USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00
Світ вражає: Підлий регіонал про українську мову
Стараннями радикальних націоналістичних сил українську мову перетворено на смітник суржику. Таку думку в ексклюзивному коментарі ІМК висловив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Розвиток української мови, як червона ганчірка для бика, бо стараннями націонал-фашистів було зроблено все, щоб, окрім роздратування щодо української мови, в українському суспільстві взагалі нічого не було", - наголосив В.Колесніченко.

"Окрім того, стараннями націонал-фашистів українську мову перетворено на смітник суржику, до якого влізло все що завгодно, і тому літературної мови ми сьогодні не маємо", - вважає парламентарій.

ЛЮДИ ДОБРІ, НУ ВІН НЕ ПРАВИЙ, А???????
Коментарів: 22
Soldier of fortune Показати IP 9 Листопада 2010 20:02
Колісніченко - Нео-Сталініст, вискочка, ворог усього українського, і друг Російського - стулив би свого писка,бери валізу і вали до пуціна... тьху, гебіст обмежений, що косить під шизоїда.
МОВНИК Показати IP 9 Листопада 2010 20:55
А ХІБА НІ? ВВІМКНІТЬ І ПОСЛУХАЙТЕ СТБ! ДЕ ТАМ СПРАВЖНЯ, МЕЛОДІЙНА ТА ПРЕКРАСНА УКРАЇНСЬКА МОВА?
911911 до МОВНИК Показати IP 10 Листопада 2010 21:20
А мені подобаються новини на СТБ.Дуже навіть мелодійно,сучасно і нестандартно,так тримати!!!
Олександр Пиза Показати IP 9 Листопада 2010 23:02
Так і будем бидлом для них завжди якщо у відповідь будемо лише незрозуміло мукати. Розумовий каліка...
Tarantino до Олександр Пиза Показати IP 10 Листопада 2010 12:14
Ну ви тепер нам сім покажете, я гадаю, гідний приклад немовчання. Та ви й уже показали - відразу ж після виборів, перш за все, сміливо, голосно, відкрито і не криючись заявили, що хочете бути секретарем міської ради...
ліберал Показати IP 10 Листопада 2010 00:39
Довбаний філософ кримський, у нього яскраво виражені ознаки параної.. Таких треба депортувати з країни іншого виходу немає!
Ладомир Показати IP 10 Листопада 2010 01:08
Нео-Сталініст, ФЛЕШМОБ, Інформери, Меседжи, Супермаркети, Тінейджери, Френдетись, Емо, Фрик, "тіпа" та "ачкувати", "ТОЖЕ", "НАШО", "КОБ", і т.д. і т.п. До речі, слово порохотяг від чого так перейменували, він що порох тягне чи все ж таки пил? Чомусь у росії словники не змінюють аби не бути схожими на українців, а у нас змінюють аби не бути схожими на росіян. Чому? Тому що закладений комплекс неповноцінності, і хочеться всі вареники понадкусувати – ось чому. Про що ви?? Про яку мову? А той тип, Ко... чи як там його, правду сказав. ДО "Soldier of fortune": що значить ВСЬОГО українського? Проти чого? Проти вареників, цицьок, байдужості, узорів на сорочках? Проти чого всього, з чим ти ідентифікуєш українське? (Юра постав, бо довго набирав :) )
Tarantino до Ладомир Показати IP 10 Листопада 2010 12:17
Порох - нормальне українське слово. Синонім до пилу. "Порпатися у поросі" - чули коли-небуть?
yav Показати IP 10 Листопада 2010 09:28
100% правий!
Лучанин Показати IP 10 Листопада 2010 09:34
Вадік Колесніченко "великий знавець" української мови. У свій час він працював головним агрономом у колгоспі "Слава" Володимир-Волинського району. Потім був першим секретарем Володимир-Волинського райкому комсомолу. Пізніше подався у міліцію, бо працювати не захотілось, був ніби-то слідчим у м. Ялта. Це він організовував ц.р. у Києві так звану "виставку" "Волинська різанина..." Людина без часті і совісті... Холуй Путіна! Україноненависник, дуй до Путіна і там прославляй його і його справи! Не тобі оцінювати нашу мову, яку ти ніколи не знав, та, і тепер, маю велики сумніви, що ти її знаєш!
Helge Показати IP 10 Листопада 2010 10:05
Рекомендую обратить внимание на биографию этого штриха. В 1981 году окончил Уманский сельскохозяйственный институт по специальности "ученый-агроном". В 1992-м - Харьковскую юридическую академию по специальности "правоведение", полученная квалификация – юрист. 1975-1976 гг. работник стадиона в Умани. 1981-1982 гг., после окончания сельхозинститута, - главный агроном колхоза "Слава" во Владимир-волынском районе Волынской области 1982 год - первый секретарь Владимир-Волынского горкома ЛКСМУ. 1984-1985 гг., после службы в армии, - мастер подрядных работ ремонтно-строительного управления зеленхоза в Евпатории. 1985-1989 гг. - служба в органах МВД УССР. 1989-1991 гг. - инструктор, председатель контрольной комиссии Ялтинского горкома Компартии Украины. 1992-1999 гг. - работа юристом в государственных и частных предприятиях. 1999-2006 гг. временно не работал В 2006 и 2007 гг. дважды становится народным депутатом Украины от Партии регионов Оба раза работал в Комитете Верховной Рады по вопросам правосудия. В парламенте VI созыва занимает пост главы подкомитета по вопросам увольнения судей и реагирования на нарушения законодательства в сфере правосудия. Член Партии регионов. С 2003 года - заместитель председателя Севастопольского городского отделения ПР. Женат, имеет сына. И после этого начните врубаться КАК ТАКОЕ может еще что чесать УКРАИНЦАМ. ))))
ірена Показати IP 10 Листопада 2010 10:21
то він наш?!
VSC Показати IP 10 Листопада 2010 11:09
Колесниченко сволочь, но он прав. Достаточно внимательно читать статьи и комментарии на ВН.
я в шоці Показати IP 10 Листопада 2010 11:27
Ау, лучани дорогі! З чим ви погоджуєтесь??? як ви можете шукати якийсь раціоналізм і якусь правду в словах Колісніченки??? про СТБ - єдиний канал який не дає українській мові закостеніти і робить її модернішою.
Tarantino Показати IP 10 Листопада 2010 11:33
Я так і думав. Колесніченко гад - і про інше й мови не може бути. І ніхто не сказав: слухайте, а кого ж він має на увазі? а що патріоти для української мови зробили? П"ять років влади президента Ющенка у книговиданні запам"яталися хіба тим що він на Форум книговидавців запізнювався. І тільки тріпалися в мікрофони про захист рідної мови. Набагато важливіше було не пустити не своїх до корита.
VSC до Tarantino Показати IP 10 Листопада 2010 12:44
Ты на каком языке пишешь? Це не схоже на українську мову. Это стопроцентный суржик. Или в школе украинский язык преподают уже без грамматики и синтаксиса?
Конкевич Показати IP 10 Листопада 2010 12:26
Скажу просто - він скотина (скатіна). А ще придивіться, як він здівається, коли ізрєкає усі ці свої гадості. Він їх говорить (наприклад, про "волинську різанину"), посміхаючись кутикам вуст. Типу - я знаю, що брєд несу, а ви тепер скачітьяк бики на красну тряпку..
м-да Показати IP 10 Листопада 2010 12:57
Ну не було у кого йому культури та толерантності научитися- пролєтарій думками а капіталіст дупою. роздвоєння особистості- діагноз.Він таким вже і вмре -але шкода шо говорить дурниці і люди мусять слухати.Хоча дивно що Волинь його годувала а він відячив так .
Soldier of fortune до Ладомира Показати IP 10 Листопада 2010 14:19
Хлопці, та не дурень він, він сволота, яку треба депортувати. Я "За" вареники, перса жіночі, вони ж бо такі привабливі, вишиванки і "проти" байдужості, шароварщини Поплавського і Смердючки. але українське - то розуміння нас як народу, що себе поважає, і розвивається, навіть з такими чухалами як названі вище, з суржиком, матюками - то усі наші люде. А калічніченко - провокатор, якому треба срібник московський відпрацювати, він і про суржик, і про сало і горілку буде плести, а справжня мета - пошматувати нашу державу на догоду кремлю, ворог він та й усе.
зеротул Показати IP 10 Листопада 2010 16:07
Логика как у слона.Национализм и суржик это как русские любят американцев.Как националисты могут внести в родной язык,слова из ненавистного им языка
M Показати IP 10 Листопада 2010 19:56
Вислови Народного депутата від правлячої партії - ознака того, що верхівка влади не поважає мову і традиції народу, якому служить. Вся влада, в тому числі і областей прямо, чи опосередковано служить Росії. Так доки люди, що живуть на українських землях визначаться хто вони - українці чи асимільовані росіяни - в Україні і далі буде правити Росія за допомогою маріонеткового керівництва. Таких як цей Колісніченко, наші волинські Клімчук і Романюк.
ляля Показати IP 10 Листопада 2010 20:53
шановні! хіба мова йде про Колісніченка? вдумайтеся і вчитайтеся, що він сказав (який би він не був). мені здається, що будь-яку , навіть сільську, вчительку української мови передьоргує, коли вона чує очі діаспорські мовні викидони, як на СТБ. це мова тих "ВЕЛИЧЕЗНИХ ПАТРІОТІВ", як "так щиро люблять Україну", що вже по декілька десятків років сюди оса не кажуть. явважаю, що правильно він сказав. потрібна гарна, літературна мова, тоді нас будуть поважати і всі ті, про кого ви пишете з такою неприязню.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus