полюбому поканает или в закрытых источниках инета найду работы масетров фотошопа...и буду я гуру))
люфе Показати IP 7 Червня 2010 19:39
треба окреслити не двозначно-"ЛУЦЬК ФОТОГРАФІЧНИЙ" - це Луцьк і лучани у фотороботах чи роботи фотографів Луцька(люба тема)???
Татьяна Показати IP 7 Червня 2010 20:36
Неужели не ясно? Фотовыставка - работы ФОТОГРАФИИ, а не рисунки. Тематика "Позитив"
Ottomy Показати IP 8 Червня 2010 10:23
"работы ФОТОГРАФИИ, а не рисунки" - люба Тетянко, неясно і все! ТОму що нині з фото можна робити що завгодно у тому ж таки фотошопі і знизавши чемно плечима казати - то я так талановито фоткаю. Уже давно в світі всі чітко розрізняють фотогорафію і фотохудожню роботу. А наші луцькі новоявлені фотографи чомусь дуже тяжійють до фотохудожніх справ і залежать від Фотошопу. Тому в умовах від самого початку потрібно було чітко вкзати - жанри, конкретніше окреслити тематику і назву виставки - а то яксь нестиковка - "Луцьк фотографічний" і "Позитив" - тут такого можна навиставляти, та ще й не запропонувавши учасникам хоча б якогось відбіркового етапу. Окрім того - сказане "можливо виставка буде а можливо і ні" - не дуже спонукає йти друкувати свої фото, оформляти для виставки - а якщо її не буде, а якщо твої роботи в останній момент не сподобаються організаторам. Тому відбірковий етап потрібен - щоб побчити що , скільки, хто і як. Щоб не потрапити в халепу і не осоромитись. Справа дійсно хороша - але хороші справи треба іще й гарно оформляти і подавати, що б потім не перетворити хороше в погане. З радістю долучусь, допоможу, підкажу, візьму участь - але будь ласка - більше конкретики, чіткості і впевненості!
Ottomy Показати IP 8 Червня 2010 10:27
Іще - можливо поспілкуйтесь з членами фотостудії "Спалах" - можливо вони долучаться. Там є такий непоганий дядько Валерій Бєлов, хороший фотограф, може організує якийсь майтер-клас... Колись давно мала з ними справу.. ніби нічо - гарно свою справу роблять... А я в свою чергу спробую долучити своїх знайомих фотографів, щоб теж долучались))))
FUX Показати IP 8 Червня 2010 11:47
Сьогодні планую зустрітися з Сашею Алферовим зі СПАЛАХу. Треба порадитись, заодно і про Бєлова запитаю. Ніяк до Руслана Марушкіна достукатися не можу...
Аноним Показати IP 8 Червня 2010 13:30
Підскажіть будь-ласка, яким чином будуть триматися/вішатися фотографії?
FUX Показати IP 8 Червня 2010 15:19
У Проміні на 2-му поверсі є зал, де проводяться ярмарки, до речі, найближчий - 8-12 червня, можна зайти подивитися. Там зроблені місця: каркас з нержавійки із закріпленими листами ДВП неламінованої. Поки робочий варіант - натягнути вертикально леску або капронову мотузку рядками на яку, власне і крепити фото. Ще будемо радитися. Ви теж подивіться на ті стенди, можливо з’явиться краща ідея.
Юр Показати IP 9 Червня 2010 01:10
Фтопку проблеми і тд, людям позитиву невистачає...
реннес Показати IP 9 Червня 2010 11:13
Погоджуюсь з Юром )
Спалах Показати IP 9 Червня 2010 20:59
Дорогі ремарківці, 10 робіт, дійсно, забагато... Може не варто збирати їх вже в роздрукованому вигляді, раз ви пишете, що може й не відбутися захід??Може скинути спершу на мило, а потім вже роздрукувати кожен свої, коли ви вже назбираєте достатньо робіт??? І ще, маючи досвід організації і вішання фотовиставок, пораджу:не женіться за кількістю!! Адже справді треба добре подумати, куди саме їх там в Промені повісити і на що... А марка фотика - це вже понти: і на аналозі, і на цифрі можна зробити шедевр)))
StigietS до Спалах Показати IP 10 Червня 2010 19:43
По поводу шедевра не идется...просто будет сразу видно у каго руки кривые.
Ottomy Показати IP 10 Червня 2010 10:37
Двома руками підтримую Спалах"! Дуже розумна і доречна порада.
маруся Показати IP 10 Червня 2010 19:50
Ремарківці завжди ЩОСЬ ТАКЕ видумують. Певна, без Єрошкіна тут не обійшлося. Схоже, що ідея САМЕ його. МОЛОДЕЦЬ! ТАК ТРИМАТИ! Щодо організації. Підтримую поралу "Спалахівців", 3-5 фото і не більше (кожне фото для фотомайстра - як дитя). Але в мене питаннячко:20 на 30 см? чи краще сказати скільки в пікселях? Це мають бути лучани (корінні)чи запрошуються усі волиняни та гості міста?
StigietS до маруся Показати IP 10 Червня 2010 22:33
800x600 px 72 dpi... на телефон снимать буду...а какая разница? *LOL*
Ottomy Показати IP 11 Червня 2010 11:20
Хе-Хе! А фотки, до речі, пікселями не міряються! ;)
Аноним Показати IP 14 Червня 2010 01:18
Що там з виставкою?
FUX Показати IP 14 Червня 2010 11:49
Після активного обговорення зі СПАЛАХОм (Саша Алфьоров, Валерій Миколайович Бєлов), проект набув значно більшої масштабності і якості. Сьогодні-завтра завершимо УМОВИ, я їх обов’язково тут виложу.
StigietS до FUX Показати IP 16 Червня 2010 20:51
Ну и?..
FUX Показати IP 17 Червня 2010 10:45
http://www.volynnews.com/messages/144/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus