USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Луцькі "трєзвєннікі" обписують місто матюками ФОТО
Невідомі активісти закликають не пити й не курити нецензурними написами на стінах та парканах Луцька.

З фото можна зрозуміти, що писали це такі собі "схе" - представники новомодної субкультури, які не п'ють, не курять, не вживають наркотиків, обережні у виборі сексуальних партнерів, дуже часто є вегетеріанцями тощо.

Про це свідчать хрестики біля самого напису. Це їхній логотип, так би мовити.

Звісно, я всіма руками і ногами за пропаганду здорового способу життя. Але ж не таким способом?
Коментарів: 26
Tarantino Показати IP 4 Лютого 2011 11:06
Жизнєнно )))
M Показати IP 4 Лютого 2011 11:18
Клас! Ото може так до пацанофф дійде, що не треба "жизнь пражигать" на х..ню.
Справедливый Показати IP 4 Лютого 2011 11:32
Ото вони цею самою "х..ю" і займаються. За культуру вони "млін". Не хай щось толковіше придумають, а це просто кіч. Ровні пацани - в школу йдіть вчитись, руки за таке треба відривати по самі... малих дітей вчать матюкатись.
✖✖✖ до Справедливый Показати IP 21 Березня 2012 16:44
ти убогій, якшо тобі подобається то і заливай свою морду і кури так, щоб легені були немов димова завіса, а якщо в тебе в голові залишилось трохи мозгів то приєднуйся краще до ЗСЖ...
FCDK Показати IP 4 Лютого 2011 11:48
Бадрячком пацанчікі! Бадрячком!
жжжж Показати IP 4 Лютого 2011 12:41
FCVL - Футбольний клуб "Волинь" - Луцьк. Тобто писали місцеві стрейтеджери, і з високою імовірністю вони якісь абстрактні юні неформали, а стиль напису вважають гумористичним і пародійним.
Гріша Кльоц Показати IP 4 Лютого 2011 13:45
Бля, пацани, в натурє - пасіба шо глаза раскрили!!!!
Ок@зія Показати IP 4 Лютого 2011 14:37
А Mirna всьо по вивіскам та по фасадам шариться. Ну, нічьо... комусь, можливо, треба і цим займатися.
Mirna до Ок@зія Показати IP 4 Лютого 2011 15:31
до Ок@зія то ж так, комусь - по вивісках і фасадах, а комусь - навчитись писати без "суржиків"... ;)
Ок@зія до Mirna Показати IP 4 Лютого 2011 21:18
Без суржика нікак нєльзя. Як там у Гадюкіних :"Звьоздочка моя, только для тєбья, заспіваю пісню цю задушевную" Отак, Mirna. Це я "для стьобу".. А ти- вперед! на нові вивіски і фасади (підворотні, підвали) і т.д.,туди,де terra incognita!
Lis Показати IP 4 Лютого 2011 15:04
2 Ок@зія ну так це ж добре коли люди таке висвітлюють! а не сидять,коментують як задроти і вибачте на всіх сруть... не подобається-не читай або вкуси себе за дупу...
EL Показати IP 4 Лютого 2011 15:27
Клас! Та хай в якій завгодно формі це напишуть, аби вони дійсно цього дотримувались, а якщо прочитавши це, хоч десять чоловік, подумає, "а таки дійсно, навіщо мені те паління та алкоголь, то ж справді "х...ня",то невіомим авторам треба подяку оголосити. Та хай хоч на всіх парканах та рекламних щитах це понаписують, аби подіяло, все ж приємніше було б дивитись ніж на остогидлі пики "господарів життя", та й досить актуально в країні, де, як кажуть соціологи принаймні половина мешканців спились.
! Показати IP 4 Лютого 2011 15:41
А жування жуйки, як корова в хліві, не є відмінною рисою вихованої, освіченої людини, так як і писання з "суржиками", а вже видувати бульки з цієї гумки на загальний огляд - взагалі гидота.
Mirna Показати IP 4 Лютого 2011 16:56
я про суржик написала тільки тому, що це такий же дурний аргумент з мого боку, як і дурні закиди в мою сторону зі сторони анонімних недоброзичливців! просто жарти треба розуміти!
Mirna Показати IP 4 Лютого 2011 16:57
які всі виховані і освічені в інтернеті під анонімними підписами. ммм...)))
! Показати IP 4 Лютого 2011 17:03
А у Вас мабуть в паспорті так і написано: "Mirna". Пишіть під справжнім ім"ям та прізвищем, а тоді й робіть закиди з приводу анонімності інших.
Mirna до ! Показати IP 4 Лютого 2011 17:18
судячи з цілеспрямованості коментарів, ви знаєте мене особисто, колего ;) не любите мене - не любіть! в чому проблема?
! Показати IP 4 Лютого 2011 17:25
О,які пристрасті! не знаю особисто, лише по "Волинських новинах". "Любов" чи "не любов" це занадто сильні відчуття, не для цього випадку, і проблеми ніякої не має, просто "я так думаю".
Mirna Показати IP 4 Лютого 2011 17:50
ну-ну ;))))
1 Показати IP 5 Лютого 2011 01:23
Скоро на спині Романюку напишуть,якщо в центрі таке твориться- що говорити про ЛПЗ приміром.
Інтелектуал Показати IP 5 Лютого 2011 11:03
До Мірни. Мірна - примітивна людина. Про це дають право стверджувати мої спостереження. Вивіски, нецензурщина на стінах, цікавість до туалетних надписів, схильність до некрофілії (любов до неживого, гнилого - мертвого - кізяків, трупів). Загалом - жалюгідність душі. В світі є розумніші і приємніші речі, тим паче, що ти, очевидно, жіночої статі. Такі "золоті розсипи", як в цієї авторки, характерні випускникам "журналістики" університету імені Журавльова. Після них зникає бажання заходити на цей сайт. Настійливо рекомендую: читайте Еріха Фромма - там багато сказано про некрофілію. Може допоможе? Можу провести кілька бесід про інтерес до прекрасного, якого в житті більше, ніж некрофілії. Прекрасне треба просто вміти помічати. З камери смертників в вікно дивились двоє перед стратою: один бачив брудну калюжу, інший - красиве, романтичне зоряне небо...
Prikrasna до Інтелектуал Показати IP 5 Лютого 2011 12:09
і шо за інітілєктуальний брєд ви, шановний, мелете. Я не можу, оце ж бувають люди заздрісники такі. Ви хочете сказати,що всі студентки-випускники університету, так як ви сказали, імені Журавльова є дуже примітивними та є жалюгідними? Шановний, мало в цьому житті залежить від університету. Тому не говоріть всякої хірні, і не обливайте гамном людей, які щось роблять!
Mirna до Інтелектуал Показати IP 5 Лютого 2011 14:33
до Інтелектуал мушу розчарувати - в ЛГУ я не вчилась ;))) якшо є дике бажання дізнатись хто я - питань нема, давайте зустрінемось? а тепер конкретніше про мою "любов до неживого, гнилого - мертвого - кізяків, трупів"???? бо я не помітила за собою такого)))
Lis Показати IP 5 Лютого 2011 12:18
2 інтелектуалу. - примітивні люди - це ті які не знають людину, сруть на неї в інтернеті коментарем, і ще й такими мега великими постами... а от це мені дає право стверджувати, що ти обмежене, горбате, уродливе чмо на яке плюють всі в житті і єдине спасіння за комп"ютером відомстити всім поганим)))))
Ростіку Показати IP 5 Лютого 2011 18:07
Лякаються тоді, коли боятися є чого. Просто коли якесь чмо сре під дверима - розумні люди то прибирають і викидають подалі, аби іншим не смерділо. Так шо воняй звідси, дурню (але мабуть таки дурепо), а?
CJ Показати IP 8 Лютого 2011 17:20
а я Mirna-у люблю і мені геть однаково, що ви про неї пишете чи думаєте! )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus