USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Залишу. Докорінно зміню. Запроваджу. Збрешу
Просто не можу не поділитися – ну такі гарні речі написані.

Про перехід і фонтан – ну вже навіть і говорити не хочеться.

Але я от з подивом виявив іншу геніальну річ у програмі нашого мера. Це ж виявляється, ось уже 4 роки як усі заробітчани з Луцька мали ходити під надійним юридичним захистом, про який потурбувався «Той що прагнув змін»….

Одним словом читайте – і ридайте. )))

ОТОЖ:


Передвиборча програма кандидата на посаду луцького міського голови Шиби Богдана Павловича

«УСІ ЛУЧАНИ ГІДНІ КРАЩОГО»


Я був з лучанами на майданах міста в період революції і бачив їх очі. Вони прагнуть змін. Ці перетворення повинні бути кардинальними і рішучими, адже городяни заплатили за них – 100% тарифами на воду, газ і тепло; внесеними податками; створеними робочими місцями на ринках міста; своєю працею і своїм волевиявленням. Гідне життя для лучан – не подарунок з «барського плеча», а необхідність, яка повинна стати реальністю. Для цього на посаді луцького міського голови я:

Залишу:

1. Щирі українські традиції допомогти слабшому, біднішому, обездоленішому з боку сильніших, заможніших та успішніших.
2. Безперебійне функціонування усіх міських мереж і комунікацій.
3. Можливість малому і середньому бізнесу безкоштовно розвиватися за покликом підприємницької ініціативи, а великим підприємствам прибутково нарощувати обсяги виробництва.
4. Позитивні ініціативи міської громади – для їх швидкого реального втілення (в першу чергу довгобуд над залізничними коліями, світло-музичний фонтан на театральному майдані).
5. Працелюбних, кваліфікованих і чесних людей на їх посадах.
Докорінно зміню:
1. Практику виділення земельних ділянок і продажу об’єктів майна міської комунальної власності – лише шляхом продажу на відкритих торгах.
2. Систему роботи міських комунальних служб – від принципу «людина оббиває пороги» до «послуги надаються шанованим клієнтам».
3. Заплутану процедуру надання дозволів на будівництво – до практики єдиного дозвільного центру із одночасною забороною ущільнення забудови та ліквідації зелених зон та дитячих майданчиків.
4. Викидання грошей на ямковий ремонт вулиць на сучасні методи якісного капітального ремонту дорожного покриття.
5. Тіньові схеми виплати зарплати «в конвертах» - на підвищення рівня офіційної зарплати з якої можна мати забезпечену старість.
Запроваджу:
1. Швидкий механізм передачі усіх гуртожитків у міську комунальну власність, з наступною приватизацією житла лучанами, які отримали його на законних підставах.
2. Систему пільгового довгострокового кредитування житлового будівництва для працівників бюджетних установ та організацій. Будівництво соціального житла за бюджетні кошти для бездомних.
3. Юридичний захист луцьких заробітчан закордоном шляхом укладання угод про побратимську співпрацю з європейськими містами, де працює найбільше наших громадян.
4. Диференціацію тарифу на житлово-комунальні послуги за рівнем забезпеченості та розмірами житлової площі власників житла.
5. Судовий захист інтересів мешканців міста від самовільних забудовників та порушників санітарних, екологічних та природоохоронних норм і правил.
Суспільні блага у Луцьку будуть розподілятися справедливо і прозоро, а використовуватись ефективно і прибутково. Незалежно від місця проживання, рівня заробітку, престижності професії чи наближеності до центру усі без винятку лучани матимуть рівні права, обов’язки і можливості самореалізації.
Коментарів: 24
Exaboto Показати IP 23 Вересня 2010 22:03
а ми того варті.
ЦЕРОБИВ. Показати IP 24 Вересня 2010 00:34
Практично по кожному питанню спостерігаються позитивні дії: виконані або виконуються. Зазначено довгострокові програми. Все добре. Як що Б.П.Шиба буде висуватися на посаду міського голови на наступний термін, то спостерігаеться, що Він гідний того, щоб його обрали міським головою на наступний термін.
обурена Показати IP 24 Вересня 2010 08:50
От нам гарно вже живеться!От ми захищені!От цікаво,хто ж тепер повірить цьому брехуну!?!Невже в наших людей немає гідності!?!Невже знову за таких брехунів ми будемо віддавати свої голоси?!
Exaboto до обурена Показати IP 24 Вересня 2010 11:02
будем будем
111 Показати IP 24 Вересня 2010 09:31
А як не виконаю - то хай мені вуса обстрижуть!!
Я Показати IP 24 Вересня 2010 10:11
"Я був з лучанами на майданах міста в період революції і бачив їх очі. Вони прагнуть змін" - хто, очі?????
Ласковая до Я Показати IP 24 Вересня 2010 12:36
Кльово сказано. Другий Янукович.
Орест Показати IP 24 Вересня 2010 10:12
"Працелюбних, кваліфікованих і чесних людей на їх посадах" - це ви про про Миколу Іванюка?????????
маха Показати IP 24 Вересня 2010 10:35
Оресту нііі, це про Савчука, Кубіцького, Стемковського. хі-хі:)упс, Патрикеєва забула, того шо тролейбусниками керує
Somebody Показати IP 24 Вересня 2010 10:44
Згадав про "Позитивні ініціативи міської громади – для їх швидкого реального втілення (в першу чергу довгобуд над залізничними коліями, світло-музичний фонтан на театральному майдані)"... Перехід над коліями згадують лише перед виборами, а навіщо його добудовувати, це ж вигідна перевиборна обіцянка...
ЦЕРОБИВ до Somebody Показати IP 24 Вересня 2010 14:26
Нвіщо це все потрібно. Воно і не робиться бо нежиттево і практично не потрібно. Цей непотріб створив попередник Шиби . Цей міст сплановано з технологічними помилками. Але для іміджу почав будуватися. Попередник був на посаді обласній але не зробив бо там не витримана техніка безпеки. Навіщо цей музфонтан, крвще діти хай граються. І це втілено у життя і діє. Шиба правильно робить, бо як ніхто відчуває потреби громади.
Metaller Показати IP 24 Вересня 2010 10:50
вуса вже обстригли
Виборець Показати IP 24 Вересня 2010 14:37
А я от щитаю, шо не треба Шибі чогось нового вигадувати. Програма погана? Нє, хороша. Шось з обіцяного в ній зроблено? Нє. Програмі повірили? (раз обрали Шибу головою?) - Да. То нашо шось нове писати! Богдане Павловичу! Ми, ваші виборці, щиро хочемо знову бачити вас мером, і нам дуже подобається оцево, шо ви написали! Читаєш - душа радуєця. ШИБУ - МЕРОМ!
Маркіян Показати IP 24 Вересня 2010 15:08
ЗаШИБІсь програма!!!!!
по-приколу Показати IP 24 Вересня 2010 15:26
"Заплутану процедуру надання дозволів на будівництво – до практики єдиного дозвільного центру із одночасною забороною ущільнення забудови та ліквідації зелених зон та дитячих майданчиків." От дійсно "змінив"! Розцінки підняв,та гроші взяв,а виконати не зміг!Знову будемо його дурновату мову слухати,який він гарний та розумний!Аж бридко!!!
Натка Показати IP 24 Вересня 2010 18:59
За такий підхід до роботи та таке виконання обіцянок мене б поперли з роботи на протязі години.
Церобив Показати IP 24 Вересня 2010 22:35
Дивись. http://economy.lutsk.ua/?page_id=14
Dyssja Показати IP 24 Вересня 2010 23:53
їйбо ідея в мене тош така була нарити програмку шиби і ото викласти загалом програма дуже гарна але з вуст Шиби вона стає "гавна". і путнього нічого не виходить почав робити дороги розваливу тротуари, зробив в центрі майданчик і пив бар поряд ну прямо куди не плюнь скрізь наслідив тільки нічого толкового. Доречі і люди з Турійська не сильно добре про нього відкликаються.
Man Показати IP 25 Вересня 2010 13:20
так,ану не срать Палича!
Українець Показати IP 26 Вересня 2010 20:09
MEN іди в модератори і там відмивай свого Палича,який засрав Луцьк по самі вуха.Приклади срання це двори і вулиці нашого міста.Такщо не бухти тут багато.
Man до Українець Показати IP 26 Вересня 2010 20:31
Кого вибрали того і маємо! А ти полегше говори зі мною,тому що музика буде грати,але ти її вже не почуєш! Палич місто робить "гавнішим і гавнішим",а ви тут гоните на нього.Він ради вас навіть вуса бриє. :)
Сергій до Man Показати IP 27 Вересня 2010 09:14
Це не заради нас, це заради Януковича :D
Сергій Показати IP 27 Вересня 2010 09:19
Звідки знайдуться гроші на "Докорінно зміню" і "Запроваджу"? Чи Шиба буде сидіти і надалі і "чекати реальних інвесторів"??? Краще забирай свої монатки і дуй в свій Турійськ чи Львів.
Я Показати IP 27 Вересня 2010 10:08
Зміню, запроваджу, зроблю - ха-ха-ха! А попередні роки що робив? Програму на наступний термін готував????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus