USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Парковка на Театральному
Нещодавно була новинка про те, як ДАІ ганялося за авто, яке роз"їжджало по Театральному майдані. Чого ганятися?

На фото, які зроблені в різні дні машини паркуються як хочуть. Така картина щодня.
Коментарів: 10
Читач Показати IP 11 Лютого 2011 11:24
Це тільки в нас так може бути. Біля кожного магазину, універмагу, ринку стоянок для авто немає, зате є знаки, вказуючі, що стоянка заборонена і ДАІ. Згадується фраза, що наші люди в булошную на такси не ездят. Власники магазинів, ринків повинні бути зацікавлені в створенні стоянок, це збільшує їх прибуток. Глянувши на старий ринок, можна зробити висновок, що ДАІ відстібує власнику ринку певну суму, так як не дає зупиняти авто біля ринку, інакше власник сам би заплатив тим хлопцям, щоб їх і близько не було. Особисто я їжджу на Ковельську в супермаркет, зручна парковка, нормальні ціни. А ринок хай згине.
Микола до Читач Показати IP 11 Лютого 2011 17:05
Реклама ПАККО ?
Л А Д О М И Р до Микола Показати IP 11 Лютого 2011 22:03
до чого тут реклама? А як пояснити?
DAI Показати IP 11 Лютого 2011 12:54
А ви поприбирайте всі авто, або поставте знак заборони парковки на проспекті Волі і... всі пробки пропадуть! А ДАЇшники - не хочуть наводити порядок, там є "круті" авто, та ніхто не хоче отримувати лишні дзвінки "щоб не трогати"! Мер - АУ!!!???
Ладомир до DAI Показати IP 11 Лютого 2011 15:57
А вони і не зможуть навести порядок, то не їхня парафія. Машин багато а дорогі вузькі, ще ті... То питання не до дайців. Їхня робота "маленька" – обісрався і стій :)
qwertyx Показати IP 11 Лютого 2011 14:05
Згідний, не продумана у нас інфраструктура парковок
Велосипедист Показати IP 11 Лютого 2011 21:05
Я хоч і не прибічник припаркованих авто на майдані, але з іншої сторони в центрі міста не має централізованої стоянки для авто! Повернути до дитячої лікарні не можна, там знак рух заборонено! Біля драмтеатру від виїзду з вул. Шевченка також знак стоїть! Сам час відчасу коли не на 2, а на 4 колесах вигадуєш де стати, щоб не порушити!
kamil Показати IP 12 Лютого 2011 14:21
наприклад я ставав там і буду ставати. і буду порушувати правила стоянки, зупинки. поки не створять нормальних умов для цього. де тоді в центрі ставати? в дворики ховатися? до мегаспорту тулитися. та ні дякую.
Exaboto Показати IP 13 Лютого 2011 19:43
Люди, що ставлять машини на майдані не порушують жодних правил. Тетянка, ви поняття не має про пдр.
Добрий Гагатек до Exaboto Показати IP 15 Лютого 2011 15:10
То ви закликаєте до такого способу паркування в центрі міста? Нива запаркована по рагульськи! В Росії таким знатокам ПДР небайдужі клеять на всі вікна "трудносдираємьіе" наклейки "Паркуюсь как мудак". Тобто, віва анархія!? Ця нива була спершу запаркована відразу за переходом але на майдані і не паралельно вулиці, а так "по зорях"! Для бидла - правила не писані! (це наш "український "хрест"" і нам його все життя нести!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus