USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88
Світ вражає: Почали приймати замовлення на перші літаючі автівки
Компанія Terrafugia почала прийом замовлень на свою автівку зі складними крилами.
Як пише Еспресо з посиланням на Carbuzz, формально транспорт вважається "літаком, пристосованим для пересування по дорогах".

Автомобіль-літак Terrafugia розробляється з 2008 року, перші випробування апарату пройшли в 2009 році. Максимальна дальність польоту складе 644 км, швидкість - 161 км / год.
Складні крила дозволяють машині пересуватися по землі зі швидкістю до 100 км / год. Фактично, авто являє собою нетиповий компактний літак.
Terrafugia Transition оснащений гібридним газово-електричним двигуном. Особлива заслінка дозволяє активувати функцію Boost, яка на короткий час збільшує потужність. Задля безпеки пасажира в транспорт вбудована парашутно-рятувальна система і чотири подушки безпеки.
Для керування водієві потрібна ліцензія пілота.

Офіційно вартість не оголошено, але за чутками це від 280 до 330 тисяч доларів.
Terrafugia - американська компанія, придбана в 2017 році китайським автогігантом Geely.
Незважаючи на те, що вони не єдині, хто проектує літаючі автомобілі, Terrafugia стала першою компанією, що почала серійне виробництво і офіційно оголосила про старт продажів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus