USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Світ вражає: Оксана Білозір прокоментувала поїздки в Москву

Нардеп і співачка Оксана Білозір відреагувала у Фейсбуці на поширену журналісткою Вікторією Сюмар інформацію, що нардеп відвідувала Москву в період російської агресії щодо України.

«Маніпулятивна інформація про те, що протягом 2015-2016 років я відвідувала Москву, не відповідає дійсності. Більше того, останній раз я була в Москві щонайменше понад 10 років тому!!!

Ми, як народні депутати, завжди вимагаємо від ЗМІ об’єктивної та правдивої інформації. А між тим, народний депутат повинен починати з себе і перш ніж видавати інформацію, яка може дискредитувати колег, не зайвим було б її перевіряти. Особливо, це стосується Голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики!

Одразу ж після публікації, я подзвонила до Вікторії Сюмар і попросила її спростувати неправдиву інформацію щодо мене. Адже ні в Москву через Мінськ, ні, навіть, безпосередньо у сам Мінськ я не літала.

У жовтні, 2015 року, я літала через Мінськ транзитним рейсом до Берліну (фотокопія відповідних відміток паспортного контролю: прибуття в/вибуття з Мінська, прибуття в/вибуття з Берліна – на фото).

Більше того, у 2015 році я не була народним депутатом України, оскільки набула повноважень народного депутата України лише у травні 2016 року, тому включення мене в список народних депутатів України є ще однією маніпуляцією!

Тому я повторно звертаюсь до Вікторії Сюмар і вимагаю спростувати поширену щодо мене неправдиву інформацію та виключити моє ім’я із зазначеної публікації. В іншому випадку, буду домагатися спростування у судовому порядку, як від автора публікації, так і від ЗМІ, які свідомо чи не свідомо поширили цю маніпулятивну, брехливу інформацію».

Коментарів: 4
вітька Показати IP 28 Лютого 2017 12:36
блін я була з бодуна вибач ксюш
Макс Показати IP 28 Лютого 2017 16:29
Меня удивляет одно — почему человек должен оправдываться о своих личных действиях перед какими то м*даками.
Активіст до Макс Показати IP 4 Березня 2017 20:35
Всі вони там м*даки
Анонім Показати IP 7 Березня 2017 17:05
так это жэж зрада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus