USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Воші наступають!Особливо серед літа
Є три види вошей:головні, платтяні та лобкові.
Усі вони люблять кров і бруд.Усі вони дуже легко переповзають, а отже ними можна заразитися як в таборі(користуючись чужими речами), так на пляжі, і, навіть, під час флірту. Про останню й поговоримо, оскільки перші дві більш менш відомі.
Лобкові воші (Pthiris pubis) - паразити людини, дрібніші, ніж платтяні і головні. Довжина тіла паразита - 1,5 - 2,0 мм. Сам паразит і його яйця (гниди) видно неозброєним оком.
Лобкові воші зазвичай передаються при статевому контакті. Типова їх локалізація на лобку, в області заднього проходу і на інших частинах тіла, покритих волоссям (груди, брови і навіть вії). Гниди досить щільно прикріпляються до волосся у вказаних місцях.


Найбільш характерним проявом є свербіння. Коли оглядаєте партнера зверніть увагу на голубувато-сірі плями на шкірі внизу живота - це особлива реакція на укуси вош. Деколи можна побачити і вторинну ініфекцію у вигляді гнійничків або жовтуватого кольору кірок в області лобка і на інших ділянках шкірного покриву.
Заразитися лобковими вошами ДУЖЕ ЛЕГКО!А ось вивести їх - ПРАКТИЧНО ДУЖЕ І ДУЖЕ ВАЖКО!
Отож, кохайтеся, та з розумом:))
Коментарів: 4
н-да Показати IP 13 Липня 2010 11:43
маруся, ти збоченка
seal Показати IP 13 Липня 2010 15:03
Видно наболіло! То паразити в черв'ячному вигляді, то тепер Pediculina. Давайте вже щось позитивненьке! Нам і людських "кровосісів" вистачає! :)
маруся007 Показати IP 14 Липня 2010 08:10
н-да,я не збоченка,я - реалістка.обіцяю,буде і позитивненьке. просто не варто і про таке забувати:))!
алина Показати IP 14 Листопада 2013 09:42
у моей подруги они есть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus