USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: Даїшники знову порушують
Сьогодні та вчора був свідком порушення правил даїшниками.

А саме, біля Юванту вчора волькс, а сьогодні деу, стояли під знаком "зупинка заборонена", і зупиняли машини, що їхали з правої смуги (на міст) прямо. Тим самим грубо порушуючи правила дорожнього руху. Мало того, що самі стояли, так ще і машини під знак ставили.
Номер деу 0242. (фоткав на телефон, тому така якість)
3.1 Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови !!! увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу !!! та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний !!! звуковий !!! сигнал може бути вимкнений.
зателефонувавши за номером гарячої лінії 0332742244 за коментарями у відповідь почув такі пояснення: в нових правилах дорожнього руху крім звукового сигналу можуть бути вимкнуті і проблискові маячки. Це свідчить про незнання правил д.р. працівника, що сидів на трубці. Адже в нових і старих правилах п 3.1 однакові. Далі він почав мені пояснювати, що в любому випадку це не має значення, бо даїшники отримують спеціальні "накази та інструкції" від начальства, що вони є контролюючим органом. На питання, що це за накази, що суперечать пдр, відповіли що в них є "внутрішні інструкції".
І на останок питаю чи це означає, що патрульні машини взагалі можуть не виконувати пдр, у відповідь: -так. :))

Було б цікаво, як і в минулому випадку, коли машина стояла на зупинці, побачити розвиток ситуації. Журналісти вперед!!!
Коментарів: 11
sukoman Показати IP 25 Червня 2010 15:20
Та за день раз з десять бачиш, як ці гомосексуалісти і під знаки їздять і пішоходів не пропускають...
Степан Показати IP 25 Червня 2010 15:29
Був свідком, коли робилася нижня фотографія. Фотограф мав "забльований" вигляд. Треба було йому того телефона в дупу впихнути.
Exaboto до Степан Показати IP 25 Червня 2010 15:36
забльований :)) ухаха :) я б тобі впихнув :)
Справедливий Показати IP 25 Червня 2010 16:02
Про користувача Стьопа: -Або він Геїшник і є той з Аноса білого,або він просто "не такий",так вже йому хочеться захиститись за тих ДАЙішників,і при цьому щось комусь засунути...
VSC Показати IP 25 Червня 2010 16:55
Вчера видел, как мент перелазил через ограждение на пр. Воли, что возле МТС. Там до светофора 25 метров, а он лезет. Пока достал телефон уже было поздно.
Депутат Показати IP 25 Червня 2010 17:30
Люди добрі чому ви вчепились до ДАЇшників, вони такі самі люди як ми, я наприклад не порушую і вони мене не трогають чому коли людина порушує їй виписують штраф а вона їх козлами називає, може козел той хто порушив??? А на рахунок де ставати в них є маршутний лист, в якому зазначена територія патрулювання, а їхній автомобіль має статус "спецавтомобіля" і стояти вони мають повне право незалежно чи під знаком чи не під знаком. а зверху наведени приклад про проблискові маячки, правила читати треба, це відноситься до спец автомобілів під час руху.
Прохожий до Депутат Показати IP 25 Червня 2010 17:57
ну тоді чому ж працівник ДПС отримав догану за припарковане авто на зупинці громадського транспорту, він також можливо мав маршутний лист? http://www.volynnews.com/news/extreme/15766/ а закони для всіх! до прикладу, якщо я працівник ППС, то я собі маю право пити пиво в громадських місцях? А шо в мене є маршутний лист, в якому зазначена територія патрулювання, сам собі протокол не напишу чи не так?
Exaboto до Депутат Показати IP 25 Червня 2010 18:33
Чому вони козли? :) Тому, що замість того, щоб ПОПЕРЕДЖАТИ порушення, як робится в нормальних країнах, ці козли ховаються за кущами, а потім біжить воно палочкою маше наволоч. Тому, що вони хами. Тому, що правила одні для всіх. Перевагу спец автомобілі мають ЛИШЕ тоді, коли включені маячки. І все. А розкраска авто не дає жодних переваг. Ато бидло з сіл повилазило і думає, що йому все дозволено. Правила порушувати не потрібно. Але ж цій банді вигідно щоб ми порушували і казали: ай ну начальнік, ну давайте може якось так.... Звичайно є і нормальні даїшники, шкода, що їх одиниці. І де це ви знайшли, що це маячки відносяться тільки до руху авто?
sukoman до Депутат Показати IP 25 Червня 2010 20:18
Дєпутат ))) №#*&" Який в тебе водійський стаж? Точніше - скільки тижнів?!)
dron Показати IP 25 Червня 2010 18:49
Два дні тому,біля Юванта стояли на тому самому місці,зупиняли машини,підїхав судя,став біля них,під знаком,так вони голови повідвертали.Одним можна,а іншим ні.Всі гаїшники однакові,тільки взатки перед очима!!!!
Пішохід Показати IP 26 Червня 2010 19:58
dron, озвучте прізвище, чи хоча б і ім'я, по батькові судді? Це ж напевно ще в робочий час було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus