USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: На Філіппінах пес-мотоцикліст став популярним тревел-блогером. Відео
На Філіппінах популярним став собака, який їздить на мотоциклі разом зі своїм господарем.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Пес Боджі «гасає» разом з господарем на мотоциклі Філіппінами вже не перший рік. Колись чоловік придбав пса за безцінь на базарі, й дуже швидко зрозумів, що чотирилапий друг так само полюбляє мотоцикли, як і його господар. Тварина доволі легко навчилася балансувати на мотоциклі.

Чоловік каже, що пес йому як син, разом вони уже 11 років, і за цей час уздовж і в поперек об’їздили всю країну, але зупинятись не збираються.
Звіти про подорожі Боджі його господар викладає в соцмережі, та каже, що це, напевне, найвідоміший собака на Філіппінах.

Слід зазначити, що песик ще й дуже стильний – на ньому завжди є шолом, сонцезахисні окуляри-авіатори та пошита на замовлення шкіряна куртка.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus