USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Новий гаджет зробить вас на кілька годин розумнішим
13 Листопада 2018 16:49
0
Каліфорнійський стартап Humm представив гарнітуру для стимуляції мозку за допомогою електроструму.

Вона дозволить тимчасово покращити пам'ять і збільшити концентрацію уваги, пише Mind з посиланням на VentureBeat.

Пристрій Humm за допомогою електричних розрядів стимулює роботу передньої кори головного мозку. Для роботи потрібно надіти обідок на голову на 15 хвилин. Ефект триває не менше години, при цьому не тільки збільшується концентрація, але і стресостійкість.

«Ми впливаємо на відділ мозку електрикою, щоб допомогти користувачеві сконцентруватися і вивчити нові вміння. Ми використовуємо адресний вплив струму, щоб злегка активізувати певні мозкові хвилі», – розповівдає глава Humm Єн Макінтайр.


За словами Макінтайра, Humm дозволить збільшити інтелектуальні здібності людей без побічних ефектів, не витрачаючи на це багато коштів. Пристрій буде коштувати близько $500.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus