USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Скільки платять за передвиборчу агітацію?
Знаю з достовірних джерел, що за 30 обійдених з агітлистівками квартир Клімчук платить 100 грн. А хто знає, скільки ше хто платить? Заробити хочеться )))
Коментарів: 13
ЛітРедактор Показати IP 20 Жовтня 2010 11:37
Як вони всі такі хороші (хоч до ... упи прикладай) і дієві кандидати, то навіщо людям позоритися й ходити,як штунди, по квартирах і нав'язувати щось чи когось лучанам?!?..
Андрій Показати IP 20 Жовтня 2010 12:15
Мене "пре" смс-розсилка Алфьорова "30 жовтня 2010 року вибори у місцеві ради. Я є кандидатом у депутати Луцької міської ради і балотуюсь у Привокзальному районі (11 виборчий округ) від партії В’ячеслава Кириленка „За Україну!”. Прошу мене підтримати своїм голосом і розказати про це рідним, друзям, знайомим, усім, хто мешкає у Привокзальному районі. Наперед вдячний за підтримку. Алфьоров Олександр Валентинович". Це мені нагадує, як таксисти розсилали лозунги закличні перед виборами Президента! )))))
Сосо Показати IP 20 Жовтня 2010 12:37
Мені це схоже на "Перешли це повідомлення десятьом друзям і 31 жовтня тебе чекає сюрприз!" ))))
Отак то Показати IP 20 Жовтня 2010 13:11
смс-ки не перед, а в день виборів Президента росилали "морячки" - з подачі Кралюка з "Громадянської позиції", який продався Шибі цієї весни. Шиба ж в "За Україну!" То чому ви дивуєтеся? "Морячок" здає базу клієнтів.
Клим Трутрунькевич Показати IP 20 Жовтня 2010 14:58
Маркіяну. А, цікаво, скільки платять тим, хо тут усе зводить до брудних і некомпетентних розмов про зерно, комсомол, про заздрість банкірам? Усе так низько і примітивно, що якби навіть зайшла розмова про лауреата "Шнобелівської премії", який захистив дисертацію на тему "Життя бактерій на передньому зубі Баби Яги", то і в цьому випадку розмова звелася б до зерна, комсомолу і банкіра. Може перекинути пластинку, віволіктись і поговорити про те, як їжаки займаються коханням? Зміна теми - це моральний і фізичний відпочинок. Чи не так?
Маркіян до Клим Трутрунькевич Показати IP 20 Жовтня 2010 16:07
Перепрошую, це ви,я так розумію, про себе коментар лишили? Бо мене питання зерна не цікавить, воно не моє і я його крав, і діла до того не маю. Це Ви знов нагадали про ці теми. І про банки в моїй новинці я нічого не знаходжу. Може ви мені цитату з моєї новинки викладете, яка стосується хоч чогос з вами вищевказаного?
Клим Трутрунькевич Показати IP 20 Жовтня 2010 16:11
Чому зразу така злоба? Просто запитав, як всезнаючого і всюдисущого Маркіяна, без "задньої" думки, яку ви мені відразу пришили. Відповідь не обовязкова.
Маркіян до Клим Трутрунькевич Показати IP 20 Жовтня 2010 17:07
Злоби нема абсолютно. Позабавили! )))) Просто й сам задумався, може десь шо проскочило ненароком )))
ги Показати IP 20 Жовтня 2010 16:30
А Мельник - у випадку перемоги обіццяє безкоштовний Версаль, та чого там) виборчу дільницю прямо ж там). А шо?
RE: ги Показати IP 20 Жовтня 2010 17:58
Блін. а хтось мені казав, що було в нього в планах зробити у Версалі виборчу дільницю)))))))))
ЛітРедактор Показати IP 20 Жовтня 2010 21:15
Андрію: Алфьоров теж мене по всіх каналах штурмував (мобілка, мейл, ВКонтакті))) Він так поспішає піаритися, що й дату виборів переплутав)))
ГРЕК Показати IP 20 Жовтня 2010 22:19
А ко мне сегодня позвонили в дверь. Открываю. Парень и девушка . Чуть не написал "По виду - студенты" , но у нынешних студентов такой вид... В руках какие - то листовки.Дальше - цитата : "Я вибачаюсь-говорит парень - ми на РАХУНОК виборів..." Не стал дальше слушать, закрыл двери. Бедное поколение...Вместо того , чтобы учить родную речь и читать книги , лазят по засц.ным подъездам за пару гривен , которые потом просидят в вонючих пивных... Бедные дети.Бессовестные политики.
Анастасія Показати IP 23 Жовтня 2010 15:59
до ги: яя особисто таких слів від Олександра Мельника не чула і сумніваюсь,що він вам це казав. А щодо студентів,які заробляють опитуваннями хочу сказати: а що ще робити,коли це один з найліпших способів заробити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus