USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85
Світ вражає: Ніч в замку і нужда
Вчора була в замку. Людей - море, напевно кілька тисяч. Всюди продається пиво, медівка, квас, хто приносить з собою, що бачить. А вбиралень лише по 2 в жіночому та чоловічому туалеті та одне "очко" спільне.
Черги, особливо в жіночий величезні. Добре, що чоловіки в свій часом пропускали (сильна стать якось щвидше справлялася).
Періодично до черги підходить жіночка, яка очевидно тими туалетами управляє, і каже: "дівчата, змивайте лише через кожні 7-10 раз, як ходите, бо в нас вода пропадає". Якщо ж дівчата, будуть вести себе як цивілізовані люди, тобто змивати за собою, жіночка погрожує взагалі закрити туалет.
Всередині брудно, добре що хоча б світло є. Проте, туалетний папір там давали. Я так зрозуміла, що 80 гривень вартості квитка вартість вбиральні входить повністю.
На території замку торгували не менш як п"ятеро підприємців різними харчами. Ціни - не маленькі. Чого б не зобов"язати їх поставити біотуалети? Два-три таких і того полегшували проблему. З року в рік одне і теж.
Загалом, від фесту враження позитивні,але однозначно такі дрібниці настрій псують і враження людей, які прийшли вперше.
(Фото зроблене на початку одинадцятої, після ситуація була гірша)
Коментарів: 5
Честный Показати IP 28 Червня 2010 13:46
Мы с пацанами делали так: шли пятеро под какю-то стену, четверо делали полукруглую "стенку", один - тихонько справлял нужду на стену. потом менялись. А что делать было???? Я не хотел за 80 гривен получать самые яркие впечатления от стояния в очереди
Лучано Показати IP 28 Червня 2010 22:08
А на цей безпредєл дивився шиба і сміявся як люди мордуються!!! І це вже не перший рік. А охороняли це фірма МЖК, якій шиба віддіав усі комунальні підряди по місту, і ще й тут заробляв на нужді людей
відвідувачка шоу Показати IP 29 Червня 2010 02:32
А якого милого пити і жерти? таке враження, шо того туди і прийшли
розумна Показати IP 29 Червня 2010 09:34
напишіть скаргу в санстанцію, екологію і упоавляння культури. там приймуть міри
sukoman Показати IP 29 Червня 2010 12:12
зовні замку, біля генделику стояв біотуалєт за 1 грн. Жодних черг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus