USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Світ вражає: «Ніколи не бачили нічого подібного»: в Мережі опублікували фото дивного жовтого сяйва над містом у Британії
12 Листопада 2021 15:40
0
Моторошне жовтувате сяйво цього тижня освітило частину міста Ковентрі, Британія.

Жителі були розгублені і спантеличені небаченим раніше явищем.

Дехто висував теорію про позаземну природу світіння, але все виявилось значно простіше, повідомляє ТСН.

Жителі британського міста помітили дивне сяйво у понеділок ввечері. Здавалося, воно виходило з однієї точки і непорушно висіло над містом.

Спантеличені побаченим містяни вже почали замислюватися про позаземну природу світіння і вже очікували зустріти НЛО. Місцевий житель Мартін Гаррі, розповідає, що помітив примарні вогні під час прогулянки.

«Я помітив це, коли вигулював собаку в парку. Мені здалося це трохи дивним. Я полюбляю астрономію, тому мені це стало цікаво і я зробив фото», – розповідає чоловік.
Мартін Гаррі також додав, що ніколи раніше він не бачив нічого подібного. «У мене були неоднозначні думки: це було біля стадіону, але на ліхтарі було ніби не схоже», – розповідає очевидець.

Тоді містянин припустив, що це може бути зоряним сяйвом, яке йому ще не доводилось бачити. Проте все виявилось значно простіше. Адель Волш, яка тоді була в торговому парку поблизу місцевого стадіону помітила джерело таємничого світіння.

«Мені спочатку стало моторошно, але надворі була мряка, тому повітря було досить туманним, це робило сяйво ще яскравішим», – розповідає жінка.

Виявилося, що загадкове світіння насправді було роботою не інопланетян, а ліхтарів на місцевому стадіоні.

«Штучне сонячне світло» на арені використовують, аби відновлювати поле після того, як на ньому проходять матчі. Його вмикають вночі, щоб трава могла рости швидше. Тому наразі візит інопланетян до Ковентрі малоймовірний.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus