USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: Наближення планети Нібіру провокує апокаліпсис
Невідома планета Нібіру провокує кінець світу через виверження вулканів в усій Сонячній системі, також вона "висмоктує" лаву з надр Землі.

Про це заявили фахівці з NASA, зазначивши, що теорія Апокаліпсису від наближення планети Х до Землі з кожним днем все більш реальна, ніж раніше, пише Expres.ua.

Вчені стверджують, що існує величезна гравітаційна сила, обумовлена ​​наявністю іншої планетарної системи, яка оточена планетами, в тому числі Нібіру.

За їхніми даними, вони впливають на деякі планети, такі як Уран, Сатурн, Юпітер, Земля, Венера і наша зірка Сонце.

Так, на супутнику Юпітера Іо вулкан став активним. На Венері активізувався "Ідунн Монс". На Сонці помічені магнітні бурі і сильні виверження лави, яка провокує потоки незвичайних "отруйних" хвиль і променів на Землю.

Ці радіоактивні бурі настільки сильні, що вони здатні вибивати супутники, порушувати роботу таких служб, як зв'язок і GPS, загрожувати літакам і навіть заважати електропостачанню.

За інформацією фахівців, на даний момент вивергаються більше 20 вулканів по всьому світу, більшість з них зосереджена у Вогняному кільці, і, схоже, ситуація погіршується. Якщо теорія про прихід Нібіру стане реальністю, то цілком можна вважати активність вулканів явним знаменням.
Коментарів: 4
? Показати IP 10 Серпня 2018 16:36
Навряд чи це сказали фахівці з НАСА. Цей дибі*ізм більш скоріше за все з нашої битви екстрасенсів, чи чогось подібного.
123 Показати IP 11 Серпня 2018 11:33
Нічим не підтверджена дурня.
Сектант Показати IP 11 Серпня 2018 14:26
Я готовий!!!
Роман Показати IP 18 Травня 2021 16:02
Все йде до цього, в кожні неправді доля правди. А тут реально це підтверджує даже зміна клімату. Та пришвидшенні темпи пошуку життя за межами землі, які звичайно неможливі в людському тілі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus