USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Вчені: Антарктида піде під воду
Вчені з університету Дрекселя в США виявили, що з двохтисячних років під льодами Антарктиди фіксують постійну сейсмічну активність, яка з шаленою швидкістю збільшується, повідомляє Сьогодні.

Наприклад, в 2009 році вчені виявили, що в океані почалася сейсмічна активність, яка за своєю потужністю втричі більша, ніж в інший час. Антарктида може піти під воду через такий землетрус.

Аномальну активність плит під землею фіксують за допомогою спеціального обладнання GAMSEIS.

Вчені зробили висновок, що поштовхи подібного роду можуть бути пересторогою перед дуже серйозним землетрусом магнітудою до п’яти балів. Дослідники вважають, що лихо такого роду може просто відправити Антарктиду під воду, наслідки подібного жахливого землетрусу поки що невідомі. Можливо, що частина материка залишиться і відправиться по океану у вільне плавання.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus