USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Поки в країні війна, українська попса розважається в Росії

Я не знаю, як це назвати. Це навіть не зрада, а якась безпросвітна тупість.

Наші солдати гинуть за Україну, а такі "попсові гіганти" як Потап, Настя Каменських, Віра Брежнєва та Ані Лорак їдуть розважатись на попсову вечірку до Москви, - ідеться на Еспрессо.тв.

Заголовок гламурної хроніки:

Ані Лорак підкорила RU TV: Співачка отримала дві нагороди та була визнана найбільш екстравагантною.

І це після дешевого і наскрізь фальшивого виконання нею пісні Івасюка “Мальви”, нібито в пам'ять про героїв Небесної Сотні. Як взагалі таке можна робити під час війни?

Невже Ані Лорак так захотілося проміняти залишки підмоченої репутації на дві дешевих цацки, про які завтра всі забудуть. Ну вітаю тебе, Кароліна. Україна тебе зневажає, і Москва тебе зневажає теж. Бо нема за що поважати людину, яка так чинить з країною, яка так багато тобі дала.

Вочевидь ганебний приклад Таїсії Повалій, яка спочатку довго всіх запевняла в тому, що вона і є “Золотий Голос України”, а потім вирушила у вигнання на посаду «Однією з королев московського кабацького шансону», нічому нашу попсу не вчить.

Я вважаю, що така поведінка цих горе-артистів заслуговує презирства. Для мене більше немає цих артистів і тим більше немає таких людей:



  • Потап і Настя Каменських
  • Ані Лорак
  • Віра Брежнєва

Як їх краще всього покарати за таку поведінку? Я думаю, що краще покарання це повний ігнор. Це не наші артисти.

Я не знаю, хто така Анна Сєдокова. На шоу вона була. Бачу її фейс на тізерах, але не впевнений, що вона українка і її стосується цей пост.

Зараз Україна проходить повне очищення та перезавантаження держави. Очищаються всі сфери нашого життя, а не тільки політика, як думають багато хто.

Очиститься повинні все: менти, судді, політики, журналісти та артисти теж повинні визначитися хто вони і з ким вони. Продажним пикам, без роду і племені, краще відправиться в Москву, де орда ніколи не цінувала любов до Батьківщини та людську гідність. Там персонажі про яких написано в цьому пості будуть як вдома.

А Україні потрібні нові герої. Справжні герої, а не дешева попса, яка в такий важкий і трагічний час дозволяє собі такі ганебні вчинки.

Коментарів: 7
просто так Показати IP 3 Червня 2014 11:29
за політичні помилки потрібно розплачуватись всім?????? життя повинне зупинитись??????????????? досить вішати ярлики на людей!!!!!!!!!!! це теж ганебно. і карається законом,до речі.
Василий до просто так Показати IP 3 Червня 2014 20:13
коментар було видалено
а Показати IP 3 Червня 2014 16:05
а я тоже считаю, что это не патриотично!!
мирося Показати IP 3 Червня 2014 18:33
А слабо нашим "красуням" виступити перед бійцями? Але мабуть без грошей ніц не вийде.
Я Показати IP 4 Червня 2014 10:27
Мені ніколи, чомусь, не подобалась Лорак, хоч і красива і талановита і ніби вся така позитивна, а от і не даремно, виявляється, не подобалась - с.ка с.кою виявилась, так як і ботоксна баба яга Поваліїха. Ну а з Каменських, Брежнєвої і Седокової , що візьмеш, коли там мізків Бозя зовсім не дав, а Потап таки свинюка.
Петро Показати IP 4 Червня 2014 16:31
Зате Скрябіна запросили на Бандерштадт....нічого,що колись разом з тою ж Повалій за Яника агітував,правда.,волиняки?
Анонім Показати IP 5 Червня 2014 06:57
Зрадники, повний ігнор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus