USD 40.65 40.96
  • USD 40.65 40.96
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.00 10.15
Світ вражає: Напій майбутнього: американці створили інноваційну каву – в чому особливість
Кава – улюблений напій мільйонів людей по всьому світу. Виробники шукають усе нові способи, аби зробити смак напою ще більш насиченим та неповторним.

Про це повідомляє 24 канал.

Компанія Cometeer створила «ідеальну каву». Дослідники за допомогою технології кріогенної консервації зробили напій, який можна приготувати менше ніж за хвилину.

Одна порція – це заморожена шайба, в якій є 26 грамів продукту. Для того, щоб максимально зберегти смак, каву заморожують рідким азотом при температурі −321 градуси. У морозильній камері капсула може зберігатися до 18 місяців.

Шайби Cometeer – це миттєво заморожений кавовий екстракт. Завдяки цьому у напою немає гіркоти або надмірної кислинки. Cometeer розробила п’ять типів кави відповідно до рівня обсмажування зерен. У переліку також є кава без кофеїну. Приготування кави багато часу не займе – потрібно лише облити шайбу окропом, покласти її вміст у чашку та залити гарячою водою.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus