USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Почався новорічний парад планет: коли та як його побачити
Вчені заявили, що 2021-й рік закінчиться парадом планет. Так, Юпітер, Сатурн, Венера та Меркурій з’являться у полі зору після заходу сонця.

Про це повідомляє JerseysBest, пишуть Новини.Live.

Парад планет у 2021 році

Для того, щоб побачити планети, необхідно повернутися обличчям на південний захід неба близько 17-17:30. У цей час Венера буде яскравою, але знаходитиметься знизу, тож її можна буде побачити на горизонті. Меркурій треба шукати знизу та зліва від Венери, а ближче до 30-го грудня він до неї наблизиться.

Юпітер та Сатурн теж знаходяться у полі зору, але вже нижче. Вони розташовані зверху та зліва від Венери.

Як побачити Марс

Восени червону планету не було видно на небі, однак вже 31-го грудня її можна буде знову побачити. Щоб це зробити, треба повернутись обличчям на південний захід близько 6-6:30 ранку.

Поблизу півмісяця знаходитимуться дві яскраві червоні крапки – Антарес (та, що яскравіша) та Скорпіон. Зліва від них знаходиться Марс.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus