USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: Науковці створили унікальний антистресовий годинник
Український стартап Force Emotion розробив годинник EMtracker, який допомагає подолати стрес. Він показує рівень стресу користувача на підставі 20 різних параметрів і дає науково обґрунтовані поради, як впоратися зі стресом. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав керуючий партнер Creative Quarter Ілля Кенігштейн, передає Цензор.НЕТ.

"Крутий київський стартап Force Emotion, до якого входять вихідці з КПІ, розробив класний годинник, що допомагає впоратися зі стресом. Годинник можє обчислити тиск із зап'ястя, в додатках для Android та iPhone показується рівень стресу користувача на підставі 20 різних параметрів: якість сну, кількість активності, показники серцевої активності і так далі. Залежно від рівня стресу і способу життя, користувачеві приходять поради про те, як з ним впоратися. Для Android вже все працює, для iPhone поки тільки тестова версія, але це питання декількох тижнів. Годинник називається EMtracker і крім часу, автономно показує кроки, калорії, пульс і тиск. У разі під’єднання до смартфона видно статистику сну. А ще він міряє і обчислює тиск, визначаючи рівень стресу і даючи індивідуальні рекомендації. Творці проаналізували сотні моделей поведінки і на основі власних досліджень розробили систему, яка показує ваш стан і дає поради, як впоратися зі стресом. База порад зараз - близько 300, і всі вони науково обґрунтовані. Наприклад, порада "випийте гранатовий сік" - містить високу кількість вітаміну С, знижує кортизол", - розповів він.

"Рішення підходить для корпоративного сектору, тому що допомагає керівництву боротися зі стресом співробітників. Як на мене - фішка must have для більшості українських компаній. Я б ще й депутатів змусив такі носити. А результати - лайв на сайт ВРУ з доступним архівом. В якому стані голосував."

Команда - 5 осіб, усі з КПІ. Очолює стартап Ліза Воронкова, вона ж засновник проекту. Годинник дуже гарний, виглядає круто, батарея 100 мА/год, тримає 10 днів активного і 30 пасивного. використання. Кілька компаній вже почали це рішення у себе впроваджувати.

Стартап Force спочатку працював над браслетом для літніх людей, але, починаючи з цього року, концепція повністю змінилася. Тепер основний акцент на вимірюванні рівня стресу. Зараз команда збирає відгуки для того, щоб поліпшити продукт у наступних партіях.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus