USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85
Світ вражає: Забери, зима, Різдво!
Саме таке враження складається від ініціативи нашого управління освіти і науки облдержадміністрації щодо організації позашкільного дозвілля дітей.
Адже на другий день Різдва (8 січня, субота) заплановано дикий виїзд дітей і педагогів у один з довколишніх приміських лісів. Ні, працівники освіти, що допомагають розвивати майбутніх зірок науки, спорту, туризму, техніки, не подуріли – ініціатива «згори».
Однак навіть враховуючи той факт, що робота у святкові дні має оплачуватись у подвійному розмірі, і, можливо, знайшлось би пару освітян, яких це влаштовує (але й у цьому сумніваюся), то які нормальні батьки відпустять під час сімейних свят свою дитину в ліс?
Чогось згадалися радянські часи, коли спеціально на Паску або Різдво шкільних педагогів зобов’язували так перейматися дозвіллям дітей, щоб ті не святкували вдома «не гідних комуністичного громадянина свят». Коли й самих педагогів перевіряли всілякі спецслужби аж до того, що заглядали прямо в каструлі… для того, щоб дізнатись, чи не готуються вони до свят, – чув таке безпосередньо від людей, які працювали в освіті за комунізму.
Але якщо це вже настільки потрібно для того, щоб показати видатну місію освітнього управління в розвитку позашкільного виховання, то пропоную всім працівникам обласного управління освіти і науки та їх начальству «підготувати належний грунт» і провести теж весь «робочий» день 7 січня у лісі біля села Гараджа, куди Ви хочете відправити дітей.
Подаруйте й собі здоров’я! І попередьте медиків про можливих нових пацієнтів.
Коментарів: 4
.......... Показати IP 15 Грудня 2010 10:51
Знаючий,можливо Ви щось не знаєте,що знають знаючі.
100% Показати IP 15 Грудня 2010 16:18
Ех, як не прикро, але вже є наказ про "робоче" Різдво. (
небайдужа Показати IP 15 Грудня 2010 19:43
вірю. але який це колектив? школа, д.садок????
Знаючий Показати IP 15 Грудня 2010 20:14
Не школи і не дитсадки, а центри дитячої творчості, естетичного виховання, МАН і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus