USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Муж і компютер...
На просторах інтернету жваво обговорюють одну темку. Вона, чесно кажучи,досить неординарна і дуже поширена проблема...

"Мой муж застрял в компе. Сидит с утра до вечера. Ничегосеньки делать не хочет, хотя начал ремонт сам. Теперь все развалено в доме, а он сидит в интернете или просто игры играет.... Я уже и перезлилась, теперь последняя стадия - ХОЧУ РАЗВОД! Но понимаю, что это абсурд. КАк его отдуда вытащить?! Ему уже 43 года! Или это такая новая болезнь типа "налево"только с компом?"
Коментарів: 25
tatarynb Показати IP 16 Січня 2011 23:51
вирубити інет
Ок! до tatarynb Показати IP 17 Січня 2011 08:33
Все одно, що кисень перерізати!
Ира Показати IP 17 Січня 2011 06:02
ничего удивительного- одна знакомая тоже из-за этого разводится- мужу 36. Просто мозгов нет у мужиков- это раз, а во-вторых, это ненормальное увлечение играми является следствием того, что высокоскоростной и доступный инет становится доступным для нас только сейчас, да и то у многих с тим проблемы. А поскольу в детстве поколению 80х не довелось наиграться вдоволь, вот сейчас и догоняют некоторые экземпляры. Детство еще в одном месте.
Universal22 до Ира Показати IP 17 Січня 2011 11:25
та це у тебе, Ірочко, мізки курячі, якщо ти вважаєш себе кращою. Ви що, думаєте, що проблема стосується тільки чоловіків? Я з 6-го класу програмуванням займався, зараз також маю роботу, пов'язану з комп'ютером. І жінка також. Вдома вже 2 комп'ютери поставив, все одно мало (6 людей в одному будинку). Останнім часом вона більше часу стала проводити за компом, ніж я. Але ж це не привід розлучатись. Мені, чесно кажучи, комп взагалі набрид, то вже звичка, як куріння, певно. Задумайтесь в такому випадку над іншим - якщо ваша половинка розчиняється в комп'ютері - то можливо ви їй недостатньо запезпечуєте альтернативу? Може у вас мігрені (читай - нехотєніє), може ви просто пасивні. Але відволікатись від просиджування за компом обов'язково потрібно. От встаньте, погляньте на себе у дзеркало. Що ви там бачите? Здоровенні сідниці? Підпухші баняки під очима від недосипань? Зкрючену спину? Блін, треба організувати товариство анонімних залежних від вконтактє/однокласники/інтернету/............
кандитат до Universal22 Показати IP 17 Січня 2011 11:52
+100% Гру на компі треба сприймати як проходяще.Це як тетріс в 90х.Чоловіку дайте щось цікавіше (себе на блюдечку) і він буде після того і ремонт робити, і увагу приділяти.
Свєточка-конхвєточка до Universal22 Показати IP 17 Січня 2011 16:13
Яке може бути "хотєніє", якщо в хаті - шестеро чоловік? Співчуваю.
Universal22 до Свєточка-конхвєточка Показати IP 17 Січня 2011 16:44
нема чому співчувати. все ок! окремі кімнати ще ніхто не відміняв. але тут певно сказується жагуча пристасть п.Свєточка-конхвєточка, яку усі сусіди чують під час кохання на люстрі )))
Свєточка-конхвєточка до Universal22 Показати IP 17 Січня 2011 16:53
Насмішили. Дякую щиро.
Свєточка-конхвєточка Показати IP 17 Січня 2011 11:07
Якщо зважати на такі "дрібниці", як комп, в стосунках між чоловіком та дружиною, то розлучатися б довелося кожній другій парі. Тож пропоную просто не зважати. З власного досвіду знаю, що такий "розклад" дуже дратує. Прийдеш із роботи ввечері, притягнеш торбу з харчами, а воно (інакше й не назвеш) сидить за компом і очей не підніме. Навіть вечерять не докличешся з першого разу. Навіть експерименти робила. Запитую: "Любий, а ти мене кохаєш?". Він: "Ага". І очей від монітора не відриває. Я: "А як?". Він: "Як? Сильно". Психувала, що розлучуся. Не допомагає, тільки свідоцтво про шлюб десь поділося. Правда, мій не в ігри грається, а якісь програми складає. Каже, що працює. Мужики, блін. Що тут скажеш... А так хочеться ніжності. Прийти до хати, а тебе чекають. Утопія.
Ket Показати IP 17 Січня 2011 12:52
Я теж часто певний період гралась комп"ютерними іграми.... в той період, коли в нас з чоловіком не все гаразд було... Вдягала наушники.... гучність музики на повну і в іграшку.... Тому можливо причину потрібно шукати не в комп"ютерних іграх і в чоловіку, а в собі... Можливо ваші постійні дорікання.... "головні болі" і спонукають чоловіків зануритись у віртуальний світ...
IBM Показати IP 17 Січня 2011 13:04
Ну если муж работает за компьютером, программы создает... - значит он деньги для семьи зарабатывает! А вы женщины... ох как денюшку любите или то, что за них для вас покупается! :)
Свєточка-конхвєточка до IBM Показати IP 17 Січня 2011 15:22
Дарма ви так погано думаєте про жінок. Гроші - це добре, але - не самоціль. Якщо ж ваш закид стосувався конкретно мене, то зауважу, що заміж я виходила пару літ тому за дуже простого хлопця із сільською пропискою. На власному досвіді знаю, що, аби бути генеральшею, треба йти заміж за лейтенанта. А ще знаю, що таке кілька місцяв спати на підлозі на ковдрі (матраса не мали) й збирати на диван. Тоді для нас проблемою було купити мені зимові чоботи, але ми це пережили. Тепер у мене кілька пар, але ті перші я зберігаю досі - рука не піднімається викинути. І все це згадую не з гіркотою, бо саме так ми будували своє щастя, повагу один до одного. Але жінці, аби вона відчувала себе жінкою, треба хоча б трішки уваги. Ось, що хочу сказати.
ННН Показати IP 17 Січня 2011 14:22
Я не думаю, що таку красиву жінку, як Свєточка-конхвєточка, з-за якогось дурного компютера може залишити чоловік. Прибіжить назад, впаде в ноги і свого компа відречеться.
Свєточка-конхвєточка до ННН Показати IP 17 Січня 2011 15:23
Ой, які компліменти... Я в глибокому шоці. Але дякую.
IBM Показати IP 17 Січня 2011 15:33
А если в нете другую найдет? :) А там ох как много "конхвєточек" и с вполне серьезными намериниями?! :) Свєточка-конхвєточка - это адрессовано не лично Вам! Просто многие жены не понимают и не верят, что с помощью компьютера можно заработать деньги и не малые, только "посидеть" за ним нужно и времени потратить! А на женщину и жену время как раз-то и нужно! Необходимо находить компромисс!!!
Свєточка-конхвєточка до IBM Показати IP 17 Січня 2011 16:03
Не думаю, що "конхвєточок", а не солоденьких дівчаток, так вже й багато. Та й у своїй половині я впевнена. Та й він у мене мудрий. Аби я не нила зайвий раз, придбав і мені комп. Тепер претензій не виникає ні в нього, ні в мене, якщо сидимо, то разом. Але ми перевели дискусію зовсім в інше русло. вибачайте.
Universal22 до Свєточка-конхвєточка Показати IP 17 Січня 2011 16:54
а хлопців солоденьких, як ти думаєш, багацько в інтернеті здибати можна?
Свєточка-конхвєточка до Universal22 Показати IP 17 Січня 2011 17:07
Солоденькі, це які? Нетрадиційної орієнтації?
Universal22 до Свєточка-конхвєточка Показати IP 17 Січня 2011 17:15
опаньки! спалилася! і ніхто ж тебе за язика не тягнув! кому чого бракує, той про те й говорить..... тепер вже я співчуваю твоєму чоловікові ))))))
Свєточка-конхвєточка до Universal22 Показати IP 17 Січня 2011 17:25
Як на мене ми на "ти" ще не переходили і на брудершафт ще не пили. І чому я спалилася, як ви висловилися, не розумію. Солоденькі чоловіки то - надто подібне до нетрадиційних. Бо справжній чоловік не повинен бути нудним і надміру солодким. Я ж, наважусь нагадати, не солоденька, а лише конхвєточка. Тож, як кажуть, росіяни, почувствуйте разницу.
Universal22 до Свєточка-конхвєточка Показати IP 17 Січня 2011 17:33
дорогенька, ти загналась, щоби когось манерності в інтернеті навчати. різницю відчув. і зрозумів. ти гірка Свєточка-конхвєточка, з неадекватними припущеннями. не здивуюсь, якщо ти рак по гороскопу.
Свєточка-конхвєточка до Universal22 Показати IP 17 Січня 2011 20:08
Ах, які ми чемні.Певно, ми - майстер робити "компліменти" й переходити на персоналії? І чим я вам, шановний, так не вгодила? Гіркотою? Ну, так не всім же солоке. Ще - наважусь вас розчарувати, бо й гадки не мала когось, а тим паче вас, навчати "манерності в інтернеті". Просто вважаю, що ображати, навіть в"їдливими коментарями, не знаючи людини, не годиться. Але, якщо це вам приносить втіху... Що ж, тіштеся. Адже саме тут, у віртуальній реальності, сховавшись за ніком, можна бути справжнім, не підкоряючись соціальним нормам чи ідеалам суспільної поведінки. Чи мої припущення неадекватні? З яких моїх висловів ви зробили такий висновок? Що я наважилася пожартувати про осіб нетрадиційної орієнтації? Якщо це вас зачепило, то прошу вибачення. Зовсім не виступаю проти такого. Якщо це комусь подобається і не заважає іншим, то, певно, має право на існування. Врешті, кого і як любити, то справа суто особиста. Та чого ж я вам так не сподобалася, навіть спротивилася? Чи не тому, що маю свою точку зору та не боюся її оприлюднити. Звісно, значно легше споганити когось в коментарях, а не культурно дискутувати з того чи іншого приводу. І останнє - я не рак. Тому дивуйтеся!
M Показати IP 17 Січня 2011 20:05
В назві публікації одразу дві помилки - русизм і неправильно написане слово. Вчимо українську!
Morrighan Показати IP 18 Січня 2011 23:47
Сьогодні в мене не було інтернету цілий день. я встигла зробити чимало - давно хотіла викинути старий хлам, підлити кактуси, попилососити, написати гамми для вокалу... це все я зробити встигла... з"явився інтернет... краще б не з"являвся...
небайдужа Показати IP 19 Січня 2011 08:05
Публікація видно зачепила...А що ще робити, коли в людей нема роботи? А вдома?Хіба це хтось оплатить?Може чоловік, що сидить в компі?!Хіба себе оціниш Однак, чоловіки побачили себе з боку, чи не так? До М. русизми є, згодна. Просто назву не міняла з Іннету

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus