USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93
Світ вражає: Італійський хлопчик не злякався ведмедя і став зіркою інтернету. Відео
Подія відбулася італійській комуні Спормінорі провінції Тренто, коли 12-річний Алессандро гуляв із сім’єю по горах.

Батьки знімали прогулянку на відео, але в якийсь момент у кадрі зявився дикий ведмідь. Хлопець не запанікував і зумів піти від хижака. Ролик набув популярності і згодом був опублікований телеканалом Euronews, повідомляє Ракурс.

За кадром батьки радять сину не панікувати і спускатися по схилу. Алесандро поволі спускається з гори, а ведмідь крадеться за дитиною. Згодом тварина втрачає інтерес до підлітка, зупиняється і спостерігає за людьми, які віддаляються.

Як відомо, ведмеді не полюють і не їдять людей. Ці звірі можуть напасти, якщо їм загрожує реальна небезпека. В італійській провінції Тренто налічується близько 90 ведмедів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus