USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Американська художниця неймовірно перевтілила своє тіло
Сесилія Паредес змішує фотографії, живопис та перфоманс, щоб створити унікальну форму мистецтва.

Вона - головний герой її власних щедро прикрашених картин, на яких її постать естетично зникає. Її роботи залишають глядачів завороженими, розповідає boredpanda.com.

Замість того, щоб використовувати полотно, Паредес малює одразу на своїй шкірі. Вона використовує фарби та одяг і зливається з квітковим фоном, як хамелеон. Інколи вона залишає своє волосся відкритим, роблячи свою присутність видимою для глядача.

Паредес мешкає в Філадельфії. Народилася в Перу.

"Я обгортаю, покриваю або малюю своє тіло тим самим малюнком, що і матеріалу, і представляю себе як частину картини", - говорить вона. "За допомогою цієї дії я працюю над темою побудови моєї власної ідентифікації з оточенням або частиною світу, де я живу, або де я можу зателефонувати додому. Моя біографія була описана як кочівна, тому, можливо, це також необхідно для вирішення проблеми постійного переселення".
Коментарів: 1
петро Показати IP 18 Грудня 2018 20:36
А де тут насіров і одіяло?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus