USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Французи придумали летючий потяг
Французька компанія придумала летючий потяг. Про це пише semobile з посиланням на Bloomberg. Модель є концептом, але вже знайшла собі багатьох інвесторів, які хочуть літати і їздити одночасно.

Компанія з Франції Akka Technologies представила летючий потяг, який може перевозити вантажі та пасажирів на невеликі відстані. Транспортний засіб складається з вантажного або пасажирського моноблока з розгінним блоком-крилом, який оснащений реактивними авіадвигунами.

Генеральний директор компанії Akka Моріссо Річіі заявив, що середня швидкість руху летючого потяга буде складати 956 км / ч. Його довжина становитиме майже 40 метрів, а розмах крил буде майже 50 метрів. Дводвигунова схема дозволить транспотрному засобу підніматися на висоту понад 12 кілометров.Про зацікавленість проектом вже заявив Boeing, який є одним з найбільших авіакосмічних холдингів в світі.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus