USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00
Світ вражає: Нова хвиля мобілізації. Чи стануть ура-патріоти добровольцями?
Можливо хтось ще і не звернув увагу, але нова хвиля мобілізації розпочалась. Десятки, сотні, тисячі повісток вже розносять потенційним мобілізованим. Хтось сприймає це як свій обов’язок перед державою та народом та вже готується морально і фізично, хтось навпаки намагається «скосити», шукаючи прогалини у законодавстві. Однак слід відзначити, якщо перші хвилі мобілізації були не на користь добровольців та брали лише обраних, то нинішня навпаки дозволяє добровольцям призиватись до лав української армії та бути корисним своєму народу у різних військових спеціальностях.

Запитаєте, до чого ж це я? Так ось, зараз, як мені здається, настає дійсно унікальний момент для усіх, хто хотів захищати свою державу та кому відмовили військкомати минулорічної весни чи літа. А особливо це стосується тих, хто, використовуючи камуфляж, з високо піднятою головою «косить» під патріотів, ховаючись за синьо-жовтими стягами та наклейками ПТН-ПНХ на автомобілях; тих, хто, прикриваючись революційними гаслами, намагається «кришувати» роботу митниці, нелегальних бурштинових копалень та зайняти свою нішу у лісовому бізнесі; тих хто, сидячи за «Фейсбуком», кричить: «все пропало», «влада погана», «генерали продажні», «кіборгам знову немає підтримки»; тих, хто вимагає воєнного стану в державі, не розуміючи справжніх наслідків цього та багатьох інших ура-патріотів, які один поперед одного «люблять Україну».

Отож, любіть свою країну і не плутайте службу в армії та військовий туризм, інформаційну війну та «тролів» в соцмережах, намагання зробити якісні зміни та демагогію політиканів...
Коментарів: 25
Гонта Показати IP 16 Січня 2015 20:36
Ага.стануть!За столом з піднятою чаркою горілки!!!!!!!!!!!!!!!
оцінка статті Показати IP 16 Січня 2015 21:35
Клас
Олесь до оцінка статті Показати IP 17 Січня 2015 10:36
КлаС!!!!!! АЛЕ- багато нероб у плямистих одностроях і далі вештамиться Луцьком,підвищуючи свою самооцінку... Нажаль...
валя Показати IP 16 Січня 2015 22:41
А чому ніхто не говорить про закінчення війни? А ще перед виборами обіцяли за три дні це все закінчити? Чи мало ще хлопців полягло? Довести країну в 21 столітті до такої страшної війни? Можливо вже треба нарешті зупинитись невже немає як домовитись? Чи когось влаштовує така ситуація?
Олесь до валя Показати IP 17 Січня 2015 10:48
ВАля! Домовся з путлером..... (це той хто "довів"). Можеш?. Ні? То не пиши дурниць...! Порошок і так занадто ,(як на мене домовляється). Перемиря односторонне. Хлопці гинуть. І що? Вихід один- ПРАЦЮВАТИ НА ОБОРОНУ, КРІПИТИ АРМІЮ.ПРОВОДИТИ РЕФОРМИ. ПРАЦЮВТИ З ЄВРОПОЮ І США Створювати антимоскальський міжнародний простір. Україна ,нажаль, сьогодні москалям ради швидко не дасть. біда буде- Якщо вони піднімуть авіацію.... почнуть повномастабну війну. Вмиються кров"ю звичайно. Але і ми теж- а Київ іскандерами накривається з парашської території... Легкою.... Вмієш думати- думай! не вмієш- мовчи, не жени хвилю. Бо по почерку - ти кремлівський бот...
Xa! до Олесь Показати IP 17 Січня 2015 12:44
Домовититсь з Путлером кажеш? Слухай, а не скажеш чому українська армія не воює з росіянами в Криму? От на сході воюють а в Криму ні?
Олесь до Xa! Показати IP 17 Січня 2015 13:21
1-Не вірю що з путлером можна домовитись. Тому і запропонував це зробити "Валі-що хоче зупинити війну, БО ОБІЦЯЛИ,,,,". Абсурд. 2.- Крим-війна- об"єктивно Українська армія не витягне а єкономіка-і подавно. І не на яку допомогу (зброєю ітп) можна надалі не зазіхати. Нажаль. Перекрити їм кисень- світло, газ, воду- я за 100%. Хай пожинає плоди "путін-памаги"..... Але наші порошки-олігоршки- не зможуть. Не посміють. У нас з москалями , виявляється, війни нема! ( по їх версії-ОФІЦІЙНІЙ-МІЖНАРОДНІЙ) Ми ж з ними успішно торгуєми, газом, вугіллям, цукерками. Є АТО. На нащій території . І допоки не буде в Україні АРМІЇ- сучасної-озброєної, навченої, все так і залишиться ( придністров"я, абхазія- напрацьована московітами схема). І тут зрозуміло стане- хто за Україну НА ділі, а хто в камуфляжі "понти гонить", в тилу.
вдв до Олесь Показати IP 18 Січня 2015 13:43
я надiюсь ти вже записався добровольцем
Анонім Показати IP 16 Січня 2015 22:52
Рожко агов??? Жружинович ти тут? данильчук озвись? гусь лапін???
Анонім до Анонім Показати IP 16 Січня 2015 22:56
Нема тут їх бо вже отримали що кожен хотів сидять - депутати чи хто вони там а люди нехай ще йдуть голосувати...
кононович Показати IP 16 Січня 2015 23:20
коментар було видалено
Анон Показати IP 17 Січня 2015 00:05
Привіт пацанам з контори. Бачу що продовжуєте продуктивно працювати.
Корінний лучанин Показати IP 17 Січня 2015 13:41
Так і хочеться прочитати повідомлення на тему :Герой-кіборг,бувший луцький правосєк Данильчук мужньо відбиває атаки сепаратистів у Донецькому аеропорту, громадська активістка Москвич не покладаючи рук,виносить на собі наших поранених хлопців з поля бою,, трудиться у польовому госпіталі в Донецькій області ,народний депутат Гузь відмовивсь від депутатського мандату і виївхав із автоматом у руках в зону АТО.
Олесь до Корінний лучанин Показати IP 17 Січня 2015 14:05
100% але Фантастика
А Показати IP 17 Січня 2015 16:06
Анекдот в тему : ФЕМИНИСТКА - ДО ПЕРВОГО НАСТОЯЩЕГО МУЖЧИНЫ, КОММУНИСТ - ДО ПЕРВОГО ЛИЧНОГО КАПИТАЛА, АТЕИСТ - ДО ПЕРВОЙ ТУРБУЛЕНТНОСТИ В ПОЛЁТЕ, === НАЦИОНАЛИСТ - ДО ПЕРВОЙ ПОВЕСТКИ В ВОЕНКОМАТ...:)
Волинь Показати IP 17 Січня 2015 21:31
коментар було видалено
валя Показати IP 18 Січня 2015 16:48
Вибачте Олесь але якщо такою ціною створювати простір тоЛюдей невистачить 21 століття невже потрібна ця війна? ніколи не повірю а що роблять політики крім того щоговорять і набивають собі кишені.
анонім до валя Показати IP 19 Січня 2015 01:03
Поки будуть брихуни при владі і крадії людям буде біда.довели країну а народ має розгрібати а хтось все на війну спише чому беруть хлопців які ніколи не тримали зброю чому немає техніки взутись вщо немає одягнутись крали крали докрались добре гратись в патріотизм чужими життями.хто поверне матерям їхніх синів
валя до анонім Показати IP 19 Січня 2015 01:05
Згідна що змінить ця війна для звичайної людини
Впевнений Показати IP 19 Січня 2015 10:05
Олесь - Ви правду написали . Якби поменше було в нашому суспільстві прихильників пятої колони _ то Україна не платила б таку високу ціну за свободу і незалежність .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus