USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: Неземні пейзажі Піднебесної вражають мандрівників з усіх кінців Землі
Воістину унікальний куточок природи розкинувся на просторах Китаю в провінції Ганьсу, і ім'я йому Чжан'е Данься.

Ці приголомшливі різнокольорові скелі завдяки своїй неперевершеній красі і незвичайної барвистості могли б стати ще одним чудом світу, розповідає портал Pandorum.

Скелі Чжан'е Данься привертають увагу мандрівників з усіх кінців Землі.

Ця геологічна пам'ятка, оточена однойменним національним парком, стала наслідком відкладення різних корисних копалин, яке відбувалося протягом цілих 24 мільйонів років. Саме завдяки цьому процесу і вийшов такий приголомшливий природний феномен, настільки схожий на листковий торт самих різних кольорів: жовтого, червоного, зеленого, блакитного, помаранчевого і багатьох інших.

Тут художниця-природа і правда не поскупилася на фарби, створивши строкату дивину, милуватися на яку - суцільне задоволення і радість для очей.
Скелясті утворення Чжан'е Данься, рябіють чудовим різнобарв'ям, зацікавили і Фонд всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, який у 2010 році взяв цей об'єкт під свою опіку.

Щоб запобігти пошкодженню неповторного ландшафту і уникнути забруднень навколишнього середовища, пагорби дозволено досліджувати лише в супроводі екскурсійної групи. Вся територія геологічного парку добре охороняється.

Найкращим часом для огляду цього фантастичного шедевру пензля невидимого художника є період з червня по вересень.
Чжан'е Данься в світанковий період та перед заходом Сонця - це просто невимовне видовище, гарніше якого навіть складно уявити!
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus