USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Світ вражає: Підозріла афіша луцького модельного клубу. ФОТО
Такі афіші мене завжди наштовхують на питання - чим думали?

Невже нормальні мама чи тато віддадуть свою маленьку красуню у модельний клуб, куди їх запрошує отакий витвір мистецтва?

Чорний силует дівчинки викликає швидше асоціації з торгівлею людьми, аніж з початком успішної модельної кар'єри...

Коментарів: 9
Tarantino Показати IP 25 Серпня 2010 01:19
Не зрозумів, і чим тобі ця афіша не вгодила? Нормальна, позитивна - дєвочка така прикольна, з хвостиками. А чорні і червоні силуети - по моєму вони завжди були на афішах агентства Марини Занюк...
poppy Показати IP 25 Серпня 2010 01:35
А у мене та маленька дівчинка асоціюється з безтурботністю і легкістю! Нема асоціацій із торгівлею людьми! Тим більше, модельне агентство Марини Занюк заслужило пристойну репутацію.
sukoman Показати IP 25 Серпня 2010 09:08
Поддержу автора. Какая тут нах безтурботность и легкость??? А вы, товарищи разработчики и заказчики, в следующий раз думайте головой, а не засоряйте улицы своими мрачными постерами.
OlegJM Показати IP 25 Серпня 2010 10:59
Афіша жах. Це той випадок, коли за роботу беруться "дизайньори", однонога дівчинка кульгає по вулиці.
yav Показати IP 25 Серпня 2010 11:18
Дивні такі люди... чого до афіш причепилися? Краще кольорові афіші "Гламура", які запрошували дєвок перед моніторами задом крутити, чи що? Дорогі були афіші, не придерешся... Я, до прикладу, чекала коли набір діток буде - обовязково малу віддам - хай вчиться бути жінкою змалечку, бо в школі, на жаль, про це не думають, а даремно... я б взагалі відновила якісь ліцеї для панянок - хай би вчилися, як доглядати за собою, як будувати стосунки, в подальшому - сімю, як господарство вести... а то вчать сінуси-косінуси, а хоч одну дівчину вони навчили бути щасливою?
VSC до yav Показати IP 25 Серпня 2010 18:52
Там научат одному - как подороже себя продать.
poppy Показати IP 25 Серпня 2010 11:31
Чорний силует на білому тлі - досить розповсюджений у рекламі.Поганого він нічого не несе. Не віриться - прочитайте в інтернеті про використання цих "підозрілих" чорних силуетів. Що такого підозрілого робить дівчинка на афіші?! От реклама сауни над Панно якраз продумана погано. P.S. От і ще раз зробили клубу Марини Занюк рекламу.
VSC Показати IP 25 Серпня 2010 18:34
А какая разница между агентством Деминой и Занюк? Разве что - в названиях, а суть одна и та же.
Агнеса Показати IP 26 Серпня 2010 22:28
Багато лучан знають правду про це агентство - пристойна репутація за ширмою київських агентств, які перепродують дівчаток Марини Занюк шейхам з арабських еміратів, добре, що живі додому повернулись, та ще й збагатились на 300 доларів за два тижні! Тренуйте, мами, своїх діток в модельних агентствах - дуже прибутковий бізнес і ліцензії в Україні на таку діяльність не треба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus