USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93
Світ вражає: І ПРО ЕТО, КОЛИ «НЄТУ»…
Я – не блондинка.
Правда, мені все частіше здається, що такий «комплімент» варто «дарувати» сильній статі.

Бо вони, себто чоловіки, надто багато думають про тілесні втіхи. Навіть на робочому місці, і навіть ВЕЛИКІ посадовці (вони ж теж – люди). Мізкують не про ковбасу, якої немає в холодильнику, не про хліб, котрий треба купити й принести разом із ковбасою до хати, не про неполиті вазони чи непопрасовану постіль.

Люди, чому так ковбасить чоловіків секс? А?..
І ще одне – невже вони думають (коли заводять про це мову навіть здаля), що то – прикольно, і «вільні вуха» одразу кинуться у вир того запалу?

То, може, не жінки – «блондинки»? Правда, мову веду не стільки про колір волосся, як про стан душі…

Спитаєте чому піднімаю тему про Ето? Кілька днів тому довелося спілкуватися із градоначальником одного з портових городків Неньки-Волині. За півгодини балачки (офіційної!!!) отримала три возика інформації: про дружину, про коханку, про мільйон у банку, про Ето, коли Нєту… Добило мене питання на завершення розмови. Мовляв, є чи ні у мене половина? Словом, блондин.

Раз ми, коментатори, часом влаштовуємо Інтернет-обговорення, пропоную висловити свої міркування ще й з такого приводу. Ну, чому блондинки – жінки, а не чоловіки?
Коментарів: 84
Tarantino Показати IP 10 Грудня 2010 09:53
Мені здається, що термін "блондинка" використовується не стосовно жінок, яких "кобасить секс", а просто стосовно повних дуреп красивої зовнішності. А жінки, яких ковбасить секс, мають інше визначення :-)))))
Свєточка-конхвєточка до Tarantino Показати IP 10 Грудня 2010 10:04
Чому ж чоловіки, яких ковбасить інтимне життя, не мають визначення? Де ж та гендерна рівність!!!!!
Tarantino до Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 10:09
та й чоловіки мають, чого? бл......дуни називаються. Як називаються жінки - казати, надіюсь, не треба?
TFA Показати IP 10 Грудня 2010 09:56
Спитайте у Бога, чому він так зробив, що у чоловіків цей потяг значно більший, ніж у жінок. Це природа і з цим треба змиритись *PARDON*
Василь до TFA Показати IP 10 Грудня 2010 11:52
Так Бог чи природа? визначіться. Бо якщо ми говоримо про Бога, то якраз він таким чоловіка не зробив. Бог дав людині право вибору. А спокусила чоловіка хто? правильно - жінка. Давши яблуко спокуси. А якщо питання в природі - тоді вам до мавп.
Exaboto до TFA Показати IP 10 Грудня 2010 23:12
Бо він такий самий хтивий самець як і ми :))
Тетянка Показати IP 10 Грудня 2010 10:06
Фройд казав, що людьми керує Ерос і Танатос. Тобто інстинкт життя, бажання розмножуватися, створювати собі подібних і страх загибелі, тобто інстинкт смерті. Усе інше - вторинне. Усе інше - це неполиті вазони, непопрасована постіль і тому подібне... Це нормально. Це не добре і не погано, просто люди усі такі. Усі - хоч ти Папа Римський, хоч ти Президент, хоч ти градоначальник, хоч звичайний водій, хоч ти рудий, блондин чи брюнет - всі люди подібні у своїх бажаннях. Просто у різних людей - різне ставлення до того, чого вони хочуть і ЩО вони про СЕБЕ думають.
Вікторія до Тетянка Показати IP 10 Грудня 2010 10:17
Додам тільки, що усі ці "природні бажання" душаться вихованням, середовищем, привитими моральними цінностями. Ну і співрозмовниками теж :-)
Exaboto до Вікторія Показати IP 10 Грудня 2010 23:14
погоджуюсь.
прохожий Показати IP 10 Грудня 2010 10:07
Не хотела я давать Да трудно было отказать Влагалищща огромная... А так я баба скромная
Свєточка-конхвєточка до прохожий Показати IP 10 Грудня 2010 10:12
Гидота, пане прохожий. Рафінована гидота.
Тоже баба до прохожий Показати IP 10 Грудня 2010 11:53
+100 ))))
Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 10:11
Тобто чоловіками керує страх смерті. Дякую, Тетянко. А що керує жінками, котрі займаються іншим (вазонами,постіллю...)? І що керує чоловіками, котрі не піднімуть дупу з дивана, аби допомогти?
Тетянка до Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 10:18
Не думаю, що інстинкти залежать від статі. І ті і ті, по-простому кажучи, хочуть жити і кохатися. А що керує жінками, які займаються вазонами - я не знаю. Я вазонами не займаюся. Моїй мамі подобається, що вони гарні і вона тішиться, коли вазони не засихають, а виростають до стелі. Що керує чоловіками, які не можуть дупу підняти? Біс його знає, можливо, земне тяжінння :)
Фрейд до Тетянка Показати IP 10 Грудня 2010 10:26
Кажете вазонами не займаєтеся? Зря. кажуть, від думок відволікає.
Тетянка до Фрейд Показати IP 10 Грудня 2010 10:29
Вони мені не заважають :)
Фрейд до Тетянка Показати IP 10 Грудня 2010 10:32
Думки чи вазони?
Тетянка до Фрейд Показати IP 10 Грудня 2010 10:42
Думки. Та і вазони.
Фрейд до Тетянка Показати IP 10 Грудня 2010 11:53
А що приємніше?
Тетянка до Фрейд Показати IP 10 Грудня 2010 12:33
Конкретніше питання, будь ласка
Фрейд до Тетянка Показати IP 10 Грудня 2010 18:28
Ну, вазони чи думки - що не ясно?
Не блондин Показати IP 10 Грудня 2010 10:21
Свєточка-конхвєточка, а чому б Вам не надрукувати інтерв'ю цього чинуші? Усі б знали, як перед виборами він розповідав, що він "прекрасний сім'янин, люб'ячий батько, чесний державний службовець, який живе у двокімнатній квартирі і т.д."! А тут така новина: і коханка, і мільйон на рахунку (при платні у 3000 грн.)! Думаю це інтерв'ю він би на довго запам'ятав! А то ми задаємо питання риторичні: а чому вони до нас клеяться? Выдповідь (перевірена власним досвідом): тому, що жінки дозволяють це робити! Якби Ви сказали, завчасно, що Вас не цікавлять його коханка, рахунок в банку, то і цей блондин, мабуть, розповідав би, які зміни він планує провести у місті: що продати, а що передати в оренду за грошенята (для того, щоб на рахунку залишок постійно збільшувався і т.д.)Ви ж п'ята влада, вам і всі карти в руки! Чи можливо Ви про все це будете писати, як прийде черга для написання мемуарів! P.S. З великою повагою ставлюсь до жінок і дівчат, які є вірними дружинами і добрими мамами! Це ж найголовніше у житті! Чи не так, блондини та блондинки?
Свєточка-конхвєточка до Не блондин Показати IP 10 Грудня 2010 10:36
Біда в тому, пане Не блондине, що окремі інтерв"ю можна публікувати один раз, як і їсти всі без розбору гриби. І ще - дуже зручно думати, "що жінки дозволяють це робити". І якби нам можна було друкувати все, що розповідають... Ех... Де б найти спонсора на таке видання. Правда, щоби був не блондином, адекватним і цікавився виключно власною дружиною. але такого не буває)))))
А я люблю свою дружину Показати IP 10 Грудня 2010 10:32
А що керує жінками, коли вони вибирають собі таких чоловіків з таким сильним земним тяжінням, а ще пиятиків а рукопідніманців. Вони ж не після одруження такими стають, вони такими і до нього були, і ви це бачите, і все одно заміж виходите. А в сексі нічого поганого немає. Так, я хочу сексу, але я хочу виключно свою кохану дружину!
Знімаю перед вами капелюха.
Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 10:52
Люди добрі, секс - це добре. І про це ТАК думають усі чоловіки! Тільки треба розуміти: жінки не проти сексу, коли їх у всьому підтримують і допомагають: прасувати, займатися вазонами тощо. А коли жінка, даруйте за тАкий вираз, нахірачиться до ночі, то їй і не може хотітися ТОГО. а ви, Тарантіно, взагалі не доганяєте чи що? Мова ж то не про жінок, котрих ковбасить секс...
Чоловік до Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 11:06
В україні жінки живуть довше за чоловіків! Питання: а чому?
Балабанка до Чоловік Показати IP 10 Грудня 2010 11:29
Чоловіче, яка ваша відповідь на це питання?
Тоже чоловік до Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 11:55
Пашемо більше. Зношуємося. Про блядкі нема коли думати.
А я також люблю свою дружину і своїх діточок! Показати IP 10 Грудня 2010 10:53
Якщо людина невірна у сімейному житті, вона у 100 разів гірша у житті суспільному!
Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 11:05
Найцікавіше (до такого висновку дійшла, прочитвши всі коменти), що поганим поліцейським виявилася я, бо не лише вислухала того чинушу, а винесла в інет. виходить - ліпше мовчати в тряпочку, аби не отримати відповідний статус (бо ж дозволила таке говорити). Насправді суть в іншому. Уявіть, наскільки в людини виростають крила від сидіння на тепленькому кріслі, якщо не лячно навіть "п"ятій владі" розповідати таку ехінею. І не бояться, бо, маючи мільйон в кишені, можна засудити будь-якого журналіста. А ще - не соромно говорити про Ето, маючи дружину й дітей мого віку. Це - біда нашого суспільства. і якби чоловіки в більшості своїй були дійсно чоловіками й не думати про Ето, а робили діло (кожен своє)... Чинуша, до прикладу, міг відстоювати інтереси громади, то й Україна була б для людей. Обмежені ми якісь.
Пегас до Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 14:09
От для того, щоб крила у цих чинуш не виростали, потрібно їх обрізати! А журналісти (преса), це можуть! Не всім же дифірамби співати!
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2010 11:06
Не вірю, що на світі є хоч один одружений чоловік, у якого хоч раз у житті не виникало бажання переспати ще з кимось, крім дружини. ЦЕ НОРМАЛЬНО! Просто одна справа обережно гуляти на стороні, не забуваючи про безпеку і репутацію (в тому числі і сім"ї), а друга справа - реально зраджувати, таємно ненавидіти свою жінку і свій дім, терпіти, мучитися, і робити нещасним себе і когось. Я одружений, я маю красиву і люблячу дружину, але я не цураюся ночі з кимось, якщо цього дуже хочеться. І я не вважаю, що я ЗРАДЖУЮ. А вам, авторка, скажу: нормальні чоловіки (а таких більшість) ніколи не будуть вести себе по хамськи і триндіти всіляку хєрню, якщо співрозмовниця не дає до цього приводу. Але є й ненормальні чоловіки. Придурки короче. Якщо ви, я так зрозумів, журналістка, ви з такими маєте не раз стикатися і перестати давно дивуватися.
Свєточка-конхвєточка до Лучанин Показати IP 10 Грудня 2010 11:29
Любий, лучанин. Я вже давно нічому не дивуюся. А ще - прекрасно знаю, що чоловікам іноді РОБИТЬСЯ... часом навіть дозволяю собі, коли бачу ефект, включати блондинку й посміхатися. А потім (це найбільший кайф) щось таке спитати... Один раз навіть отримала зізнання після довгої паузи й третьої цигарки, що "тонко обломала". Насправді, як на мене, вірний той, кому вірять.
Лучанин до Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 11:56
"вірний той, кому вірять."? хм.... ну тоді я ще й який ВІРНИЙ!!!!
Свєточка-конхвєточка до Лучанин Показати IP 10 Грудня 2010 12:29
Із чим я вас і вітаю. правда, краще б тішилися не цим фактом, а тим, що дружина ваша вам дійсно вірить, а відтак і шанує. відплатіть їй тим самим.
Лучанин до Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 15:36
Бабла їй не бракує. Тому й шанує. І не рипається.
FANTOMAS до Лучанин Показати IP 10 Грудня 2010 16:51
ПЛОХ ТОТ СОЛДАТ , КОТОРЫЙ НЕ МЕЧТАЕТ СПАТЬ С ГЕНЕРАЛОМ !
Зайчик Показати IP 10 Грудня 2010 11:14
Свєточка, Ваші комплекси - от в чому проблема! Так, чоловіки такі, нічого з цим не зробиш... Але Ваше ставлення, "псевдо-обурення" звучить надто нещиро! Є різні темпераменти. Той чоловік (я не кажу, що це добре!), може щиро кохати дружину та діточок, до останнього бути відданий своїй сім"ї... АЛЕ!!! Вибачте, але, якщо деякі заміжні панянки твердо переконані, що після одруження слідкувати за собою зовсім не обов"язково, а займатись цим спокійно можна раз на півтора місяця, - то що тоді робити чоловіку??? А залицяння можна спокійно можна використовувати на свою користю, не займаючись ЦИМ. Маніпулювати ж чоловіками, обіцяючи попити каву десь так в році 2036ому, - це ж так приємно!... Вперед розумним блондинкам!!!..;))
Свєточка-конхвєточка до Зайчик Показати IP 10 Грудня 2010 11:24
Зайчику. Досі не знала, що в мене є комплекси. Дякую, що люб"язно повідоми. правда, яне стільки обурююся, як намагаюся хоча б трішечки сколихнути громадскість. Що в мене й вийшло!!!!
Молодий до Зайчик Показати IP 10 Грудня 2010 12:01
Нормальні пацани таких як ти називають "Дінамами". А як забагато вип"ють - то й морду набити можуть
Свєточка-конхвєточка до Молодий Показати IP 10 Грудня 2010 12:33
Це ти кому написав? переклади.
Молодий до Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 15:35
Зайчіку, небоїсь
Маха Показати IP 10 Грудня 2010 11:15
Є така приказка "Якщо су** не захоче, то кобе** не вскоче". Так що дорогі жінки, не кивайте на чоловіків, бо часто-густо ви самі відвертою поведінкою, мінімальним одягом, поглядами, жестами даєте чоловікам привід запонувати вам "ЕТО". а потім плачете, що хтось там пропонував вам вскочити в гречку. Слідкуйте за собою і цінуйте своїх чоловіків і коханих.Якщо чоловік йде"наліво" то можливо у проблема у вас? не задумувались? Вам, шановна Свєточка-конхвєточка, я пораджу шануватися і краще берегти Вашу жіночу честь.
Балабанка до Маха Показати IP 10 Грудня 2010 11:28
Біда тільки в тому, що кобель вскоче, бо завжди хоче! І часто йому просто наплявати на сімю
Свєточка-конхвєточка до Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 11:30
12 балів, Балабанко.
Свєточка-конхвєточка до Маха Показати IP 10 Грудня 2010 11:32
А жіноча честь і чоловіча честь - одне й теж? Чи то - різні речі?
Маха до Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 11:37
Починати треба з себе і з своєї честі. Коли кожна жінка її матиме, то й і в чоловіків вона буде, бо не буде бля***, які розставляють ноги перед кожним зустрічним.
Свєточка-конхвєточка до Маха Показати IP 10 Грудня 2010 12:34
А честь це - вірус чи мікроб? Буде в жінок, буде й у чоловіків. ой, насмішили. не мисліть буквально. вчіться читати між рядками.
Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 11:26
Сподобався коментар Лучанина. Прикольний чувак, котрий "не цурається ночі з кимось, якщо цього дуже хочеться, але при цьому НЕ ЗРАДЖУЄ"! СУПЕР! Я як до цього ставиться красива і любляча дружина? І я не вважаю, що я ЗРАДЖУЮ
Антон Показати IP 10 Грудня 2010 11:31
Десь читав, що у чоловіки у мусульманських країнах найменше хворіють на хвороби простати. Які, виявляється, часто виникають від нереалізованого чоловічого бажання. Ну тобто коли чоловік зирить на напівоголену жінку (яких у мусульман просто нема на вулицях) - природні реакції у нього виникають самі собою. і якщо ці реакції не не доходять до логічного завершення - тоді й можуть виникати хвороби. Робіть висновок, жінки!
Свєточка-конхвєточка до Антон Показати IP 10 Грудня 2010 11:34
Напівоголеними не ходимо, Антоне. Правду кажете, чревато. раджу не зирити, а споглядати.
Tarantino до Антон Показати IP 10 Грудня 2010 11:40
Колись був присутній на зустрічі священика з молоддю. Одна симпатична пані його запитала - чого це в церкку жінкам не можна у штанях? А той сказав - тому що якщо ви прийдете у церкву в штанях, то я як нормальний чоловік буду думати не про молитву і Бога, а про одне ваше місце, яке у вас доволі красиве і у штанях дуже симпатично виглядає.
Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 11:35
Я зробила: давайте вишлемо всіх чоловіків у мусульманські країни. Ну, шоб не мучилися, бідні!
Антон до Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 11:41
Ви тоді за нами прибіжите
Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 11:47
Я навіть не подумала про це. Ой лишенько, що ж ми робитимемо без вас? Хоча так я намагаюся вирішити вашу проблему.
Антон до Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 11:51
Вирішіть нашу проблему, почавши вести себе скромно! Як подобає жінці з християнською мораллю
Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 11:48
Почали за здравіє, а кінчили за упокой.
Українець Показати IP 10 Грудня 2010 11:53
Ваш співрозмовник-градоначальник типовий лох,який нагріб державного бабла і тепер біситься з жиру.Для нього важливо кількість а не якість.
Білорус (наполовину) до Українець Показати IP 10 Грудня 2010 12:17
Пане Українцю(пишу з великої букви), тому, що люблю Україну і вважаю її європейською державою!Скажіть, будь-ласка, а хто із наших градоначальників є порядним сім'янином і не гребує державним майном (баблом і т.д.) Ось із цього і потрібно починати:спочатку майно, бабло, а потім... ну, звичайно, і жінки чи дівчата!
Тетянка Показати IP 10 Грудня 2010 11:56
Якщо повернутися до теми: Я так зрозуміла з усього цього. Журналістка обурилася, що якийсь обранець громади, посадовець, замість того, аби говорити з журналістом, як з професіоналом, котрий хоче почути від нього коментар про серйозні речі - почав розповідати хтиві історії з особистого життя. Тут два моменти: журналістка повинна була проявити більше професіоналізму аби направити посадовця, так би мовити, в потрібне русло, а не ляпати шопапало. Другий момент: те, що хтивий дядя не навчився розумно вести себе з журналістом - - це проблеми, які рано чи пізно випливуть для нього не тим боком.
Не блондин Показати IP 10 Грудня 2010 12:01
Прочитав коментар Лучанина і зрозумів: ось він "найпорядніший" образ чоловіка! Головне робити це таємно, щоб ніхто не знав і саме головне вважати, що ти не ЗРАДЖУЄШ! І тоді все буде ОК! Схаменіться, молодий чоловіче, Бог бачить все!
Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 12:02
Респект і уважуха, Тетянко! Але, принаймні я так думаю, кожен журналіст, якщо, звичайно, цю статтю писав представник саме цієї професії, проявив би цікавість (фахову!) до всього, що говорить співрозмовник. А тому, переконана і саме такого принципу дотримуюся, треба думати, перш ніж ляпати!
Свєточка-конхвєточка до Балабанка Показати IP 10 Грудня 2010 12:07
Тіко ти, Балабанко, мене і зрозуміла. А то...
Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 12:05
Для мене є один варіант - купити пачку фарби. Буду БЛОНДІНКОЮ. Хоч образливо не буде.
Маха Показати IP 10 Грудня 2010 12:20
Боюсь, що тут і фарба не допоможе. Як в голові нема нічого, то колір волосся навряд чи врятує.
Свєточка-конхвєточка до Маха Показати IP 10 Грудня 2010 12:38
А ви вважаєте, що голова у мене лише для того аби носити вуха? хм... Цікаво. правда, піднімаючи таку тему й пишучи коменти я нікого не ображала, на відміну від вас.
Маха Показати IP 10 Грудня 2010 12:45
Якщо Ви сприйняли все написане вище на свій особистий рахунок, а не як констатацію факту, що не від кольору волосся залежить Ваше ставлення до стосунків чоловік-жінка і рамки порядності між ними, і до того всього ще й звинувачуєте мене в якихось образах, то Вам і справді фарба не допоможе.
Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 12:50
От шкода, що не поб"ємося...
tata Показати IP 10 Грудня 2010 15:06
Свєточко,вам скільки років? Судячи з усього написаного не дуже багато.Інакше ви би усе уже розуміли.Хоча б те що підстаркуватий градоначальник себе тестує на вас, а раз так значить ви або дали привід, або дійсно гарно виглядаєте.І останній факт ви з псевдообуренням намагаєтесь закріпити через інет. Для вас, як і для будь-кого, важливо, що ви подобаєтесь,що вас хочуть." слава мне любимой!!!" Йому(градоначальнику) теж важливо сподобатись молодій жінці.Бальзам для самолюбства.Адже він уже все має.Людині постійно хочеться більшого, така вже вона тварюка.А чи захотів би насправді? не факт.Фізіологія робить своє.І вихвалявся,то пил в очі пускав,щоб швидше погодилась.Дурні,які першій ліпшій" журналістці"викладають все про свої статки градоначальниками не стають. Не вмієте ви ще грати у такі ігри. Тіштесь тим ,що подобаєтесь.Це минеться,причому швидше,ніж вам хочеться.
Свєточка-конхвєточка до tata Показати IP 10 Грудня 2010 16:17
Тата, щиро дякую за аналіз (і такий глибокий) моєї персони. Ніколи не думала, що "псевдообурення" "першої ліпшої "журналістки" може викликати такий інтерез із боку оточуючих. Скажіть, чого ж ми так не любимо людей? Щодо віку. Років мені вистачає (вк бальзаківський), як і клепки в голові. На решту питань відповідати не буду. даруйте. вважаю, що переходити на особистості не варто. усім рекомендую дивитися на світ крізь призму гумору.
Mirna до Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Грудня 2010 22:08
мене дивує як люди сміливо роблять висновки про людину з десятка коментарів у інтернеті... а з приводу поведінки чиновника, я подібне відчувала. правда, поважний дядько-посадовець не розповідав мені про сімю і коханок, а чемно і мило давав зрозуміти, що я мила дівчинка і що можу телефонувати до нього завжди, коли мені це буде потрібно, мовляв "парішаю" все для такої приємної журналісточки. але подача така була, шо огидно навіть думати про його думки! фееее...(((
Антон Показати IP 10 Грудня 2010 15:38
"Слабких на передок" вистачає і серед жінок і серед чоловіків. Тут ніякого конфлікту статей нема.
Сергій Показати IP 10 Грудня 2010 15:46
У кого что болит, тот о том и говорит.
:) Показати IP 10 Грудня 2010 16:18
Кожен говорить, зазвичай, про те, що турбує найбільше. Що невдаху-посадовця хвилювало - журналіст й написала. Судячи з усього, інтерв"ю вдалося :) А якщо вас цікавили інші речі, то потрібно було про них і говорити. А вільні вуха завжди використовують для зливу, щоб туди не лили бруду - не треба їх розвішувати. І взагалі, ви порушили якесь дивне поєднання питань: "чому так ковбасить чоловіків секс?", "мову веду не стільки про колір волосся, як про стан душі…" - точніше каша. (Цитати в оригіналі, так як перекласти українською це насправді важкувато, шановна журналістко чи то пак "Свєточко-кАнхвєточко") Можливо спробуйте називати себе пристойним ім"ям, грамотно розмовляти, нормально одягатись і поводитись - дивись і чоловіки говоритимуть не про ЦЕ. Бо, перепрошую (це не особисто до Вас), коли на офіційну зустріч приходить дівчина в розтягнутій туніці, що ледь прикриває сідниці, про що можна говорити...
Tarantino до :) Показати IP 10 Грудня 2010 16:29
Ахрєнєть! Людино, вам - у православне братства імені Огіпії Олішопирської чи у товариство анонімних зануд чи "людям, яким за 100"... Ні жартів не розумієте, ні стьобу, ні іронії....
Не знаю у яке б вас і вам подібних товариство записати. до Tarantino Показати IP 10 Грудня 2010 17:18
Жарт? Іронія? Це не жарт і не іронія, коли людина, що називає себе журналістом, навіть на інтернет-сторінках пише дурню безграмотну! В чому жарт?
а дурня в чому?)))) в нікнеймі?))) суржика боїтесь, як вогню?)))
! до Mirna Показати IP 13 Грудня 2010 12:18
Так, навіть гірше вогню. А ще масового безкультур"я і малограмотності. Звідси більшість проблем..
Mirna до :) Показати IP 10 Грудня 2010 22:10
блін, ну а як ви дізнались, шо вона так легковажно одягається і поводиться? от мені просто цікаво. Бо складається враження, що я чогось не доганяю. Всі такі розумні - бачать наскрізь усіх, хто долучився до дискусії...
Градоначальник Показати IP 10 Грудня 2010 17:28
Свєточко-кАнхвєточко, і всі тут присутні! Прошу мене вибачити, виноват, ісправлюсь! Короче, це все неправда! Я не маю коханки, немаю мільйона і не задавав для Свєточки ніяких непристойних питань на предмет її сімейного стану! І взагалі, ніякої зустрічі і коментарю не було! Я був в Києві, вибивав для города деньги! Конец связі! Всі роходимось!
людина Показати IP 10 Грудня 2010 19:38
думати про секс - це не патологія. це нормально. ну, чого вартий той чоловік, який не марить сексом? та того ж, що й жінка, яка постійно думає про ковбасу в холодильнику. секс - це життя.
911911 Показати IP 10 Грудня 2010 22:25
Анекдот : Розмовляють дві подруги .Одна(обурено):всі чоловіки сво...,їм всім потрібно тільки одне.Ну чому?чому їм це потрібно не від мене???
911911 Показати IP 10 Грудня 2010 22:32
Я теж бувала в подібних ситуаціях.Висновок-------не слухати цю маячню,дати зрозуміти,що вас це не цікавить,хай ці "нарциси" перед дзеркалом нахваляються,і осад неприємний буде у них,і ви достойно виглядатимете.А заради справедливості: 1-- чоловіки істоти полігамні; 2--багато продажних жінок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus