USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: На Волині мера облили зеленкою
«Чорна гвардія імені Нестора Махна» сьогодні організувала акцію проти мера Володимира-Волинського Петра Саганюка, - повідомляють активісти.

Сьогодні, 5 червня, о 8:00 активісти громадської ініціативи «Чорна гвардія імені Нестора Махна» зустріли біля міської ради мера і облили його зеленкою.

Таким чином, активісти демонструють своє небажання бачити на чиновницькій посаді Петра Саганюка.
 
Коментарів: 14
аяяй Показати IP 5 Червня 2015 17:58
точно зпрацювали на замовлення.не мають чим занятися і мають купу вільного часу ті активісти
Андрій до аяяй Показати IP 5 Червня 2015 23:20
Точно на замовлення,на замовлення розуму,щоб привернути увагу до особи,що стала проблемою...
Нарешті Показати IP 6 Червня 2015 10:53
Молодці! Нарешті!!! Підтримуємо всі!!!!!
Місцевий Показати IP 6 Червня 2015 17:57
коментар було видалено
Валентин Кош Показати IP 7 Червня 2015 12:10
Так це ж сам Петро і організував! Треба ж піаритись тіпа погроза! Смішно, двое малолітніх здійснили "замах" щоб облити - а Петро на них крикнув, точніше, силою думки повливав і.........вони втікли. Слава!!!!!! Слава могутньому екстрасенсу і магу Петру!
Пенсіонер Показати IP 7 Червня 2015 19:10
Щось задумав Петро, щось задумав точно. Всі по розказував, що в мери не піде, всю виступив з цим! А я не вірю, ніколи не повірю що Петро відмовиться від виборів! Щось придумає щоб залишитись!
За правду Показати IP 8 Червня 2015 11:29
Петро каже що всі навколо - регіонали! Всі регіонали! Всі хто проти Петра - регіонали. Місцевий - регіонал без Букваря, Київський - при уряді Януковича! А Петро? Хто ж він? Що не регіонал? Так самий більший!!!!!! Подивіться люди добрі як в січні 2013 Петро зустрічав Гаранта!!! Там посмішки аж до вух! А потім півроку розказував як той його хвалив.... То тоді і справжній регіонал- Петро, єдиний і не поборник! І це дійсна правда! Всі люди це знають! А людей не обманиш.
Анонім Показати IP 8 Червня 2015 11:29
В- Волинці що ви хочете.? Такого голову мати, грамотний господар стажу, досвіду роботи повно і ще вам не вгодив? Не бачили ви поганих голів . Ще й пишете молодці ті що це зробили? Ото подвиг. Облили зеленкою Щось добре зроби. А завтра насадиш вишиванку і битимеш себе в груди. Я українець.Культура в нас аж пре дай напакостити. Зате в Європу
Декомунізація Показати IP 8 Червня 2015 11:35
А я хочу подякувати Волинським новинам за можливість писати правдиві коментарі.... Якщо ж об'єктивно, то дійсно вже комуністи дістали!!! Один з останніх сил тримається за іншого, один комсомолець хвалить іншого! Петро звертаються до Володимира, мол допоможи! Ми ж комуністи! Та ще ж є ще один - Коля Луцький!! Та скільки ж можна це людям терпіти! Є ж закон про декомунізацію - треба ж діяти згідно закону!!! Всі на пенсію!!!
Mik (галицька миша) Показати IP 8 Червня 2015 13:13
Панове, прийшов час визначитися, нарештi, куди ми прямуємо: до Євросоюзу, чи до дикого лiсу? Хiба це європейськi звички: обливати зеленкою, кидати лайном тощо?
Декомунізація Показати IP 8 Червня 2015 19:38
Для тих, хто погано розуміе, робимо уточнення: це самопіар, акція зроблена самим Петром чи його штабом, з єдиною метою - виправити терміново помилку!!! А помилка була в слідоючуму : було сказаного Петром в кінці травня що на вибори він не їде! І це всі ЗМІ розкрутили!!! І тут почалась паніка як в самого Петра так і його оточення - від влади відмовитись, це перебор! Прийдуть інші - могуть посадити! Так і придумали собі акцію з зеленкою! Самі! Чи могла нормальна людина за казати двох малолєток які і втекли самі!!!! Звісно, ні! І це так поможе на комуняцькі штучки!!!!!
Mik (галицька миша) до Декомунізація Показати IP 9 Червня 2015 08:40
Чому з помилками пишеш? Не галицька в тебе душа!
Антидебілізація до Декомунізація Показати IP 9 Червня 2015 11:13
Нормальна "за казати" не могла!))) Це говорить про рівень конкурентів і тих хто "має можливість писати правдиві коментарі"! Свинота не овідчена - як казав герой одного відомого українського кінофільму!
Анонім Показати IP 9 Червня 2015 20:23
Прихильнички Сагана комуняна почали писати! Я завжди говорила - що влада така на яку люди і заслуговують! Мабудь, ми провинилися перед Богом чим то - от комсомолець- комуніст і "править бал". Але я вірю в те, що люди тепер помилки не зроблять - Бандин Контрабандист Комуняка точно не пройде! Не дозволимо, щоб Сім'я 2 "князювала". Слава Україні - смерть сатанюкам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus