USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Капець українському селу?
Табачник хоче закрити сільські школи, або "зачєм бидлу образованіє".
Коментарів: 4
Воланд Показати IP 28 Травня 2010 11:40
Як на мене - це найприйнятніша схема виходу з кризи з освітою на селі, як на мене. Ми не в 19 столітті, що до шкіл треба йти пішки. Організувати доїзд для сільради - невеликі гроші. а школи зможуть бути реально нормальними. В раціональності табачнику не відмовиш
seal до Воланд Показати IP 28 Травня 2010 12:14
Так, безумовно, але тільки, якщо дійсно організують БЕЗПЕРЕБІЙНИЙ доїзд дітей до школи! Бо, на мою скромну думку, одного шкільного автобуса на кілька сіл (як це намагаються запровадити) явно замало. Це ж техніка, а вона має здатність ламатися!Але ж у нас, нажаль, до цього руки чи мізки доходять в останню чергу. Боюсь, що може статись згідно відомої приказки: "Хотіли як краще (і ще дуже велике питання чи дійсно цього "краще" з його українофобією хоче п.Табачник), а вийшло як завжди..." Школи позакривають, а те, як дітям добиратися до навчальних закладі в інші населені пункти - ляже головною біллю на батьків! І порівняння з Канадою тут зовсім недоречне. Канада вже не один рік рахується однією з найкращих країн у світі для проживання людей. Нам до Канади, вибачте, як до неба рачки.
Воланд Показати IP 28 Травня 2010 13:40
Ну про те, як у нас реалізують навіть найбільш толкові наміри - про це всі знають. Але я не розмію, при чому до цієї новації Табачника його українофобська позиція? Він що - укрупнюватиме школи тільки на Західній Україні? Народ, ми зазомбовані: не треба сприймати усе, що робить Янукович і компанія лише як "черговий крок до того аби продати неньку-Україну Росії". Ну гляньте на речі тверезо"!
seal до Воланд Показати IP 28 Травня 2010 14:41
Трохи статистики: Сільське населення переважає у Вінницькій (53 %), 3акарпатській (61 %), Івано-Франківській (56 %), Рівненській (52 %), Тернопільській (56%), Чернівецькій (57 %) областях, тобто в західній частині України та на Поділлі, де промисловість розвивалася повільніше, ніж на сході нашої країни. Найменша частка сільського населення у Донецькій (10%), Луганській (14%), Дніпропетровській (16 %), Харківській (21%) областях та ін. PS/ Ось Вам і "велика любов" до України, особливо до західної (як правило україномовної) її частини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus