USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85
Світ вражає: Грибне м'ясо: вчені презентували неймовірну розробку
Пошук альтернативних методів виробництва м’яса активно триває. Тож дослідники знаходять нові методи створення продукції.

Про це інформує 24 канал з посиланням на Newfood.

Американський стартап Meati представив своє м’ясо. Дослідники створили продукт із ферментованого міцелію, який структурували як шматки м’яса.

Як розповіли працівники стартапу, кінцевий продукт – це просто міцелій з приправами. Порція такого м’яса вагою 140 грамів містить 25 грамів білка та третину добової норми клітковини.

Окрім того, в «грибному м’ясі» менше натрію та насичених жирів, ніж у конкурентних продуктах рослинного походження. Також виробництво сої потребує в рази більше землі, ніж вирощування грибів.

Вже незабаром Meati запустить продукт у США, а в разі успіху працюватиме над його поширенням і в інших країнах.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus