USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Чайка зі стрілою в грудях живе на британському узбережжі
У британському прибережному місті Блекпул у графстві Ланкашир вже два місяці жителі спостерігають за чайкою зі стрілою в грудях.

Птах весь цей час літає і краде їжу у любителів фастфуда, пише Кореспондент з посиланням на The Mirror.

Стріла, яка пронизала чайку, приблизно, 45 сантиметрів довжиною. Втім, це не заважає пернатій "харчуватися" біля місцевого ресторану швидкого харчування KFC. Клієнти закладу регулярно підгодовують чайку картоплею і курятиною.

Люди відзначають, що птах поводиться, як і інші його родичі, виглядає здоровим. Жалісливі британці намагалися кілька разів відловити чайку зі стрілою, щоб передати ветеринарам, однак та не дається.

Хто підстрелив птаха, невідомо. Місцеві жителі хвилюються через те, що від рук зловмисника можуть постраждати й інші тварини. Влада повідомила про чайку зі стрілою в Королівське товариство захисту тварин від жорстокого поводження.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus